Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotřeba
Pokud je to jak říkáš tak pokud nebudeš nějak bláznit tak 8 litru pro tebe nebude problem a na palubák nespol=hej neměří to přesně .. přesného měření dosáhneš pouze počítáním třeba přes tp jak ja
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
- Reklama
- petrisek.pistolik
tak já jsem na tom takto
a možná kdybych nevynuloval palubní pc na začátku, tak by se to možná trochu shodovalo, protože když natankuji, tak to vynuluji a když pak zapisuji spotřebu tak je to +- autobus podobný
a možná kdybych nevynuloval palubní pc na začátku, tak by se to možná trochu shodovalo, protože když natankuji, tak to vynuluji a když pak zapisuji spotřebu tak je to +- autobus podobný
Alfa Romeo 33
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011
Caute, prave som sa vratil z novorocnej lyzovackoobzierackoozieracke na Donovaloch.... Cesta BA-Donovaly-BB-Donovaly-BA. Dokopy nejakych 550km, som urobil priemer 6,4! Zatial moj rekord s plno nalozenym autom. Az som bol soknuty!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
To já zase teď jezdím po Praze od posl. tankování pod 7l to čumim .. ale už brzo mě čeká vypalování, takže ono to zase stoupne na těch 8l
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
- criistiiano
Caute chalani, som tu nový mám najazdených okolo 750 km a spotreba klesla na 7.1 L. (priemer), je pravda že jazdím iba obec - mimo obec do práce a nazad, (tankujem 95), podľa vás na akú hodnotu to môže klesnúť ?
1,6 LT+, white sedan
Nechcem ťa strašiť, ale ak máš 1.6 alebo 1.8 benzín, tak už bude iba stúpať. Ak máš turbo benzín tak neviem.criistiiano píše:Caute chalani, som tu nový mám najazdených okolo 750 km a spotreba klesla na 7.1 L. (priemer), je pravda že jazdím iba obec - mimo obec do práce a nazad, (tankujem 95), podľa vás na akú hodnotu to môže klesnúť ?
- criistiiano
Klasika 1,6 aspoň budem v obraze že to lepšie už nebude , nemáte nejaké nápady ako znížiť ešte spotrebu ???? (okrem budovania plynu, a zmenu štýlu jazdy) myslím na nejaké technické doplnky ...Iacobus píše:Nechcem ťa strašiť, ale ak máš 1.6 alebo 1.8 benzín, tak už bude iba stúpať. Ak máš turbo benzín tak neviem.criistiiano píše:Caute chalani, som tu nový mám najazdených okolo 750 km a spotreba klesla na 7.1 L. (priemer), je pravda že jazdím iba obec - mimo obec do práce a nazad, (tankujem 95), podľa vás na akú hodnotu to môže klesnúť ?
1,6 LT+, white sedan
Tak to jsem mu chtěl napsat včera Zdenku. Na jaře do toho asi pudu.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Zdenek R6
- Kontaktovat uživatele:
Na jaře do toho asi pudu.[/quote]
Čím dřív, tím dřív budeš šetřit
Čím dřív, tím dřív budeš šetřit
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
to seš kouzelník ne ? já mám první nádrž cca 700 km, dle palubního počítače 8,2 l/100 a to si nemyslím , že bych byl nějakej závodníkcriistiiano píše:Caute chalani, som tu nový mám najazdených okolo 750 km a spotreba klesla na 7.1 L. (priemer), je pravda že jazdím iba obec - mimo obec do práce a nazad, (tankujem 95), podľa vás na akú hodnotu to môže klesnúť ?
Cruze Station Wagon LT+ 1.6
gogo7607 píše:to seš kouzelník ne ? já mám první nádrž cca 700 km, dle palubního počítače 8,2 l/100 a to si nemyslím , že bych byl nějakej závodníkcriistiiano píše:Caute chalani, som tu nový mám najazdených okolo 750 km a spotreba klesla na 7.1 L. (priemer), je pravda že jazdím iba obec - mimo obec do práce a nazad, (tankujem 95), podľa vás na akú hodnotu to môže klesnúť ?
Nic nereálného 12000 km, dle palbuního 7,3 l/100 km
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Poslednych 1900 km (700 mimo obce, 1200 obec) priemer 9,1. Motor 1,8 benzin
Tak tady přidávám mé poznatky.
..myslím, že je to celkem slušná špotřeba na to, jakou trochu mám najeto. Celkem mě to překvapilo
Motor: diesel 2.0
Najeto: 3300km
Denně jezdím 85km z toho 95% dálnice, průměrná rychlost podle počítače 80kmph, ale na dálnici průměrně dělám takovejch 120~130kmph
Spotřeba podle počítače: 7.1l (jednou jsem ho mazal při najetých cca 400km)
Vypočítaná spotřeba: 6.8l
..myslím, že je to celkem slušná špotřeba na to, jakou trochu mám najeto. Celkem mě to překvapilo
Motor: diesel 2.0
Najeto: 3300km
Denně jezdím 85km z toho 95% dálnice, průměrná rychlost podle počítače 80kmph, ale na dálnici průměrně dělám takovejch 120~130kmph
Spotřeba podle počítače: 7.1l (jednou jsem ho mazal při najetých cca 400km)
Vypočítaná spotřeba: 6.8l
Cruze HB LTZ 2.0 MY2013