P.S. zas double post, už na mojom domovskom fóre by som mal predčasnú Veľkú noc,dostal by som po vajci
,
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=0&t=26131
našťastie tu sa už poznáme nejaký piatok, a vieme ako to chodí,že človek čosi napíše,odošle a potom ho niečo napadne,,ale ak by som upravil predošlý príspevok a napísal do neho niečo podstatné, pre tých,čo čítaju príspevky hneď po ich zverejnení, už by im nesignalizoval nový a editovanie predošlého by sa minulo ich pozornosti,teraz teda podstatne,
že sme sa vlastne na pevno nedohodli na termíne toho zrazíku, takže navrhujem v nedeľu 10.2, Tesco,Zlaté piesky, obvyklé miesto,pri tej garáži,ako je Forstinger
takže sa vyňadriťe
či vyjadrite,resp. vyjáderkujte.
Ak Filipovi šunkovec nepofachčí,kľudne pre neho prídem,ak ma nenazdajky nestiahnu do práce, toto mám na pláne,narozdiel od Frenštátu,tam by si musel nájsť iný odvoz,ten akosi nemám zahnutý do fahrplánu na tento rok
,hoc by som pár ľudí osobne rád strel vrátane Hanzyho,ale však nie všetkým dňom koniec.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L