Petře nechápu ty další zbytečné reakce a pak jen zlou krev mezi všemi?!Petr S. píše:Dalsi co to nepochopil. Znovu opakuji,jde jen o to udelat sraz takovy,jaky byl doposud!!! Ne mega party z cenami a buhvi cim. Jde jen o to udelat opet stretnuti pohodovych lidicek,pokecat,popit ugrilovat maso,klobasky apd. O nic jineho nikomu z nas nejde!!! Jak jinak uz to mam napsat??? Vetsina chce VIII sraz CZ a SK Daewoo & Chevrolet,nebo Chevrolet & Daewoo,to uz je jedno,ale nikdo (teda alespon ty co se jako ja ozyvaji) nechce EU party,kde nam nekdo bude diktovat co a jak se kde bude delat atd. Zacalo to uz loni,kdy najednou na spanilku prvni pojedou aveaci a pak si tam delejte co chcete. To ze pulku lidi jsem pak musel pozbirat a dovezt zpet do campu,to uz radeji nebudu rozebirat. Timto koncim a u se tu vyjadrovat nebudu,abych nahodou nekoho nepobouril.
Ohledně toho názvu a vysvětlení jsem už napsal a nebudu se k tomu vracet, také jsem napsal už, že se to dá klidně pozměnit, ale nebudu zloděj a krást někomu sraz, abych pak jak už bylo řečeno, že jsem ukradl sraz. Já jen se snažil zachránit Olšovec z důvodu co jsem už napsal.
Mega párty dělá kdo? Pokud někdo se přihlásí a dojede a pokud to bude ze CZ , Sk či třeba i z oklí tak ať dojedou. Pokud vím nikdy nebylo nikomu zakázáno se na sraz dostavit. Jestli dojede 40aut či 60 atd... pak se může mluvit jaká je to párty, ale toto je vše ve hvězdách kolik lidí zas dojede, takže zbytečně to teť řešit.
Stále to bude sraz kamarádů, přátel a nadšenců aut značky Chevrolet-Daewoo, taktéž s opékáním, grilováním atd. a to pokud se seženou nějaké věci navíc jako třeba reklamní předměty či jiné dárky, které se stejně zas zadarmo a bez nějakých podmínek rozdají jen spestří srazík, takže nevím o co jde. Já neviděl či si nevšimk v loni, že by ti to dělalo nějaký problém s rozhodováním a rozdáváním dárků vítezům
Opět spanilka , kolikrát ti to budu psát a vysvětlovat, asi se ti to líbí tady pořád něco převracet co není pravda, Takže pro všechny a klidně se může k tomu vyjádřit i Vojta pokud bude chtít a nebo s tým nebude souhlasit.
Bylo od Vojty řečeno, navrženo a osobně mě to bylo jedno, takže jsem souhlasil, že jako domácí, organizátor srazu, též navíc jsem dělal spanilku po schválením Vojty a taktéž členem Aveoclubu bylo navrženo, že první pojedu já a Avea, pak další značky- kluby spolu . To. že jsem jel po obci 20-40Km/hodině a nastala překážka s nějakým pámbičkářským průvodem jsem nemohl přepokládat. Mimo obec se jelo 50-60Km/hodině, Tento okruh se jel i předloni a bez ztráty auta, takže kde vznikl problém, že jsi teda zajel na Macochu? Bylo to tím, že se tam nasral ten průvod a zastavili vás, takže já jako první jsem nemohl vidět, že tam někde stojíte
Nevím teda ještě s tým jak narážíš na ty virtuální kluby kam s tým stále dokola míříš neboli zamýšlíš?? Může být či existovat klub i když nemá své webové stránky a nebo je někde napsáno opak. Pokud to nevadilo Milošovi a taktéž novému majiteli Cars.cz tak pak nechápu proč to vadí či rozčiluje tebe?
No inu měj se pěkně a hlavně zdraví a míň rozčilování