stierače
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: stierače
Tak dnes som vymenil po roku flat stierace alca opat za flat stierace alca.mam s nimi dobre skusenosti.pekne stieraju a absolitne vobec nevrzgaju ani pri -15 stupnoch a idu tichucko.cena 12eur za oba.a este mam radu pre vsetkych.dal som dole z auta tie ramienka stieracov a odhakol som pruzinu.ten klb kde sa ramienko odklapa chodil strasne tazko tak som mu troska pomohol srobovakom a silikonovym sprejom.teraz stierace krasne priliehaju k oknu.skontrolujte si ten klb kto moze a dobry vysledok sa urcite dostavi.
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Zdravim pánové doporučte prosím jaké koupit přední stěrače na Nové aveo.Jakou velikost,značku za dobrou cenu?
Chevrolet Aveo 1.2 16v LS+,2011
- Scorpion.11
Co takhle nejdřív dopsat údaje (https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=87&t=19841), protože nikdo není povinen někde shánět informace co máš za auto
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Však píše nové aveo, tím se myslí z 99% to co mám např. já. A stěrače jsem zatím neměnil, jsou v postatě jako nové a zdají se mi kvalitní.. koupil bych zase ty samé co byly origo, pokud je na nich napsán někde výrobce. Alesh: hoď sem někde fotku tvého auta
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Omlouvám se myslím samozřejmě nový model avea ,Taky je nepotřebuju měnit,ale chtěl bych vědět jaké koupit.Fotku hodim.Jak jí mam nahrát?
Naposledy upravil(a) Alesh31 dne pát pro 14, 2012 19:39, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Aveo 1.2 16v LS+,2011
Buď si můžeš vytvořit vlastní téma v sekci - aveo > auta členů, nebo dát fotku zde: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... start=1440
fotku vložíš tak, že klikneš na odpovědět, pod rámečkem pro odpoveď je tlačítko vybrat soubor, vybereš fotku v pc, dáš přiložit soubor, počkáš než se načte a odeslat. Fotka musí být do určité velikosti např. 800x800 pixelů, nevím teď přesně, samo to napíše jak to má být.
fotku vložíš tak, že klikneš na odpovědět, pod rámečkem pro odpoveď je tlačítko vybrat soubor, vybereš fotku v pc, dáš přiložit soubor, počkáš než se načte a odeslat. Fotka musí být do určité velikosti např. 800x800 pixelů, nevím teď přesně, samo to napíše jak to má být.
- Scorpion.11
Já jen pro upřesnění, že fotka max. velikost 800x600
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak origo stěrače bych určiě nekoupil , protože za cenu 650kč a více ať si je strčí do prdele třeba Ty stejný stěrače koupím na každé benzíně ve stejné kvalitě za 120kč oba a vydrží stejně mám to odzkoušeno zloděje nepodporuju
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Teraz idem na Aveo kúpiť tieto:
Stierače Bosch Aerotwin Multiclip Set:CHEVROLET Aveo sedan
http://www.autosupport.sk/stierace/stie ... sedan-2011
Trochu drahé,ale na Volve mám Bosch už tretí rok! Pôvodné som vyhodil po roku
Lacnejšie a dosť kvalitné sú tiež VALEO. Samozrejme vždy treba mať šťastie na správny kus.
Stierače Bosch Aerotwin Multiclip Set:CHEVROLET Aveo sedan
http://www.autosupport.sk/stierace/stie ... sedan-2011
Trochu drahé,ale na Volve mám Bosch už tretí rok! Pôvodné som vyhodil po roku
Lacnejšie a dosť kvalitné sú tiež VALEO. Samozrejme vždy treba mať šťastie na správny kus.
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
Originály už máš v tahu? mě fungujou naprosto bez chyby zatím..už to bude dva roky
Manželke je jedno,či je cez zimu ľad na čelnom skle,alebo nie,tak preto cez zimu padli v ťažkom boji
Už som namontoval,akurát leje,tak som ich aj hneď vyskúšal. Zohnal som za 27,50.-EUR tak super!
Pre Aveo od r.2011 hĺadajte AEROTWIN s označením AM 466 S 650 mm /26"/ a pravý 380 mm /15"/.
Pasujú na 100% ako uliate
Pre Aveo od r.2011 hĺadajte AEROTWIN s označením AM 466 S 650 mm /26"/ a pravý 380 mm /15"/.
Pasujú na 100% ako uliate
tak si je na zimu sundej, ať vydrží déle. Já měl na zimu nějaké flat od starline na oplu a úplně v pohodě, 100x byly přimrzlé, je to tak 4-5 měsíců a teprve začly vrzat..
Pred zimou davam Valeo.Raz som nevymenil a takto som dopadol
Inak nevidím žiaden rozdiel medzi Bosch a Valeo....možno spracovanie a hlavne Bosch sú ticho a dlhšie vydržia!
Valeo sú tiež výborné!
Valeo sú tiež výborné!