LTZ má sklápění, ale ručně. Tohle je na automatické sklápění. Zamkneš a zrcátka se sklopí.Poky Ul píše:Ty to ale u LTZ máš ne Ja budu muset začít šetřitReWegar píše:Troy: no dik, ted abych zase setril
Sklápění bočních zrcátek
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Sklápění bočních zrcátek
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V
- Reklama
Jo už mi to došlo Já přemýšlel jak to udělat a ono to bude na LTZ protože já to mám jenom růčo sakra
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Talk sem to prave pochopil ze je to jen modul pro signal na otevreni a zavreni kterej vyuzije jiz naintalovane mororky v zrdcadkach.
Beru to tak i podle obrazku kde vidim jen ridici jednotku a kabelaz.
Beru to tak i podle obrazku kde vidim jen ridici jednotku a kabelaz.
- OsbourneCox
- Kontaktovat uživatele:
Díky velikosti Orla a jeho zrcátek je na parkovišti raději vždy sklápím, bych bral taky automatické sklápění po uzamknutí vozu.
Manuál je super, už jsem využil nejednou i při jízdě, kdy bylo potřeba se protáhnout třeba kolem kamionu atd a nemusel jsem vylejzat.
Máte někdo ten zázrak z ebay nainstalovaný?
Manuál je super, už jsem využil nejednou i při jízdě, kdy bylo potřeba se protáhnout třeba kolem kamionu atd a nemusel jsem vylejzat.
Máte někdo ten zázrak z ebay nainstalovaný?
asi jeste nikdo ale me ted na to dost svrbi penezenka
- OsbourneCox
- Kontaktovat uživatele:
Jak velikej technickej zásah do palubní elektriky je potřeba dělat? Nemáš tušení? Zvládne to nainstalovat vůbec laik?
Taky jsem si uz natolik navykl to sklapet zmacknutim packy pokazde kdyz jdu z auta (a nejsem ve svem pristresku), ze mi 1500 Kc (cena vcetne DPH, kterou celnici asi dopoctou) prijde docela dost...navic pri nejiste funkcnosti (viz problemy nekterych s modulem pro automaticke vytahovani oken)ReWegar píše:asi jeste nikdo ale me ted na to dost svrbi penezenka
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
OsbourneCox: nevim asi to nebude uplne takove jako u toho modulu pro okna kdy ho jen strcis co CANu ale uvidime.
luke1: jj ja to taky uz delam automaticky pokazde jak vypnu motor tak sup s nima k autu a pak zamknout zpatecku Cena to neni mala , ale myslim ze by se dalo clo a dph obejit Pokud jd eo funkcnost tak me treba ta okna fachaj v pohode. Je teda fakt ze mam modul primo pro orlando 2012
luke1: jj ja to taky uz delam automaticky pokazde jak vypnu motor tak sup s nima k autu a pak zamknout zpatecku Cena to neni mala , ale myslim ze by se dalo clo a dph obejit Pokud jd eo funkcnost tak me treba ta okna fachaj v pohode. Je teda fakt ze mam modul primo pro orlando 2012
Existujú vraj desiatky druhov kabeláží pre Orlando. Podľa motorizácie a výbavy... Tzn. dorábka káblov, preprogramovanie RJ ( alebo výmena )... samotné späťáky a čudlík je to najmenej...OsbourneCox píše:Jak velikej technickej zásah do palubní elektriky je potřeba dělat?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Nevíte někdo, jest-li nový Chevrolet Trax bude mít automatické sklápění bočních zrcátek
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Re: Re: Sklápění bočních zrcátek
Tezko rict. Ani opel to nemarudla píše:Nevíte někdo, jest-li nový Chevrolet Trax bude mít automatické sklápění bočních zrcátek
modul to je zajimavy, navic jeste po zavreni vozu posviti prednima svetlama na 15 sekund na cestu domu.
Jen vubec netusim kde bych jaky kabel mel najit, prerusit a napojit. Kdyby se mi to naaahodou povedlo, tak mi zase v servisu nahodi novy soft do ridici jednotky a treba to pak nebude vubec fungovat jako moje stahovani oken - a to sem mel ten nejnovejsi model modulu...
Jen vubec netusim kde bych jaky kabel mel najit, prerusit a napojit. Kdyby se mi to naaahodou povedlo, tak mi zase v servisu nahodi novy soft do ridici jednotky a treba to pak nebude vubec fungovat jako moje stahovani oken - a to sem mel ten nejnovejsi model modulu...
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
teké je sklápím a to v podstatě pořád , jakmile vypnu motor okamžitě sklápím jsem tak zviklí že to děláme automaticky , mám to auto druhou zimu a ještě nikdy se mi nastalo že bych je neotevřel nebo nesklopil , ofšem pokud nebylo mokré a hned nezmrzlo třeba myčka ????? na to vyhřívání zrcátek , jde o to že to je nastavený tak že v určitém bodu chladu automobilu , při nastartování se vyhřívání zrcátek a zadního okna sputí samo a po dostatečném ohřátí se samo zase vypne tak že super spokojenost
OCTAVIA combi 1.9.tdi -- OCTAVIA combi 1.8 turbo -- ORLANDO 1.8 LTZ
já si myslím že by to neměl být až takový problém už jsem o tom přemýšlel v podstatě jsem měl ty zrcátka už rozebrané komplet protože jsem do nich koupil ty blinkry a mněnil jsem to , tam jde o to že nesmíte přerušit kabel na vyhřívání jináč ten kabel co jde do napájení přerušit a napojit do zapalování , ten impulz je stejný jak na sklápění tak vyklápění , samozřejmě se to musí přes nějakého dost šikovného autoelektrykáře aby se vám něco neposr------ . nejspíš se do toho vrhnu až bude teplo ještě nevím
OCTAVIA combi 1.9.tdi -- OCTAVIA combi 1.8 turbo -- ORLANDO 1.8 LTZ
rici pokud bude objednavat tak muzeme poresit spolecne