Pokec Olšovec 2013
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Re: Pokec Olšovec 2013
Je teprve začátek ledna, co dát dohromady seznam kempů, kde se dá sraz uskutečnit a pak dát hlasovat mezi lid?
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
- Reklama
- Hanzy
Nebo pak se toho ujal aktivne rebel a tak to prezivalo jeste dal a nikdo jiny to neresil...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Verun za leta praxe vime ze to nefunguje a nebo hodne s problemy...i Olsovec vznikl tak ze jsem ho nasel a hlasovalo se a skoncil uz nevim asi na druhem nebo tretim miste tehdy a jel se jen z duvodu ze ostatni byly obsazene...Veruli2 píše:Je teprve začátek ledna, co dát dohromady seznam kempů, kde se dá sraz uskutečnit a pak dát hlasovat mezi lid?
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Scorpion.11
Nač hlasovat, když už je jasné, že budou tři srazy a to - Březiny, Frenštát a OlšovecVeruli2 píše:Je teprve začátek ledna, co dát dohromady seznam kempů, kde se dá sraz uskutečnit a pak dát hlasovat mezi lid?
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
A kdyby většina nebyla zabejčená a místo všech třech se vybral jeden úplně jiný, byl by klid. V celé ČR je 721 kempů.
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
- Hanzy
My uz jedine jdem do TOP10
http://www.autokemp-frenstat.cz/
Jeste ale neni jsty teprve ho musim vosefovat
http://www.autokemp-frenstat.cz/
Jeste ale neni jsty teprve ho musim vosefovat
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Dojdi do blavy, Hanzy, tu sa tradícia ešte len tvorí
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Vždycky jednou něco začíná a jednou něco končí
No tento rok už konečne tam dostanem aj ja.dúfam že veľa áut tam bude a hlavne že počasie bude pekné.
Taká otázka ešte, zo slovenska koľko áut ide?
Mohly by sme niekde stretnúť a ísť spolu.
Z maďarska ešte neviem presne že koľko áut dojde, potom to spresňuje.
A zároveň každým šťastný nový rok
Taká otázka ešte, zo slovenska koľko áut ide?
Mohly by sme niekde stretnúť a ísť spolu.
Z maďarska ešte neviem presne že koľko áut dojde, potom to spresňuje.
A zároveň každým šťastný nový rok
Daewoo Lanos GSI
2,0 16v, Angel Eyes,2xDLD, LSD
Nazdar, budeme sa tešiť Počet áut od nás nie je známy ani odhadom. Navyše sa pôjde z rôznych smerov, preto by bolo dosť ťažké ísť naraz. Tým skôr, že nie všetci pôjdu napr. v sobotu ráno alebo už v piatok... hlavne aby tam všetci boli v tú sobotu predobedom
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Dobrý den všem,
hahaha asi jsme ten poslední člen fora, který by se měl vyjadřovat k této problematice - taktéž mě tato diskuze unavila již na 7 listě, takže se předem omlouvám, že jsem nedočetl veškeré názory.
Taktéž jsem byl přítomen pouze na jednom srazu v Litoměřicích (díky Poky ), takže o to menší důvod se zde vyjadřovat, ale berte můj názor jako nezávislého člena, který do toho vidí jen na okraj.
Z vlastní zkušenosti (od 18 až do teď organizuji dětské letní tábory) vím, že zorganizovat tlupu lidí, tak aby byl každý spokojený nejde - vždy je to o kompromisech lidí. Někomu se nezdá prostředí, někomu termín, atd.
Sraz jako takový je vždy o lidech a o chuti se znovu potka, znovu posedět, znovu strávit příjemné chvilky s lidmi, kteří za to stojí. V tomto ohledu se mi naprosto líbí sraz v Litoměřicích - přijede "banda" lidí, kteří si u pokecu klidně i postojí na břehu řeky, pak se vyjede na kopec, tam se jde na procházku, stále se kecá o všem možné - spontánní akce bez jakéhokoliv řešení jestli přijede ten, jestli tam budou dárky a jiné...
Osobně si myslím, že by bylo dobré jméno zachovat už jen proto, že minimálně jméno srazu dává lidem naději a informaci o tom, že je to stále ten starý Olšovec - pokud se to někomu nelíbí myslím si, že na ten sraz jezdit nemusí. Doteď sem si myslel, že sraz v Olšovci je především o tom co jsem napsal o Litoměřicích - o pohodových lidech, kteří tam rádi tráví víkend s lidma, kteří za to stojí a je asi jedno kdo tam přijede - uchovejte si alespoň tohle. Kdo chce přijede kdo ne nepřijede
Nedělejte z toho zbytečnou komerční akci
hahaha asi jsme ten poslední člen fora, který by se měl vyjadřovat k této problematice - taktéž mě tato diskuze unavila již na 7 listě, takže se předem omlouvám, že jsem nedočetl veškeré názory.
Taktéž jsem byl přítomen pouze na jednom srazu v Litoměřicích (díky Poky ), takže o to menší důvod se zde vyjadřovat, ale berte můj názor jako nezávislého člena, který do toho vidí jen na okraj.
Z vlastní zkušenosti (od 18 až do teď organizuji dětské letní tábory) vím, že zorganizovat tlupu lidí, tak aby byl každý spokojený nejde - vždy je to o kompromisech lidí. Někomu se nezdá prostředí, někomu termín, atd.
Sraz jako takový je vždy o lidech a o chuti se znovu potka, znovu posedět, znovu strávit příjemné chvilky s lidmi, kteří za to stojí. V tomto ohledu se mi naprosto líbí sraz v Litoměřicích - přijede "banda" lidí, kteří si u pokecu klidně i postojí na břehu řeky, pak se vyjede na kopec, tam se jde na procházku, stále se kecá o všem možné - spontánní akce bez jakéhokoliv řešení jestli přijede ten, jestli tam budou dárky a jiné...
Osobně si myslím, že by bylo dobré jméno zachovat už jen proto, že minimálně jméno srazu dává lidem naději a informaci o tom, že je to stále ten starý Olšovec - pokud se to někomu nelíbí myslím si, že na ten sraz jezdit nemusí. Doteď sem si myslel, že sraz v Olšovci je především o tom co jsem napsal o Litoměřicích - o pohodových lidech, kteří tam rádi tráví víkend s lidma, kteří za to stojí a je asi jedno kdo tam přijede - uchovejte si alespoň tohle. Kdo chce přijede kdo ne nepřijede
Nedělejte z toho zbytečnou komerční akci
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Ja mam tak na pláne že piatok idem.buď sám alebo s maďarským clubom.ešte sa to uvidísmire666 píše:Nazdar, budeme sa tešiť Počet áut od nás nie je známy ani odhadom. Navyše sa pôjde z rôznych smerov, preto by bolo dosť ťažké ísť naraz. Tým skôr, že nie všetci pôjdu napr. v sobotu ráno alebo už v piatok... hlavne aby tam všetci boli v tú sobotu predobedom
Daewoo Lanos GSI
Honzo lip bych to nenapsal, kdo chce vyhrat pohar at jede do Mimone
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Inac budú nejaké súťaže?
Lestenka,jazdy rucnosti...?
Lestenka,jazdy rucnosti...?
Daewoo Lanos GSI