Zrazy v Bratislave :)

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
xwing

Re: Zrazy v Bratislave :)

Příspěvek od xwing »

smire666 píše:Tak ja som domáci, mne je šestnásť, aký dátum navrhnete. Hlavne, nech sedí aspoň tým, čo neboli minule :PP: :PP: :PP:
Takze ti co uz boli teraz, maju smolu ? :lol:
Inac mne to vyhovuje 9.2. ... zatial :o)
:PP:
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Reklama

smire666

Příspěvek od smire666 »

No nebudete navyše, bez obáv 8)
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
zavodak-1

Příspěvek od zavodak-1 »

Najlepsie by bolo po 10.3 . Totiz vtedy dostanem vodicak :(
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
smire666

Příspěvek od smire666 »

Môže byť aj február, aj marec -i
EAGLE SQUADRON
Skodovak

Příspěvek od Skodovak »

Tak ako? Víkend 9.-10.2. sa nám blíži. Ja by som dal nejaky zrazík, ako minule, na kafíčko a pokec. Zatial na víkend nič nemám, takže časovo je to na Vás, ja sa prisposobím. Tak sa pridajte, nech nemusím to kafe chlastať sám :mrgreen:
Dokud nás STK nerozdělí!!
EX Daewoo Matiz S0,8 rv. 1998, najeto 200 000km (už na něj nebyl čas)
Daewoo Leganza 2.0 LPG rv. 1999, najeto 306 000km
smire666

Příspěvek od smire666 »

Dajme to ale na tých Zlatých, tam to už poznajú viacerí :PP:
EAGLE SQUADRON
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

V nedeľu by som mal mať voľno,ak sa nič u nás v práci,což je teraz v chrípkovom období,bežné ma by som mať voľno,takže ak sa nič nepredvídane nevyskytne ,dostavím sa,snáď aj Filipov Šunkovec prestane trucovať,najskôr to tipujem na banálnu závadu,indukčka,alebo kondenzátor,popr. niečo v palivovaej sústave,ja som na to šiel vždy vylučovacou metódou
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
smire666

Příspěvek od smire666 »

Tá nedeľa by šla, dajme tomu 14:30 na tom krytom parkovisku za Forstingerom...
EAGLE SQUADRON
Skodovak

Příspěvek od Skodovak »

Alvin: No, bohužial zase musím účasť odložiť, pretože nakoniec som zas v ČR, a pomaly zháňam potrebné diely na opravu Šunkovca. Budú to podla všetkého tie káble, ale to je pre niekoho len "prídem, kúpim, vymením", ale pre mňa nie. S uhlíkovými káblami mám len zlé skúsenosti, a rád by som ich v šunkovcovi nahradil klasickými bezúdržbovými káblami. Pri korešpondencií s JRD mi však napísal, že je nejaky dovod, prečo sú uhlíkové lepšie, ale ten dovod som z neho už nevypáčil. Takže mám chrobáka v hlave, ktorý hlodá a hlodá, už mám kúpený 1,5m kábel medený, zajtra skúsim zohnať koncovky, a jak sa hovorí, za pokus nič nedám. Kedže som medenú sadu do Šunkovca neobjavil, začnem (ako já rád) laborovať. Ako hovorí kamoš: "Pri najhoršom mi to pridá 10 koní." :mrgreen:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

P.S. zas double post, už na mojom domovskom fóre by som mal predčasnú Veľkú noc,dostal by som po vajci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=0&t=26131
našťastie tu sa už poznáme nejaký piatok, a vieme ako to chodí,že človek čosi napíše,odošle a potom ho niečo napadne,,ale ak by som upravil predošlý príspevok a napísal do neho niečo podstatné, pre tých,čo čítaju príspevky hneď po ich zverejnení, už by im nesignalizoval nový a editovanie predošlého by sa minulo ich pozornosti,teraz teda podstatne,

že sme sa vlastne na pevno nedohodli na termíne toho zrazíku, takže navrhujem v nedeľu 10.2, Tesco,Zlaté piesky, obvyklé miesto,pri tej garáži,ako je Forstinger
takže sa vyňadriťe :lol: :lol: :lol: či vyjadrite,resp. vyjáderkujte.
Ak Filipovi šunkovec nepofachčí,kľudne pre neho prídem,ak ma nenazdajky nestiahnu do práce, toto mám na pláne,narozdiel od Frenštátu,tam by si musel nájsť iný odvoz,ten akosi nemám zahnutý do fahrplánu na tento rok :P ,hoc by som pár ľudí osobne rád strel vrátane Hanzyho,ale však nie všetkým dňom koniec.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

To je škoda :( :( :( :( ,keby si bol v BA ja kľudne pre Teba prídem, inak mňa nikdy môj Šunkovec nenechal v štychu,inak auto charakter,buď nevyjde spred domu,alebo v prípade poruchy už nejakovsky dôjde do cieľa,ale neostane trčat na ceste
Skodovak

Příspěvek od Skodovak »

Alvin: Že si to ty :oops: , tak v nedelu prídem ranným vlakom (14:00 som na stanici), potom poletím domov, namontujem nové sviečky a káble (pokial sa mi podarí ich poskladať), a pokial to bude dostatočné pre Šunkovčeka, a začne spolupracovať, tak razím smer Forstinger... :PP: Ale nič neslubujem! Pokial mi totiž bude pokračovať stav PN (už 2. týžden trochu chcípam), tak budem pokračovať v liečbe, a hlavne by som Vás na sraze nerád nakazil. To by bolo viac škody, než úžitku. To by som si nedovolil. Takže podla toho. Dokial som chorý, som v ČR (kde som doma sám s otcom, ktorý je zdravý, a pre svoje povolanie aj odolný) aby sme sa s mamkou a bratom v BA navzájom neničili (obaja sú tiež nachcípaní). Jednu vec však slúbiť možem, a to, že až budem zdravý, ostávam celé dva víkendy po sebe v BA, takže pokial by si aspoň ty Alvin, a prípadne aj niekto další mohli, tak aspoň srazík na kafíčko by sme mohli dať. Už mi to chýba, pokecať si s Daewroleťákmi :PP:
xwing

Příspěvek od xwing »

Hosi, v nedelu som v praci od rana do vecera.
Ale v sobotu mam cely den volno ;)
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
smire666

Příspěvek od smire666 »

Až sa podarí, zajtra tiež nebudem sám s orlíkom...
EAGLE SQUADRON
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Zišli sme sa v hojnom počtze,až dvaja :D,ale sme fajn pokecali, Smire,ešte raz vďaka za príjemne strávene popoludnie
IMG_0019.JPG
tento sa tam len náhodne vyskytol :D
Přílohy
IMG_0017.JPG
Odpovědět

Zpět na „Srazy“