Barri Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Barri Cruze
dik Scorpion, uz som nasiel temu v ktorej sa riesi plyn (predtym som precital jednu ale o zaruke tam nebolo ani slovo) no a zaruka teda podla vsetkeho pada :/ z coho som poriadne sklamany ...
no a prave som narazil na temu, kde chrudoš pisal o tom vrzgani; to by malo spravit dotiahnutie srob
tu zaruku ale tak skoro nerozdycham ...
no a prave som narazil na temu, kde chrudoš pisal o tom vrzgani; to by malo spravit dotiahnutie srob
tu zaruku ale tak skoro nerozdycham ...
Chevrolet Cruze 1.8, LT+, smokey
- Reklama
Mne so zárukou povedali tak, že ak sa mi pokazí niečo na čo je napojené plynové zariadenie, tak sa toho záruka netýka. Zvyšok normálne ako predtým.
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
U nás je Auto Dobrovolný. Má pobočku v Jihlavě a ve Velkém Meziříčí a právě tam montují LPG do Cruze a o žádnou záruku nepřijdeš. Já teď řeším problém se zárukou ale u etanolu E85. Ten totiž nemontují a pokud mi to tam dá kdokoliv jinej, tak záruku na motor ztrácím. Ale ta firma mi naopak dává dvoletou záruku na ten přístroj i na motor. Mám to risknout?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
VIP určite riskuješ menej ( Jihlava-Meziříčí ) ako Barri cestu z Revúcej a nazad
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
no uvidim co mi povedia v servise, ale pojdem do toho tak ci tak ... verim, ze sme na tom vsetci rovnako a nie len v Chevrolete ale aj u inych automobiliek, takze to "risknem"
urcite ale neplanujem instalovat plyn v CR ... neporadi pls niekto kvalitny certifikovany servis na LPG? niekde na trase Revuca - Roznava - Kosice, pripadne Revuca - Poprad - Ruzomberok?
urcite ale neplanujem instalovat plyn v CR ... neporadi pls niekto kvalitny certifikovany servis na LPG? niekde na trase Revuca - Roznava - Kosice, pripadne Revuca - Poprad - Ruzomberok?
Neměl jsem tím na mysli, že budeš cestovat tak daleko, abys tam montoval LPG. Jen jsem chtěl říct, že když to montuje u nás bez ztráty záruky, tak snad by to mělo být i u vás stejné?! Záleží vše na konkrétních servisech. Pokud se konkrétní servis rozhodne toto montovat oficiálně, tak o záruku nepřijdeš. Kdo to nemontuje říká, že záruku ztratíš, že to není pro Cruze povolené. Stejně tak je to i s E85. Zatím to v Chevroletu nemontují nikde, proto je tam ta ztráta záruky.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Keď chceš mať dobre namontovaný plyn choď do korejoviec počul som iba same chvali dokonca prvu prehliadku a doladenie maju zdarma.
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
VIP, bol som sa pytat v predajni so servisom, kde som kupoval auto a vraj to nebude problem ... budem to mat za rovnakych podmienok ako som sa docital tu ... a vraj pokial to budem u nich aj servisovat, urcite nebude ziaden problem
akurat vcera som rozposielal maily do servisov, za kolko mi spravia prvu servisnu, no a zhodou okolnosti zatial jasne vyhrava Roznava, kam si mozem doniest aj vlastny olej (90-100E) ... takze pojdem tam
firmu na LPG som si ale zatial nevybral ... tie Korejovice co mi odporucil zavodak-1 su strasne od ruky, az na polskych hraniciach
na tu servisku bude dobry tento olej?
http://www.mazeto.sk/product/sk/GM-Genu ... 2-5W-30-5L
do 1.8ky? hladal som na fore a vsade som nasiel spojenie iba s motorom 1.6 ... ide do toho ten isty, nie?
akurat vcera som rozposielal maily do servisov, za kolko mi spravia prvu servisnu, no a zhodou okolnosti zatial jasne vyhrava Roznava, kam si mozem doniest aj vlastny olej (90-100E) ... takze pojdem tam
firmu na LPG som si ale zatial nevybral ... tie Korejovice co mi odporucil zavodak-1 su strasne od ruky, az na polskych hraniciach
na tu servisku bude dobry tento olej?
http://www.mazeto.sk/product/sk/GM-Genu ... 2-5W-30-5L
do 1.8ky? hladal som na fore a vsade som nasiel spojenie iba s motorom 1.6 ... ide do toho ten isty, nie?
Barri, nejsem odborník na oleje, ale určitě to můžeš dát i do 1.8ky. Určitě ti ještě někdo odpoví a potvrdí ti to.
VIP, tomask ... ktory olej by bol ale podla vas uplne idealny?
Já jezdím na Shellu, ale jednou jsem měl i Dexos.
Rozdíl jsem nepoznal, akorát v ceně
Rozdíl jsem nepoznal, akorát v ceně
Carthell Prg
takze mozem kupit v podstate cokolvek s tymto oznacenim "5W-30" ? to je rozhodujuce?