Káres CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Káres CRUZE
Nazdárek,
tak konečně mam trošičku více času, proto jsem se rozhodl Vám představit mého Cruzíka.
Nejdříve napíší něco málo o sobě a důvodu výběru Cruze. Majitelem auta jsem asi od června letošního roku. V současnosti mam tři lásky, jednou je moje přítelkyně, CRUZE a golf. Pokud by jsme se bavili o pořadí, tak nejsem schopen říci, která je na prvním místě
Je mi 26... pražák (Ládví), dostudovaná vysoká a v současnosti se živím ve stavebnictví. Potkat mne můžete po celé Praze, protože pracuji za Zličínem, tak denně brázdím Prahou a ve volných chvílích se pohybuji na Plzeňsku.
Důvod výběru Cruze? Je jednoznačný hodně muziky za relativně málo peněz když jsem zjistil, že Cruze dělají ve 2,0 ve 120 kw variantě dlouho jsem se nerozmýšlel. S výběrem motoru jsem maxi spokojený a v mém případě by jiný neměl význam. Dalším důvodem je fakt, že mé poslední auto byla Laguna kombi II 110 kw a nechtěl jsem si pohoršit Což se mi určitě povedlo.
No nic dost keců a jdu nahodit nějáké fotky, ať mě alespoň poznáte, až mě potkáte:)
tak konečně mam trošičku více času, proto jsem se rozhodl Vám představit mého Cruzíka.
Nejdříve napíší něco málo o sobě a důvodu výběru Cruze. Majitelem auta jsem asi od června letošního roku. V současnosti mam tři lásky, jednou je moje přítelkyně, CRUZE a golf. Pokud by jsme se bavili o pořadí, tak nejsem schopen říci, která je na prvním místě
Je mi 26... pražák (Ládví), dostudovaná vysoká a v současnosti se živím ve stavebnictví. Potkat mne můžete po celé Praze, protože pracuji za Zličínem, tak denně brázdím Prahou a ve volných chvílích se pohybuji na Plzeňsku.
Důvod výběru Cruze? Je jednoznačný hodně muziky za relativně málo peněz když jsem zjistil, že Cruze dělají ve 2,0 ve 120 kw variantě dlouho jsem se nerozmýšlel. S výběrem motoru jsem maxi spokojený a v mém případě by jiný neměl význam. Dalším důvodem je fakt, že mé poslední auto byla Laguna kombi II 110 kw a nechtěl jsem si pohoršit Což se mi určitě povedlo.
No nic dost keců a jdu nahodit nějáké fotky, ať mě alespoň poznáte, až mě potkáte:)
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
- Reklama
Re: Káres CRUZE
Jedny z prvních fotek
Carthell Prg
Carthell Prg
Tak a tady jsou mé lásky pohromadě:) (přítelkyně odmítla pózovat )
Carthell Prg
Carthell Prg
Jen pro info... moc dobře vím, že tyhle kola má každý druhý CRUZE tady na fóru , ale já to dříve nevěděl, až pak, když jsem tu začal brázdit:) I tak jsou to jedny z nejhezčích . Jinak 17 pro mě optimální a to z důvodu tvrdého podvozku auta....vetší už bych nechtěl.
Carthell Prg
Carthell Prg
hmm pěkné a ten interiér je bomba jen nechápu co všichni vidíte na těchto kolech
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Pěknej s kolama jsou tu už i pacienti
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
No psal jsem, že jsem nevěděl, že je tu má každej:), ale kvůli tomu je neprodám
Carthell Prg
Carthell Prg
Jednu z prvních úprav, kterou jsem již dlouho chtěl bylo zatmavení oken. Trvalo mi to v celku dlouho z důvodu toho, že auto věčně potřebuji. Nechal jsem to dělat včetně demontáže oken a výsledek paráda. Druhé nejtmavší folie ....dlouho jsem si hrál s myšlenkou, že nechám zatmavit i přední, ale nechtěl jsem prudit švestky:)
Carthell Prg
Carthell Prg
Carthell Prg
Carthell Prg
Poté jsem se přidal ke carthellu:) díky klukům a hlavně Tomaskovi za samolepku.
Carthell Prg
Carthell Prg
Dále jsem vyměnil všechny žárovky v autě a zkusil objednat pár doplňků na ebay. Je pravda, že občas tam člověk narazí na kvalitní věci, ale bohužel jsem se setkal i s věcmi, které jíž tak kvalitní nejsou
Asi nejvíce mě rozesmál svítící popelník:) No co, ale já bych se na to také vys... za ty peníze:)
Asi nejvíce mě rozesmál svítící popelník:) No co, ale já bych se na to také vys... za ty peníze:)
Carthell Prg
Carthell Prg
Na fotce ten popelník vypadá ještě dobře. Rozhodl jsem se objednat uplně jiný, tak doufám, že to nevyrábí ve stejné fabrice:)
Poté se moc nevyvedl tento nákup. Lišta nesedí, tak až budu mít čas a chuť, tak jí budu muset poupravit:) http://www.ebay.com/itm/261131222095?va ... 1497.l2649
No proto si budu dávat již vetší pozor. No a co se povedlo?
http://www.ebay.com/itm/251175499510?ss ... 1497.l2649
a pedály, které budu instalovat 25:)
Poté se moc nevyvedl tento nákup. Lišta nesedí, tak až budu mít čas a chuť, tak jí budu muset poupravit:) http://www.ebay.com/itm/261131222095?va ... 1497.l2649
No proto si budu dávat již vetší pozor. No a co se povedlo?
http://www.ebay.com/itm/251175499510?ss ... 1497.l2649
a pedály, které budu instalovat 25:)
Carthell Prg
Carthell Prg
nějakej popraskanej,né
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg