opravy a výměny
Moderátor: Blue Lanos
opravy a výměny
Chci se zeptat kdo už má nějaké zkušenoti z výměnou nějakých dílů? Co u cruze brzo odchází a pod. Mám najeto 52000 a zatim bez problémů tak jsem zjedavej kdy a co mě bude čekat.
- Reklama
Re: opravy a výměny
Ja som menil zatiaľ iba reproduktor vo dverách spolujazdca. 37 tkm.
...,stastni to chlapi... , tak ja mam 47000 km, menil som tri krat spinac kufra, snimac abs, calunenie volantu koli zodranej "kozi", modul airbagu, snimac vonkajsej teploty, zadrz vodicovych dveri a najvacsia lahodka bola vymena kompletnych hnacich hriadelov. nastastie vsetko v zaruke...
....ach áno, spínač kufra, samozrejme, skoro by som naň zabudol. Ale ten už nestojí za reč. V zime obvykle pribudnú ďalšie pokazené spínače.
Tak u mně zatím výměna potahu u řidiče začal se drolit, zhruba kolem 10tkm a pak výměna reproduktoru u spolujezdce
No a nějak mi divně hraje i pravý zadní reproduktor, tak řeknu v lednu 2013 na garanční ať se mi na to mrknou
No a nějak mi divně hraje i pravý zadní reproduktor, tak řeknu v lednu 2013 na garanční ať se mi na to mrknou
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tak já se přidám, zajímavé, že pravý přední reprák mám taky měněný, ten je teda nějaký kazový. Dál vodní pumpa a ložisko alternátoru (to byl ale jejich pokus místo té pumpy, který nevyšel), spínač zatím (klep klep klep) nic, dál nic, najeto 57 tis/2,5 roků
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Ja mam 50t km a zatial bola opravena kontrolka (nieco z motorom), oprava kablov airbagov (code95), spinac kufra 2x (zatial ), vymena brzdnych platniciek (normalne opotrebenie), vymena palivovej trubky ci co (zvolavacka), vymena calunenia volantu (zosupaval sa), no a teraz mi na najblizsej garancke vymenia predne svetla v ramci zaruky a aj trojuholnicek za zadnym oknom ( odpadla ta origo chromova lista).
Tot vse...vacsina veci bola hned na zaciatku takze inak klud... Inak som spokojny
Tot vse...vacsina veci bola hned na zaciatku takze inak klud... Inak som spokojny
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
PORUCHA RADIA
Zdravim,
Mne sa nedavno (cca 3 tyzdne do zadu) stala neprijemna vec a sice, ze mi prestalo radio hladat a pustat stanice, CD to sice prehravalo, ale len pri vysokej hlasitosti bolo nieco pocut a to iste aj pri AUX. Dalej som zistil, ze aj smerovky a cuvacie senzory nebolo skoro pocut. Okrem toho bolo pocut slaby praskot z reprakov. Toto vsetko sa mi stalo za jazdy pocas pocuvania CD na hlasitosti 25 co je normal (max je 60). Siel som s tym teda do servisu (SWAM Kosice) a povedali mi, ze to je nejaky skrat v radiu a poslali to na reklamaciu. Medzitym sa este snazili vymenit softver, ale nepomohlo to. Vcera volali, ze radio je na sklade (trvalo to skoro 3 tyzdne) a ze si ho mozem prijst dat vymenit. Vymena vraj mala trvat okolo hodiny (nebol som pri tom) a bolo to v ramci zaruky, takze som nic neplatil. Radio, CD, AUX, hlasitost smeroviek a cuvacich senzorov po vymene funguju v poriadku.
Trosku ma ale sklamalo, ze auto ma len rok a pol (31 700 km najazdene) a uz odislo radio...snad toto vymenene nieco vydrzi.
Mimochodom, jedna sa zrejme o novu zavadu kedze som nic podobne na fore nenasiel... (mozno sa mylim)
Zdravim,
Mne sa nedavno (cca 3 tyzdne do zadu) stala neprijemna vec a sice, ze mi prestalo radio hladat a pustat stanice, CD to sice prehravalo, ale len pri vysokej hlasitosti bolo nieco pocut a to iste aj pri AUX. Dalej som zistil, ze aj smerovky a cuvacie senzory nebolo skoro pocut. Okrem toho bolo pocut slaby praskot z reprakov. Toto vsetko sa mi stalo za jazdy pocas pocuvania CD na hlasitosti 25 co je normal (max je 60). Siel som s tym teda do servisu (SWAM Kosice) a povedali mi, ze to je nejaky skrat v radiu a poslali to na reklamaciu. Medzitym sa este snazili vymenit softver, ale nepomohlo to. Vcera volali, ze radio je na sklade (trvalo to skoro 3 tyzdne) a ze si ho mozem prijst dat vymenit. Vymena vraj mala trvat okolo hodiny (nebol som pri tom) a bolo to v ramci zaruky, takze som nic neplatil. Radio, CD, AUX, hlasitost smeroviek a cuvacich senzorov po vymene funguju v poriadku.
Trosku ma ale sklamalo, ze auto ma len rok a pol (31 700 km najazdene) a uz odislo radio...snad toto vymenene nieco vydrzi.
Mimochodom, jedna sa zrejme o novu zavadu kedze som nic podobne na fore nenasiel... (mozno sa mylim)
Chevrolet Cruze 1.6 LS PLUS
7.4 l/100
7.4 l/100
- Scorpion.11
Vždycky někdo musí mít něco poprvé, takže jsi to bohužel tentokrát byl ty
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- C77
- Kontaktovat uživatele:
ahahahahaSidik píše:PORUCHA RADIA
slovo PORUCHA v Polsko je to šukat
Moderator polského a mezinárodneho Cruze forum...
Я на Драйве2 http://www.drive2.ru/r/chevrolet/487166/
-
Sukat=hladat=search - nie?
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
- C77
- Kontaktovat uživatele:
haha jj!
Szukać = hladat = search
Poruchać = šukat = fuck
Szukać = hladat = search
Poruchać = šukat = fuck
Moderator polského a mezinárodneho Cruze forum...
-
Aha...OK teraz rozumiem:)
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
...aaaaa opat spinac na kufri "nesklamal" 4. kus v p-cku... musim zistit, co stoji novy...