Zdravím chlapci a mám radost také s váma ... ze dvou manželství mám 11 vnoučat ... vím o čem je řeč a moc Gratulujeme
................
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.o8 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2014
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Že jsem mohl pomoci mě potěšilo přeci néé a teť podruhé přijeli pro auto jednak natlačit na vozík a odchazím a nenastartovali nebo si vybili baterku tak šup pro auto a s kabely samo pořádnými hned chlapi od fochu že dělají auta se mě ptali že mám pořádné kabely jestli nedělám do elektriky
Trefili
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Musí být máme hromadu aut že všechny pořád nejezdí tak je potřeba být vybaven
Nehoda naštěstí jen plechy a šok malé děti měly jedno muselo být ošetřeno nevím prý je astmatik a z toho šoku se mu přitížilo ale prý dobrý to bude říkala paní jak tady byli teď pro auto.
Vo tom mi vykládali dnes hasiči a díky druhe akci jsme i my zrovna jeli jak blokovali cestu. http://zpravy.idnes.cz/muz-a-zena-havar ... zpravy_ras
Tady mě zas fotili smradi o tom jsem ani nevěděl http://www.tvbeskyd.cz/cz/10-tvbeskyd/1 ... l?idv=4675
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG