Matiz - něco jako recese
Moderátor: Blue Lanos
Matiz - něco jako recese
Už jsem nějaký fotky nahodil v topicu kde hledám bílý světla - ale doufám že nebude vadit když udělám topic jenom o autě ...
Vzhledem k tomu že jsem tak udělal na tuningforu a strhla se vlna odporu (což jsem čekal) ale co mě i potěšilo pár jedinců co se zasmáli a řekli že to neni špatný - tady nečekám kladný ohlasy ( především od moderátora ) ale aspoň budu mít vyjádření od lidí co se nestydí jezdit v matizech
Skopíruju sem přesně to co jsem dal na jiné forum :
je to spíš taková RECESE .
Daewoo Matiz první generace 1999
0,8 motor - spotřeba okolo 4 litrů
Najeto 71720
Dostal jsem to od kamaráda k narozkám jako že sranda a že s tim bude přítelkyně jezdit ale nějak se to nesešlo s úspěchem - tak jsem se v tom svez , ujel prvních asi 100metrů a řekl jsem si že to je sranda .
Takhle to vypadalo když se to ke mě dostalo
Pak přišlo na řadu sundávání nálepek - při sundávání jsem "zavadil" o znaky daewoo a tak šli dolu taky - kapota se musela ještě vyspravovat ...
Na aukru jsem náhodou narazil na 13" kola za pěknou cenu tak jsem do nich šel
Když jsem měl připravenou kapotu na lak tak jsem si řekl že ta černá je taková "všední" a tak jsem si vymyslel bílou - začlo to na nárazníku
Lakování kapoty bylo moje první lakování velký plochy takže jsem se na tom učil ...
Výsledek mě mile překvapil
Kolům se musela zvětšit středovka aby seděli
Mezitím přišli na řadu čirý blinkry , lepší žárovky do mlhovek , diodový parkovačky , diodový osvětlení SPZ apod,...
Kola potom přišli z odlakování , opískování a práškovýho lakování , za pár šupů jsem sehnal gumy abych vyzkoušel jak to bude vypadat
Ve finále jsem kola nechal vyvážit a nasadil na auto , do toho jsem dolakoval věci okolo , zadní nárazník , kliky , zrcátka , zástěrky apod...(středovejch krytek si nevšímejte)
První sníh , bohužel na letních širokejch gumách hrůza
Takže přišli na řadu zimáky a sníh šel dolu
Pak ještě přišlo nalakování plastu pod stěračema a plastu na "C"sloupkách
Na bazosi jsem objevil nádherný kola kterejm jsem nemohl odolat - takže ty čekají na renovaci
A opět přišlo na řadu rozšíření středový díry a zkouška na auto
Potom je tam nába s volantem origo OMP , nějaký lepší rádio , diodová zpátečka a mlhovka - jinak asi originál :-/
Plány :
Gumy na O.Z.tka
Komplet brzdy ( už mám druhý třmeny nalakovaný , čekám na blbosti abych mohl doskládat - jinak třmeny a bubny na červeno , komplet prasátka nový , ložiska , čepy , pístky do třmenů - prostě když už to moc nejede ať to hlavně pořádně brzdí )
Nejspíš to pujde po zimě níž
Nějakej vandal poničil "C"sloupek tak vytáhnout ďůlky
Už mám připravený hagusy ( jak jinak než nalakovaný na bílo )
Nějak vymyslet veselejší interier
Zlepšit kvalitu hudby
A taky pátrám po těhle světlech
Vim že spoustě lidem se to líbit nebude - jde o to že mě to baví a že mě to dopraví z bodu A do bodu B
A teď do mě
Vzhledem k tomu že jsem tak udělal na tuningforu a strhla se vlna odporu (což jsem čekal) ale co mě i potěšilo pár jedinců co se zasmáli a řekli že to neni špatný - tady nečekám kladný ohlasy ( především od moderátora ) ale aspoň budu mít vyjádření od lidí co se nestydí jezdit v matizech
Skopíruju sem přesně to co jsem dal na jiné forum :
je to spíš taková RECESE .
