Chevrolet Cruze Station Wagon - Cruzík Kombi
Moderátor: Blue Lanos
- Scorpion.11
Re: Chevrolet Cruze Station Wagon - Cruzík Kombi
Já kvůli tomu, že se u nás sypou silnice jen štěrkem a mám otlučený od toho celý zadek tak jsem zvolil na celé auto Elegant 2
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
myslite takhle spinavy? a to na ty fotce nejde ani zdaleka videt realita. vcera sem to oplachnul wapkou a dnesak je to uplne stejne, ani nevidim pres bocni okynka
jinak najeto za necely 2 mesice 8000km a spokojenost maximalni
jinak najeto za necely 2 mesice 8000km a spokojenost maximalni
Chevy Cruze SW 2.0 Vcdi LTZ Carbon Flash
Moje už foťák ani nezaostrí...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Já už taky nemám bílou Olympic ale Šedou Pewter
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Táááák je doma !! Chevrolet Cruze SW 2,0 LTZ-MyLink.Nie je biely,ale šedý (smoky grey)-na poslednu chvíľu zmena. Biela bola v predajni veľmi špinavá a šedá bola do týždňa doma.Najazdených za 2 dni 300 km,priemerná spotreba 6,7 l/km a to som sa vôbec nekrotil (iba som dával pozor na otáčky motora aby nevýskočili nad 2 700).Spokojnosť VEĽKÁÁÁ Trochu sklamanie,že obchodníci ešte stále rozdeľujú EUROPU To čo je na západe LTZ-to na východe nie je!?!?Napr: chýba elektrické sklápanie zrkadiel,niektoré odkladacie priečinky tu nie sú,palubný počítač nemá niektoré funkcie....uvidím čo ešte nájdem A jeden ŠOK -pri jednom vystupovaní z auta--vypnem motor ,vystúpim a auto (ventilátor) hučí a hučí akoby bola klíma naplno pustená.Po chvíli to prestalo,ale keď som zacítil aj divný zápach akoby horel plast-NEBOLO MI VŠETKO JEDNO .Ten zápach je pravdepodobne z vypaľovania nových súčastí výfuku a tých papierikov na každom kábli,ale ten ventilátor nechápem....Mokion píše: Ak všetko pôjde tak ako má ---tak pod stromčekom rozbaľujem biele SW LTZ 2,0 diesel (- všetko okrem kože a vyhrievania sedadiel) Ešte sa zbaviť Megana...
Chevy Cruze SW 2,0 diesel LTZ-MyLink
Mokion: vypaloval se ti DPF filtr... je to toho tady celkem dost o tom psáno, tak si to načti...
Audi A4 B5 1.8T LPG - na prodej
Mokion tož šťastné a veselé,hezčí dárek sis nemohl vybrat
Takže mnoho šťastných kilometrů
Takže mnoho šťastných kilometrů
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Vďaka Prajem aj vám také darčeky.Nie je to zavčasu???To vypaľovanie...Po 300km.
Mokion: zkus tu pohledat téma o DPF. tam se dočteš, jak komu se to často vypaluje atd...
Hodně šťastných kilometrů, ať dobře sloužíMokion píše:Táááák je doma !! Chevrolet Cruze SW 2,0 LTZ-MyLink.Nie je biely,ale šedý (smoky grey)-na poslednu chvíľu zmena. Biela bola v predajni veľmi špinavá a šedá bola do týždňa doma.Najazdených za 2 dni 300 km,priemerná spotreba 6,7 l/km a to som sa vôbec nekrotil (iba som dával pozor na otáčky motora aby nevýskočili nad 2 700).Spokojnosť VEĽKÁÁÁ Trochu sklamanie,že obchodníci ešte stále rozdeľujú EUROPU To čo je na západe LTZ-to na východe nie je!?!?Napr: chýba elektrické sklápanie zrkadiel,niektoré odkladacie priečinky tu nie sú,palubný počítač nemá niektoré funkcie....uvidím čo ešte nájdem A jeden ŠOK -pri jednom vystupovaní z auta--vypnem motor ,vystúpim a auto (ventilátor) hučí a hučí akoby bola klíma naplno pustená.Po chvíli to prestalo,ale keď som zacítil aj divný zápach akoby horel plast-NEBOLO MI VŠETKO JEDNO .Ten zápach je pravdepodobne z vypaľovania nových súčastí výfuku a tých papierikov na každom kábli,ale ten ventilátor nechápem....Mokion píše: Ak všetko pôjde tak ako má ---tak pod stromčekom rozbaľujem biele SW LTZ 2,0 diesel (- všetko okrem kože a vyhrievania sedadiel) Ešte sa zbaviť Megana...
Carthell Prg
Ďakujem pekne.Ak bude trochu krajšie počasie a autíčko umyté,trochu ho "vyblisknem" a hodím sem pár fotiek...
Taaak nasel jsem test tohoto kombiku s motorem 1.4T a pokud jsou ty spotreby co namerili pravda pravdouci, tak jsem velmi mile prekvapen....
http://www.automoto.sk/clanok/189779/te ... ekedy-viac
http://www.automoto.sk/clanok/189779/te ... ekedy-viac
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Vytkli tomu vzasade to, co irituje aj mna. Priehradka na mobil, stredova opierka. Tieto 2 veci ma neskutocne vytacaju.