Filtr pevnych castic
Moderátor: Blue Lanos
Re: Filtr pevnych castic
...a iní vedátori v júesej zistili, že na liter spálenej nafty takto vyletí do luftu 15x viac tohoto sajrajtu v porovnaní s benzínom...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
- Reklama
- Dimco Nubira 97
Preto robili benzíny 6,3 litre a podobné aby to trošku dohnali
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
-
ja len stale dufam ze najdu nejake mega brutal velke nalezisko ropy a vratia sa stare casy americkych motorov:( ale to asi cakam marne
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
- Dimco Nubira 97
Neboj sa, na sibíri je toho mrte, len to rusi taja. Tak ako tie diamanty, zrazu našli v takom množstve že celosvetový rozpočet by to pokrylo na 3000 rokov aspoň tak som čítal
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
-
bodaj by si mal pravdu:D chvalabohu bereme plyn aj ropu povacsinou z ruska tak mozno by sa aj nam trosku uslo
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Ahojte vypalovaci mam maly dotaz ...
vcera sa mi vypaloval filter no musel som prerusit regeneraciu ... moja prva prerusena od kedy mam auto ... predpokladal som ze dalsiu regeneraciu spusti pri dalsom starte motora a ja pokojne "vypalim"... teda ked sa nahreje motor a pojdem ustalenou rychlostou co som aj isiel no regeneracia sa nezapla :-/. ako to teda je ? kedy sa spusti dalsia ? co to urcuje lebo stale v tom nemam jasno ... moment kedy sa spusti urcuju cidla tlaku pred a za filtrom ? lebo zatial co pozorujem mi vypaluje cca v rovnakych intervaloch to jest cca 800km... cize by pripadalo do uvahu este aj nejaky stanoveny interval ? ci ?
vcera sa mi vypaloval filter no musel som prerusit regeneraciu ... moja prva prerusena od kedy mam auto ... predpokladal som ze dalsiu regeneraciu spusti pri dalsom starte motora a ja pokojne "vypalim"... teda ked sa nahreje motor a pojdem ustalenou rychlostou co som aj isiel no regeneracia sa nezapla :-/. ako to teda je ? kedy sa spusti dalsia ? co to urcuje lebo stale v tom nemam jasno ... moment kedy sa spusti urcuju cidla tlaku pred a za filtrom ? lebo zatial co pozorujem mi vypaluje cca v rovnakych intervaloch to jest cca 800km... cize by pripadalo do uvahu este aj nejaky stanoveny interval ? ci ?
Znovu regenerace filtru zacne az to budes nejmin potrebova.
A podle ceho vseho se to ridi? To snad nevi ani kluci sikmooky v korei
A podle ceho vseho se to ridi? To snad nevi ani kluci sikmooky v korei
Mám již druhou naftovou Captivu (první najeto 150000km nevím zda měla filtr, druhá ho 100% má - najeto 46000km) a vše co popisujete jsem nezaregistroval, žádné blikání kontrolky filtru, občas při dojezdu je sepnutý větrák a jinak nic. Jezdím denně tak 60km a někdy i delší trasy po dálnici. Tankuji většinou u "značkové" pumpy (mám ji u firmy). Možná je to také tím, že představa točit motor okolo 1500 ot/min mi rve srdce!!! Idéálně jezdím kolem 2ooo - 2500 ot/min. Pro jezdce kteří točí motor kolem 1500 ot/ min doporučuji elektromobil
Jak dlouho vám trvá vypalování? Mě vždy takových 40km~20min. při 130kmph~2300 ot. a spotřeba je kolem 10 - 12l celou dobu
Nedokážu si představit nejezdit po dálnici.. jakou dobu by to pak muselo trvat to vypálení
Myslíte, že kdybych zařadil 5 při těch 130kmph, což by udělalo cca 2800ot., tak by to trvalo kratší dobu? samozřejmě za cenu vyšší spotřeby. Jde mě o to, jestli je tam nějaká přímá úměra mezi otáčkama a dobou vypalování...?
Nedokážu si představit nejezdit po dálnici.. jakou dobu by to pak muselo trvat to vypálení
Myslíte, že kdybych zařadil 5 při těch 130kmph, což by udělalo cca 2800ot., tak by to trvalo kratší dobu? samozřejmě za cenu vyšší spotřeby. Jde mě o to, jestli je tam nějaká přímá úměra mezi otáčkama a dobou vypalování...?
Cruze HB LTZ 2.0 MY2013
mne tak max 10 minut cca 8-10 kilometrov
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
Jen tak pro info, proč máme 2x stejné téma a v obou se rozjíždí konverzace? DPF a filtr pevných části je jedno a to samý, pak člověk "zejména nováček" neví, kde hledat.
Rozdíl je pouze v umístění, jednou Cruzáků a jednou u Captiváků, ale stejně se přispěvatelé mísí. Chtělo by to nějak propojit, kdo je tady za to zodpovědný?
Rozdíl je pouze v umístění, jednou Cruzáků a jednou u Captiváků, ale stejně se přispěvatelé mísí. Chtělo by to nějak propojit, kdo je tady za to zodpovědný?
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
To co delas je uplne zbytecny. FPC si zije vlastnim zivotemBedas píše:Jak dlouho vám trvá vypalování? Mě vždy takových 40km~20min. při 130kmph~2300 ot. a spotřeba je kolem 10 - 12l celou dobu
Me to trva pokazdy jiny cas a nekdy to necham na volnobeh i stat
Ale já nedělám vůbec nic ...těch 40 km je má normální denní trasa . Snad sis nemyslel, že jedu speciálně tu trasu, abych to vypálil ...ty drndoMefisto píše: To co delas je uplne zbytecny. FPC si zije vlastnim zivotem
Me to trva pokazdy jiny cas a nekdy to necham na volnobeh i stat
Spíš mně šlo to, že to trvá CELOU tu trasu...a to se mě zdá jaksi moc. Byť se provádí jednou za 1,5 až 2 nádrže
Cruze HB LTZ 2.0 MY2013
kedy ako ... teraz mi to vypalovalo skoro ako pises cize cca 40 km ale isiel som 3 4 stupen 80-90km/h a v pohode to vypali, inokedy mi to vypali aj za 20 km, asi to ide od toho ako je filter zaneseny ... ale skor co citam tak si RJ robi co chce raz si povie ze bude vypalovat dlhsie inokedy kratsie. nemusis jazdit vyslovene po dialnici aby sa to vypalilo ... to je len blud co vsade pisu ze to obcas treba prevetrat po dialnici .. .ja dialnicu nejazdim moc .. prilezitostne len .. na vychode ich moc nemame a vypalujem v pohodicke tak raz za 1000 az 1300 km