Daewoo Matiz první generace 1999
0,8 motor - spotřeba okolo 4 litrů
Najeto 71720
Dostal jsem to od kamaráda k narozkám jako že sranda a že s tim bude přítelkyně jezdit ale nějak se to nesešlo s úspěchem - tak jsem se v tom svez , ujel prvních asi 100metrů a řekl jsem si že to je sranda .
Takhle to vypadalo když se to ke mě dostalo
Pak přišlo na řadu sundávání nálepek - při sundávání jsem "zavadil" o znaky daewoo a tak šli dolu taky - kapota se musela ještě vyspravovat ...
Na aukru jsem náhodou narazil na 13" kola za pěknou cenu tak jsem do nich šel
Když jsem měl připravenou kapotu na lak tak jsem si řekl že ta černá je taková "všední" a tak jsem si vymyslel bílou - začlo to na nárazníku
Lakování kapoty bylo moje první lakování velký plochy takže jsem se na tom učil ...
Výsledek mě mile překvapil
Kolům se musela zvětšit středovka aby seděli
Mezitím přišli na řadu čirý blinkry , lepší žárovky do mlhovek , diodový parkovačky , diodový osvětlení SPZ apod,...
Kola potom přišli z odlakování , opískování a práškovýho lakování , za pár šupů jsem sehnal gumy abych vyzkoušel jak to bude vypadat
Ve finále jsem kola nechal vyvážit a nasadil na auto , do toho jsem dolakoval věci okolo , zadní nárazník , kliky , zrcátka , zástěrky apod...(středovejch krytek si nevšímejte)
První sníh , bohužel na letních širokejch gumách hrůza
Takže přišli na řadu zimáky a sníh šel dolu
Pak ještě přišlo nalakování plastu pod stěračema a plastu na "C"sloupkách
Na bazosi jsem objevil nádherný kola kterejm jsem nemohl odolat - takže ty čekají na renovaci
A opět přišlo na řadu rozšíření středový díry a zkouška na auto
Potom je tam nába s volantem origo OMP , nějaký lepší rádio , diodová zpátečka a mlhovka - jinak asi originál :-/
Plány :
Gumy na O.Z.tka
Komplet brzdy ( už mám druhý třmeny nalakovaný , čekám na blbosti abych mohl doskládat - jinak třmeny a bubny na červeno , komplet prasátka nový , ložiska , čepy , pístky do třmenů - prostě když už to moc nejede ať to hlavně pořádně brzdí )
Nejspíš to pujde po zimě níž
Nějakej vandal poničil "C"sloupek tak vytáhnout ďůlky
Už mám připravený hagusy ( jak jinak než nalakovaný na bílo )
Nějak vymyslet veselejší interier
Zlepšit kvalitu hudby
A taky pátrám po těhle světlech
Vim že spoustě lidem se to líbit nebude - jde o to že mě to baví a že mě to dopraví z bodu A do bodu B
A teď do mě
- Reklama
Re: Matiz - něco jako recese
Tak přilijeme trošku oleje do ohně
Fotky ještě z loňska ale takhle to teď vypadá :
Bílý hagusy a trošičku upravená kapota
Fotky ještě z loňska ale takhle to teď vypadá :
Bílý hagusy a trošičku upravená kapota
Hezké, mě se to líbi Vidět že tě to baví a autíčko vypadá k světu.
Koukám že jsi s Prahy, tak pokud máš čas, chuť se ukázat a pokecat, tak tě zvu na máš menší "srazík - kafíčko" které bude 28.1. v 19:00 hod. v Letňanech. Kousek pokecáme a autách a dáme kafe v kavárně, budu rád když dorazíš.
Koukám že jsi s Prahy, tak pokud máš čas, chuť se ukázat a pokecat, tak tě zvu na máš menší "srazík - kafíčko" které bude 28.1. v 19:00 hod. v Letňanech. Kousek pokecáme a autách a dáme kafe v kavárně, budu rád když dorazíš.
