vytahnu klíč a motor běží
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
vytahnu klíč a motor běží
Dobrý den, žádám o radu.. Stalo se mi že jsem otočila klíček do vypnuté pozice, vynadala ho a motor furt běžel..zhasl až při otevření dveří, ale pořád do toho auta šla elektrika, svítili kontrolky atd.. nevíte o tom někdo?mám lacetti r.v. 2005, 1,6benzin
- Reklama
Re: vytahnu klíč a motor běží
mal som podobny problem .....jeden automechanik mi povedal ze najskor mi pretieka ostrekovacia kvapalina do kabelaze a konektorov. Konkretne ked som otvoril kufor (mam hatchback) tak tam hore ako su panty vedu rozne kabliky spolu s hadickou k zadnemu ostrekovacu ....ked som dal dole ochrannu gumicku zbadal som uplne zlomenu tu hadicku od ostrekovacov ....tu som vymenil troska to tam cele vysusil a bolo po probleme .... (od vtedy som si zvykol nepouzivat zadny ostrekovac pre istotu )
Presne tak aebo keď auto v zime rpzmrzne a zamrzne a rozmrzne musí sa vysušiť a potom to šlape
Lacetti 1,4
Béžová metalíza 09/05
Béžová metalíza 09/05
Ja som stým bol v Chevrolete PP oprava aj s konektormi + nová kvalitnejšia hadička do 30€ - odvtedy je skoro rok a kľudne používam aj zadný ostrekovač .
Chevrolet Cruze 2011 - 1.8 104kw
Chevrolet Lacetti 2005 HB - 1.4i 70Kw 16V
Chevrolet Lacetti 2005 HB - 1.4i 70Kw 16V
A já se tak trápím už 2 roky.
Jestli to bude jenom tím tak se pos...
Za ty prachy co jsem do toho už investoval jsem mohl mít skvělé elektrony na lacíka.
Jestli to bude jenom tím tak se pos...
Za ty prachy co jsem do toho už investoval jsem mohl mít skvělé elektrony na lacíka.
maderead - Chevrolet Lacetti 1,6 80 kw Hatchback
hadička k ostřikovači