Pokec Olšovec 2013

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
milosh

Re: Pokec Olšovec 2013

Příspěvek od milosh »

Srazy Daewoo/Chevy byly vzdy o lidech, osobne bych se taky na nejaky mega akce a "radoby sponzory" vyprdnul a nechal vse jak bylo doposud.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

ladinek

Příspěvek od ladinek »

Takže napíšu jen sám za sebe, ne za nikoho jinýho!!! aby se toho někdo nechytl jak ovád hovínka :roll:

Mě je jedno název srazu
Je mě jedno , kdo na něm bude
Je mě i jedno kolik lidí tam bude
Je mě jedno kdy bude
Je mě úplně jedno kdo ho bude pořádat

Co mě není jedno, nemám rád hádky a nevyhledám je, většinou končí v reálném životě ne zde v kyberprostoru, kde si každej dělá ramena a pak stáhne ocas, špatně , ne ale pro mě. Nelíbí se mě tu urážení, osočování a výrazy typu budeš mít problém se mnou a pod. Nemám je rád z principu, i když se mě netýkají. Odraz dětství. Nemám rád výhružky a pod. Z principu. Pokud se to tu nedá dokupy, nechám si smazat nick a sem i nikam jinam chodit nebudu, protože nemám zapotřebí číst příspěvky ve kterých se odráží špatné stránky zdejších členů, včetně jejich ješitnosti a pod. Vy nemáte závažnější problémy????? Kurva já jich mám tolik, že tohle je úplná prdel. Všichni ti kteří sem píší:

Tomask
Lukin
Scorpion
Ruda
Hanzy
Vojta
Lomngi
Foxo

znám dá se říct osobně. Některý víc některý míň. Třeba Petr S. ale i tak si je chci uchovat v tom lepším obraze. Špatných vzpomínek mám víc než dost. A proto se proberte a něco s tím udělejte.Jinak na to tady fakt seru ;) Tohle je už moc!!!!!!!!!!!

Vítejte nový uživatelé fora!!!!!!!!!! Zde je top list -i

Pokud má s tím co jsem napsal někdo problém, pište sz, ne sem ať to neserete víc než to je teď!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
kesko

Příspěvek od kesko »

Neviem pochopiť prečo bolo nutné 7 ročníkov Česko Slovenského zrazu , zabiť 1 EU party. A je mi srdečne jedno či bude prvé daewoo alebo chewrolet. PREČO ???????
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
18lukin18

Příspěvek od 18lukin18 »

Petre myslis si ze se te zaleknu???
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
lomngi

Příspěvek od lomngi »

1 Daewak z tohoto fóra mi poslal krátke sz. citujem.
Lomngi oplatí sa pre Tých ludí niečo robiť???
skúste si nájsť odpoveď.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Matsonic

Příspěvek od Matsonic »

Staci zrusit diskusi (pokec) a je to :)
Poky Ul

Příspěvek od Poky Ul »

Tak by jí založil zase někdo jiný :mrgreen:
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
slaza

Příspěvek od slaza »

"Tak na kolikátýho naplánujem tu Gazárku. Vezmu ještě jeden kotlík na guláš a bude :PP: "

Ale vážně:
Buď pojedete dál a nebude se diskutovat a komu se to nelíbí ať...(má smůlu)
Nebo to skrečujte. Ale takto si budete akorát ničit nervy a nikomu to nepomůže.

Poky má pravdu
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON

Obrázek
Rudolf Š.

Příspěvek od Rudolf Š. »

slaza píše:"Tak na kolikátýho naplánujem tu Gazárku. Vezmu ještě jeden kotlík na guláš a bude :PP: "
Co třeba předposlední víkend v Červnu? -i -i
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin

Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)

Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
slaza

Příspěvek od slaza »

Vidím, že kamoši se vždycky domluví :PP:
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON

Obrázek
lomngi

Příspěvek od lomngi »

slaza píše:Vidím, že kamoši se vždycky domluví :PP:
a bude držkovy???
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
slaza

Příspěvek od slaza »

jasně!!!!!!!!!!!!
EAGLE SQUADRON

Obrázek
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..zase mi neco unika... a neni to plyn

az mam starch pokracovat v citani tych zbylych 6 stranok..
kedze uz na druhej ma to prestava bavit...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Poky Ul

Příspěvek od Poky Ul »

V dubnu a v září jsem dal dohromady dva srazy v Litoměřicích :PP:
Já vím není to moc , ale na poprvé i na podruhé byla celkem dobrá účast .Dokonce dorazilo i jedno -i Daewoo(díky Mirďas) Na druhém srazu byl dokonce Miloš s Astrou a nikdo nic na to neříkal :shock: .Ty srazy jsem udělal proto, že chci poznat lidi z fora nejenom virtualně ,ale i osobně a pokecat o autech.Zatím jsem na oba srazy nečetl žádná negativa .Taky bych chtěl ze srazu v Litoměřicích udělat tradici , ale začínám uvažovat jestli to má vůbec cenu :roll: pokračovat dál.Protože každý organizátor jakékoliv akce chce pro ty lidi to nejlepší -i , a proto to chce občas změnu, aby to nebylo pořád do kola to stejné :roll: .
A toho se začínám bát :cry: sám , aby tu třeba při organizaci pátého Lt srazu na mne členové nezačaly řvát , že to už není tradice atd atd Když to místo pátého vystupu na Radobýl bude třeba výstup na Kamýk :D .
Mrzí mě co se tu děje vždycky jsem si myslel že lidi od Daewa a Chevy jsou v pohodě lidi -i -i a né jako náfukové :evil: od jiných značek .

Dobrou noc všem členům jak Daewoo klubu a Matiz klubu tak Aveo ,Cruze ,CP,Eagle Squadron atd.......... :PP:
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Skodovak

Příspěvek od Skodovak »

Tady je teda diskuze. Nemůžu si to odpustit, ale když si to čtu nahlas, a poslouchám se, cítím se jak v parlamentu.
Nastává tedy otázka, co dál. Ta dle mě záleží na někom (doteď nechápu, kdo z Vás to je, ale nevadí), kdo to celý organizuje. Vždy musí být jeden (a pod ním spoluorganizace, vždyť i v té pseudodemokracii je nějaký president), jinak bude chaos, a "levá ruka nebude vědět, co dělá pravá".
Souhlasím s názory, že sraz je o lidech. Osobně by mi bylo jedno, i kdyby byl na louce u jezera, chrápalo by se v autě (pro mě no problémo) a vařilo v kotlíku nad ohněm. Dokonce by mi to vyhovovalo víc, než hotel. Ale chápu, jsou lidi, co požadují nějaký komfort.
Ale čím víc věcí na koukání okolo, tím méně srazování. Takže z mého pohledu, když tam bude kde posedět, kde se vy*rat, kde si ruce umýt (stačí potok), nic mi chybět nebude. Dokonce to bude lepší, než kdyby to bylo uprostřed Brna, kde by se všichni dojížděči rozeběhli po krásách města, a na auta se vyprdli. Jde přeci o lidi, tak co.
Osobně je to pro mě z ruky, ale to mi nevadí. O místě musí rozhodnout ten, co rozhoduje o všem.
Co se názvu týče, už zde bylo řečeno vše. Nenašel jsem zatím příspěvek, kde by někdo říkal "potřebujeme sponzora, bez něj to nejde, protože to a to zaplatit se musí". Pokud je ten sponzor, kvůli kterému se má měnit název, jen kvůli samolepce a pití zdarma, tak asi si každý domyslí, co si o tom myslím. Radši nudné místo, které má už před sebou několikátý ročník, tak proč to měnit? Je tam snad problém s parkováním? Pokud ne, tak s čím, co je nezbytné pro sraz?
Osobně radši přijedu na sraz 50-ti aut, někde v kempu, kde si každý za svoje zaplatí chatku, večer si za svoje koupí pivo, sedne ke stolu s ostatníma, a pokecá si. Druhý den za svoje natankuje, a projede se spanilkou s ostatníma. Pak si dá za svoje oběd, posedí s ostatníma, a jede domu. A takovýto sraz nepotřebuje ani kačku navíc. Každý cáluje své. Když někdo má možnost vytisknout samolepky, a případně za rozumnou cenu je nabídne, proč ne. Jistě mě chápete, co chci říct.
Hádat se ohledně modelů a CH/DA je blbost, protože většina z nás má stejně (vošklivě řečeno) obyčejný auto z té samé fabriky, ať už má ten či onen znak. Jo, to, že někdo tam má krásně udělaný interiér, krásný lak, a dostane pochvalu a obdiv všech, to je v pořádku. Ale aby přišel, a říkal "Já mám hezčí auto než ty, pač to je Chevy, a ne Daewoo, mám rádio za půl mega a tobě to hraje leda LP-čka", to už je trochu provokace, a takový lidi moc nemusím. Takže jednoduše řečeno, jsme na jedné lodi, tak proč půlka pádluje dozadu, a půlka dopředu?
A nezlobte se na mě, ale aby se někdo zlobil, že visí vlajka Daewoo a nevisí Chevrolet, to je jak děcka na písku pro kočky!
Osobně jsem zvědav, jak to dopadne. Jen doufám, že to Ti, co to řeší, to dořeší jako lidi. Vím, každému se nedá vyhovět, ale v něčem se všichni shodnou.
;)
Dokud nás STK nerozdělí!!
EX Daewoo Matiz S0,8 rv. 1998, najeto 200 000km (už na něj nebyl čas)
Daewoo Leganza 2.0 LPG rv. 1999, najeto 306 000km
Odpovědět

Zpět na „Srazy“