Carthell Prg
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Téda dokud jsi mu neudělal ty nasraný zamračený světla tak se mi to moc líbilo. Né jako tuning ale jako když si někdo udělá velkej model od plastovýho autíčka na hraní Prostě opačnej postup.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Pohoda, červeno bílá je dobrá a ty mračítka vypadají taky super
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Mě se nelíbí mračítka, ale jinak super změna... hned bych s ním jezdila.
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
Nasr_nej Matiz.
Ale jinak pěkný.
Ale jinak pěkný.
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Jo hezky jsi si s ním vyhrál ale to že jsi mu vzal jeho krásnej kukuč a nasral jsi ho , tak to nebyl dobrej nápad, ostatní hezký
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Kristian_PM
Ondra: Super vzhľad, už ani nemôže byť lepší. Keby mám to auto opísať dvoma slovami: Nahnevaný Santa. Vážne dobrá práca , ale mne by bolo ľúto teraz na ňom jazdiť, hlavne pri mojom štýle jazdy.
Daewoo Matiz SE 0,8 - 2000 (strieborný) - 126 000 km V/RS
Daewoo Matiz SE 0,8 - 2001 (strieborný) - † 226 492 km
Volkswagen Golf IV 1,4 - 1998 (tmavomodrý) - 202 000 km
Fiat 600D 0,8 - 1964 (fialový) - 90 000 km
Daewoo Matiz SE 0,8 - 2001 (strieborný) - † 226 492 km
Volkswagen Golf IV 1,4 - 1998 (tmavomodrý) - 202 000 km
Fiat 600D 0,8 - 1964 (fialový) - 90 000 km
Mě by bavilo mít takové auto a dát do něj motor z pořádné motorky, něco jako tohle: http://www.youtube.com/watch?v=sLtMh20qIp8
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
tomask: Ač bych rád tak bohužel to budu akorát doma - má to ještě pražský značky - ještě neni přepsaný ( už přez půl roku ) Jinak jsem z Krkonoš ale pracuju v Jižních čechách - kdybych náhodou jel z domova dřív tak bych se rád ukázal ...
krtek: nešlo mě o tuning ( na tuningforum jsem to dal jenom abych se pobavil výrokama členů ) ale jen o upravení k tomu jak se to bude líbit mě a hraju si s tim v práci po večerech abych se nenudil ( přítelkyně 250km ode mě )
pejee: našel jsem někde fotku kde to bylo počítačem udělaný a líbilo se mi to - chtěl jsem to změnit
Veruli2: Když mě to přestane bavit tak mám kvuli technický furt schovanou tu druhou haupnu která má jenom zavařenej znak
slidil & conpet: no učim se na tom - ne že by to bylo moje první auto ale další auta mám od sebe daleko :-/
Kristian_PM: Jojo santa bylo na pár parkovištích slyšet v období vánoc - tak na to lidi koukali - je to spíš jenom taková sranda
Pejee: Jojo - to že to má pohon předku je mírný nedostatek - někde je video se zadním pohonem
krtek: nešlo mě o tuning ( na tuningforum jsem to dal jenom abych se pobavil výrokama členů ) ale jen o upravení k tomu jak se to bude líbit mě a hraju si s tim v práci po večerech abych se nenudil ( přítelkyně 250km ode mě )
pejee: našel jsem někde fotku kde to bylo počítačem udělaný a líbilo se mi to - chtěl jsem to změnit
Veruli2: Když mě to přestane bavit tak mám kvuli technický furt schovanou tu druhou haupnu která má jenom zavařenej znak
slidil & conpet: no učim se na tom - ne že by to bylo moje první auto ale další auta mám od sebe daleko :-/
Kristian_PM: Jojo santa bylo na pár parkovištích slyšet v období vánoc - tak na to lidi koukali - je to spíš jenom taková sranda
Pejee: Jojo - to že to má pohon předku je mírný nedostatek - někde je video se zadním pohonem
Pekne si sa pohral. Tá kombinácia farieb celkom pekná. A hlavne že sa to páči tebe, na ostatných nezáleží.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Mně se to líbí
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Scorpion.11
Dobrá práce a i záliba
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tutajc je ten zadohrab
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... B_F4di9oi0
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... B_F4di9oi0
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP