Můj nový Cruze

Zde můžete představit své miláčky :)

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Franta P.

Re: Můj nový Cruze

Příspěvek od Franta P. »

Díky. jezdím už i do Prahy. :D ale musel sem Cruzíkovi sehnat garáž, přece nebude v Pepíkově stát na ulici aby do něj všemožné LADY mlátili dveřmi od svých aut. mám najeto 9.000,- v lednu mě čeká první garančka.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

miluju balíčky z Ebay. tento konkrétně z USA :D
2013-01-05 13.14.28.jpg
2013-01-05 14.09.34.jpg

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
tomask

Příspěvek od tomask »

-i
Carthell Prg
Boeing737

Příspěvek od Boeing737 »

Najkrajšia farba od Chevy ;) :mrgreen: -i
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Pěkný pěkný, mě ta zásilka pořád nedorazila :( .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

to je divný. jak to tam máš dlouho? mě 14 dní od dne kdy to prodejce poslal max 3-4 týdny strop a to už jsem toho objednával. teď jsem objednal ty nápisy RS na dveře tak uvidim jdou zase z USA a to trvá déle než z Koree. asi se tam budeš muset ozvat. a poslali mail že už to odesílají atd????
a nepřišel ti dopis z celnice z Prahy že ti křídlo leží na celnici a že to máš dojít proclít? já musel.

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Já nevím kolik tak mají limit ale pokud tě to křídlo stálo přes 2000,- tak ti musí přijít dopis z centrální celnice z Prahy 5 kde tě vyzvou proclít zboží. nevím jestli to jde přeposlat blíž do tvého místa bydliště ale myslim si že ne. takže si někdy budeš muset udělat ve všední den výlet do Prahy. nebo dát někomu plnou moc, která je přílohou dopisu ať ti to v Praze vyclí. Jen sem nepochopil částku cla. platíš každopádně 100 a nějaké drobné za úkon celníka a pak je tam clo. já na obou křídlech měl clo cca 1300,- a pokaždé sem tam šel v práci a nic sem neplatil. jen těch 130,- tak jsem to trošku nepochopil. asi kolegialita, nevím. Každopádně je to sviňárna jestli křídlo stojí cca 2500 a ty ještě zaplatíš 1300 navíc jako clo. :( :( :(
Tyhle malý ptákoviny jako mřížky atd to ti přijde domů klasika ale cennější věci v nějaké vyšší hodnotě se musí proclít.
Ale tuty, teď byly Vánoce, lidi nakupovali pak dovolený Tak se to zbrzdilo na celnici.

Veruli2

Příspěvek od Veruli2 »

VIP, jak píše Franta je to klidně možný, že to proclívají. Já mezi svátky objednávala řasenku za zhruba 700 Kč + jsem k tomu měla dva dárky zdarma. Jak mi přišel od prodejce podací číslo, sledovala jsem vývoj:

Zásilka dne 30.12.2012 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.

Zásilka je od 01.01.2013 ve stavu přípravy k celnímu řízení.

Zásilka uložena dne 02.01.2013 na poště 220 00 - pošta Praha 120, důvodem je "vyclívací pošta".

Komunikace s adresátem dne 04.01.2013, vyžádána plná moc k zastupování v celním řízení

Zítra mě nejspíš čeká dopis, abych jim dala plnou moc a doložila fakturu, budu muset clo doplatit, jen prodejce je tak solidární, že kdy ho platit budu, on my z dobré vůle náklady za celní řízení uhradí.
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Ahojte. Objednáno to bylo 29.11. tady - http://www.ebay.com/itm/Rear-Trunk-lip- ... 2f&vxp=mtr.
Objednal mi to kámoš, já nemám možnost. Už mi takto objednával víc věcí, vždy všechno dorazilo. Tak já nevím. Minulej týden mi říkal, že ještě pořád nic. Tak jak to mám řešit? No doufám, že pro to nebudu muset do Prahy, no znáš to Franto, já vidle a do Prahy!!!!!!
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

:D :D :D
přinejhoršim bych ti pro to došel. ale potřebuju plnou moc

VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Dneska jsem se o tom bavil s tím kámošem, co to objednával. Říkal, že ještě týden počkáme a pak to začne řešit. Taky si myslí, že to je zabržděný kvůli vánocům a dovoleným. On by mi to kdyžtak vyzvedl synovec. Za ním jsme byli teď v tý Praze a jezdí tak dvakrát za měsíc domů. Uvidíme, jak to dopadne. I tak díky. :PP:
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Dneska jsem se o tom bavil s tím kámošem, co to objednával. Říkal, že ještě týden počkáme a pak to začne řešit. Taky si myslí, že to je zabržděný kvůli vánocům a dovoleným. On by mi to kdyžtak vyzvedl synovec. Za ním jsme byli teď v tý Praze a jezdí tak dvakrát za měsíc domů. Uvidíme, jak to dopadne. I tak díky. :PP:
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

nebo ti křídlo není přáno :D :D :D

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Jestli budu objednávat z Carmaxu zrcátka tak se zeptám jestli tam mají sluneční clony s lampičkama u zrcátka. kouknu doma jestli ji pod stropnicí navedený kabel. nevim proč to tu zase nemáme. To už má tátova Vectra B z roku 97.

VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Křídlo bude a basta :lol: i kdybych se měl upsat ďáblu :twisted: :PP: :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Club Cars - Auta členů“