VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Pro Dannik91:
Pohled na mračítka + detail světla.
Pohled na mračítka + detail světla.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
zase jseš o kousek dál
Čepičky jsem už zamluvil, hned jak se ke mě dostanou, tak ti je pošlu doporučeně.
Čepičky jsem už zamluvil, hned jak se ke mě dostanou, tak ti je pošlu doporučeně.
Carthell Prg
Tome díky. Myslím, že to bude hezčí mít spz přímo na nárazníku než ty rámečky. Hlavně v zadu mě vadí jak to pořád drnčí při zavírání.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Ja som na značku použil obojstrannú pásku, nejakú čo má udržať veľké váhy. Drží to perfektne.
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Vypadá to lépe když je spz přímo na narazníku, na zadní spz-ku bych použil oboustrannú lepící pásku, vzadu jsou díry na uchycení spz-ky moc blízko u sebe.
Já použil tuhle pásku s Hornbachu, udrží to prej 10kg/m. Musím říct že jsem ji dal po celé spz a už ji asi nesundám drží to jako čert.
Stačilo by to použit na 3 místa spz-ky (na konce a doprostřed) fakt to drží pevně.
Já použil tuhle pásku s Hornbachu, udrží to prej 10kg/m. Musím říct že jsem ji dal po celé spz a už ji asi nesundám drží to jako čert.
Stačilo by to použit na 3 místa spz-ky (na konce a doprostřed) fakt to drží pevně.
Carthell Prg
Chtěl jsem ji i na zadek natvrdo přišroubovat. Myslel jsem, že tam vyvrtám nové díry a dál od sebe a dám do nich taky takový ty jakoby hmoždinky, jak to tam je origo a přišroubuju. Proto jsem chtěl ty krytky. Tak teď nevím.
To má Tomáš pravdu když jsem byl minule u Palikxe tak jsem se ji snažil sundat a ono to nešlo
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Tak to přilepím i vepředu a bude to asi nejlepší. Akorát už bych v tom případě nepotřeboval ty krytky Tome. Ale radši je pošli, zaplatím ti je.
Lukine, mapy jsou v navigaci. Když jsem je tam nahrál, tak mi to našlo ještě novější, tak jsem to zaktualizoval ještě jednou. Díky.
Lukine, mapy jsou v navigaci. Když jsem je tam nahrál, tak mi to našlo ještě novější, tak jsem to zaktualizoval ještě jednou. Díky.
Vůbec nemáš zač
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Já mám vpředu i vzadu SPZ na blatníku, takže jsem udělal prostě nový díry do plastu a taky je to dobrý.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Pánové, myslíte si, že zvládnu nějak demontovat z auta z palubovky a ze dveří ty očalouněný díly????? Já jen jestli to bude brutální, tak ty červený potahy nechci a musel bych změnit barvu. Dále by mě zajímalo, jak vyndat díly viz. obrázek. Chtěl bych je v jiné barvě. Díky.
Ten středový panel je jen nacvakanej,už to tu někde bylo ale volant netuším
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Středový panel jsem viděl vymontovaný na youtube asi za 5 min (nějaký ruský video)
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
tu je to ruské video .. odskúšané
http://www.youtube.com/watch?v=1pMUZdj7 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=1pMUZdj7 ... re=related
2011 Cruze HB 1,8 LTZ Silver Metalic + LPG Technology Gas/V-Lube
2011 Cruze HB 1,8 LTZ Silver Metalic + LPG Technology Gas/V-Lube