Takže naposledy? ohledně srazu.
Petře pokud vím, tak vždy se dal nejdřív termín srazu a postupem se přidávali informace ohledně ubytování a i dění. Taky jsem to napsal, že během Ledna budou informace o ubytování a během roku se budou přidávat další kolem srazu a dění, takže kde vidíš problém?
1/I kdybych napsal pozvánku VIII česko-slovenský Chevrolet-Daewoo sraz Olšovec 2013 byla by skoro stejná situace a kritika atd. a náhradní termín by si stejně na druhém foru udělali jarní Manín (i když zas někdo bude tvrdit, že to není pravda).
2/Už v létě se na druhém foru rozhodovalo o zrušení Olšovce a po TV Nova kde dostal kemp Frenštát zlatou nálepku tak už všichni slintali nad Frenštátem a byli nadšení i když někteří by brali nostalgický Baldovec
3/ Proto, abych nebyl osočen, že jsem něco ukradl (sraz či název) jak se to tu řeší zachovat tradici a skleničky(kde bude tradice a skleničky bez Olšovce-je tu ticho po pěšině najednou) tak proto jsem chtěl zachránit Olšovec, protože plochou( ve středu Moravy) i parkovacími místy, včetně velké louky atd. si myslím. že dostatečně vyhovuje. Jinak jak tu píšete, že tu není žádná krajina na výlety a podobně, k čemu to někomu je? V pátek se stejně přijíždí menšina až na večer a to se stejně prosedí v kempu s kamarády, V sobotu na to stejně není čas, protože je sraz a v neděli se stejně kolem 9-10 loučí a rozjíždí domů a ten kdo bude chtít cestou domů někam zajet tak si určitě něco najde.
4/Název srazu, už jsem to tu psal, takže jen ve zkratce, abych někomu něco neukradl a nebyl osočován a zachránil Olšovec tak proto v novém kabátě chtěl něco začít dělat a né pro sebe, já s toho vůbec nic nemám, ale pro ty co si Olšovec a srazy zamilovali a i ty co to mají na srazy daleko, protože i tak z čech jezdí nejen kvůli vzdálenosti málo lidí a na tož ještě o dalších 130-150Km dál.
5/Též jsem už psal, že není problém sednout a pozměnit název srazu, že na vším se dá domluvit, takže stačí jen nějaká tolerance. Proto nemůžu použít stejný název, abych nebyl zloděj a nezkazil někomu sraz, takže proto jiný název a klidně třeba Chevrolet&daewoo Cars párty Olšovec 2013, Chevrolet&Daewoo Gril party Olšovec 2013 nebo Chevrolet&Daewoo Olšovec 2013.... z řadovou číslovkou či bez ní atd.
6/Každý si může dělat co chce a každý může dělat srazy jaký chce a pokud je ochota a vůle něco udělat pro nováčky či staré a nové kamarády tak proč pak nevyužít nějakých darů a rozdat to lidem . Samozřejmě, že sraz dělá organizátor a né dárce či sponzor.Nikdy jsem neviděl, když se rozdávali za cokoliv dary-poháry-reklamní předměty atd, že by se muselo něco na oplátky dávat či slibovat sponzorům a nebo, že by lidé co vyhráli měli problém si tyto dary převzít a nebo se jím to nelíbilo. Talktéž jsem prozatím nikde neviděl, že by
se dělali u nás tunning srazy? To někdo tu rád používá a chytili se toho i další.
Tady někdo nadhodil p.Horečku, kterého doporučil Hanzy a já to přivítal, že někdo něco nabízí pro nás všechny a bylo mi to jedno jestli to bylo zadarmo či za to se mu něco slíbilo atd., osobně já Horečku viděl jen jednou na srazu, něco udělal a dovezl a pak poté se mu tu na webu vytvořila reklama, kterou pak Miloš zrušil a byla tu zas hádka a pan Horečka se tu už neukázal.
Proti nikomu nic nemám a s každým ve vší slušnosti dovedu komunikovat, takže co jsem napsal za tým si stojím. K tomuto co vzniklo a dále pokračuje jsem nikdy nechtěl, aby došlo k rozbrojům a hádkám mezi kluby, fóra či lidmi. Začalo to Olšovcem, pokračovalo Manínem a náhradní Gazárkou. Ale asi není zbytí a někteří neumějí něco spolknout či se podvolit druhým a naopak Třeba někdy se to zas dá dohromady a nebo půjdem každý svou cestou?
Tak prozatím vše? Jen podotknu, že Olšovec jak ho někteří známe a tradice už nebude, o tom jsem se přesvědčil po loňském srazu a bohužel i po Maníně a bylo mi hned jasné, že letos vznikne bohužel boj a hádky.
Život jde dál a tradice také, tak to je a tak to bude i v budoucnu. To, že někteří si už prosadili Frenštát, je demokracie a mají na to právo. Já nikomu nic nezazlívám, ale též můžu a i nemusím s tým souhlasit ale to je věc názoru.Taky to neznamená, že co navrhlo druhé forum nebo Hanzy, že to musí platit i pro toto forum nebo pro mě a nebo též i naopak, že?
Jinak sraz není jen pro nás 10 či 15lidí co tu stále píšem, ale pro XXXlidí, ale prozatím to tu vypadá, že sraz děláme jen pro sebe a dalším je to jedno či fuk S hádkamy, napadáváním se ničeho nedocílí a ani nevyřeší, jen tým klesáme v očích druhých
Jinak "Skodovak" konečně něco napsal pěkného a rozumného což se mě líbí. Tak samozřejmě Marek objektivně vystihl a Slávek nezklamal
PS: klidně se zas můžete do mě pustit a pokud někteří uvítají Olšovec nebo z jiného počinku budou chtít Olšovec tak klidně do toho jdu a Olšovec byl, je a bude