zdravim borci:) takze uz mam v garazi noveho cruzika:)
chcel by som pravdepodobne menit repro:) viete aka je konfiguracia povodnych repro? ci mi silnejsie repro utiahne radio. aky ma vykon radio?
chcem troska viac tuc tuc
plus asi kupim aj woofer.... alebo mam nechat povodne repro a dat len subika
dikes
audio
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: audio
víc tuc tuc tuc si můžeš nsatavit v nastavení v Audio u Mylinku..a pokud i toto nastavení basů na max je ti málo (když už je to ale stejně strašně zkreslený a nesnesitelný), tak pak ti není pomoci a musíš koupit subáč
Cruze HB LTZ 2.0 MY2013
-
Re: audio
Zdravim lidicky, ak sa podari a budem stastnym majitelom cruze uz do konca mesiaca. V aute ktore pouzivam teraz, mam aj subik a zosilovac, predpokladam ze by nebol problem to namontovat aj cruze-a.
Kvoli zaruke by som to chcel nechat namontovat v servise. ma s tym niekto skusenosti? robia? kolko cca za to pytaju? urcite to zavisi od servisu...ale chcem sa len poinformovat, ci sa mi to vobec oplati
Dakujem
Kvoli zaruke by som to chcel nechat namontovat v servise. ma s tym niekto skusenosti? robia? kolko cca za to pytaju? urcite to zavisi od servisu...ale chcem sa len poinformovat, ci sa mi to vobec oplati
Dakujem
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)