Moderátoři: Blue Lanos, pejee
.......................alvin píše:Ja som vymenil baterky v oboch diaľkovych ovládačoch,lebo už som musel všelijako s ním cvičiť,aby mi odomklo![]()
![]()
,teraz z dobrých 50 metrov reaguje,navyše z 8.poschodia
. Tie predošlé tam boli presne 2 roky
....................Serpico píše:...hm chlapci taky preventivně vyměnuji baterii DO každé dva roky a na vloženou baterii na nalepenou lípačku si napíši datum tak jsem pečlivý a pak se mi Jablotron v 16° mrazu zblázní, zablokuje a nejde ( dle návodu jsem odpojoval, mačkal skrytý vypínač a vše a hlavně nic...) při v zákazu stání po vyložení nákupu u sestry, ...no zachránil mi náš palikx, úplně ho vyřadil, odpojil z činnosti, ...no nebylo to tak jednoduchý rozpojit a pospojovat, tím co bylo po ruce i obyčejnou sponkou a potmě...
Mějte se fajn
.......................Serpico píše:...to Vazoun palikxe nemůžu dostatečně vynachválit, loni v zimě řešil " škubání " nesie nepravidelný chod motoru po nastartování, ...no zase na ulici a v zimě, jinde to nemělo smysl, samozřejmě vyřešil a opravil bylo to relátko od benzínového čerpadla. Závěr s palikxem máme skvělý servis, který kvalitou překračuje standarty značkových servisů ostatně má srovnatelné vybavení hlavně scanner a svoje Kersko i Mellicaro servision s vybavením a i s vyhřívanou podlahou servisu.
Mějte se fajn
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |