Ja by som tam osram night breaker nedaval.sice svietie paradne ale vydrzia ti tak dva mesiace.skoda penazi.ja pouzivam osram light day uz asi 2 roky a svietia pekne a nevypaluju sa.su urcene na denne svietenie.Boeing737 píše:Ďakujem! Vykonám!
Chcem tam dať Osram Night Breaker Plus,lebo nejako sa mi zdajú tie Philips,čo sú tam teraz slabé-stretávacie a sklon ide nastaviť už len dolu. Majú slabý dosah. Osram cca.75 m
vymena ziaroviek
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: vymena ziaroviek
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Nemáš pravdu, syn už má přes rok Night breakry plus a zatím fungují OK a to svítí potkávačkama furt, ta nižší životnost byla u night breakrů první generace
Já u Nubi používám Philipsy 30% stojí asi 60 Kč svítí docela OK a nepraskaj..... ale mám světla napájený rovnou přes relé od baterky a ty původní "zvonkový drátky" ke světlům používám na spínání relátek.....
Já u Nubi používám Philipsy 30% stojí asi 60 Kč svítí docela OK a nepraskaj..... ale mám světla napájený rovnou přes relé od baterky a ty původní "zvonkový drátky" ke světlům používám na spínání relátek.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
ja čo som počul tak Night Breakry su naprd hlavne H7čky kvoli menším bankám žiarovky ako má H4 ......osobne som ich neskúšal ešte takže skusenosti nemám.....ale na jar sa chystam trocha inovovať osvetlenie celeho Avea ako su LED parkovačky, LED osvetlenie špz atď...takže určite skusim bud NIght Breakry alebo niečo kvalitnejšie ako su obyčajne žiarovky .....
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
Máme na aute H7,síce nie plus,lebo tie sú novinka,ale starý model je tam 2,5 roka a svietia vkuse.
Oni si tie H7 spravili zlé meno u Fábii,tam nevydržali ani mesiac.
Vyskúšam a keď sa vypália po 2 mesiacoch,kúpim iné...spotrebný materiál neriešim.
Len musím zistiť ako je to u Avea...mám 4 svetlá,ako na žiguláku.
To je už potom 50.-EUR
Vyskúšam a keď sa vypália po 2 mesiacoch,kúpim iné...spotrebný materiál neriešim.
To je už potom 50.-EUR
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
jojo s Fabiou súhlasím , na H7 sa daju dokupiť tie odporové kábliky aby predlžili životnosť žiaroviek , ale známy čo si ich na Fabiu kúpil nejaký veľky rozdiel nerozoznal ..takže moj nazor je asi taký že že je jedno ake žiarovky si kúpime ked niekomu vydržia 2,5 roka na aute ako pišeš ty a niekomu vydržia mesiac...Boeing737 píše:Máme na aute H7,síce nie plus,lebo tie sú novinka,ale starý model je tam 2,5 roka a svietia vkuse.
To je už potom 50.-EUR
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
priznam sa ze este plusky som neskuzal.ak je to pravda ze tolko vydrzia tak kupujem lebo svietia fakt dobre.Richard píše:Nemáš pravdu, syn už má přes rok Night breakry plus a zatím fungují OK a to svítí potkávačkama furt, ta nižší životnost byla u night breakrů první generace
Nissan NV200 1,6 81kw
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Plusky neviem koľko vydržia!
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
- jarkovic
- Kontaktovat uživatele:
Ja som plusky kupoval pravidelne každé 3mesiace svietia super ale neviem prečo sa mi žiarovky často vypaluju viete niekto poradiť prečo... Ináč Night breaker plus super odporúčam
Odoslané z GT-I8150 cez Tapatalk 2
Chevrolet Aveo 1,4 16v, komfort, cervena farba, r.v.2009*****AVEO is the BEST
[color=#BF0000]http://pictureup.cz/pict ... pg[/color]
je to preto lebo ziarovky s vacsiou svietivostou maju tensie vlakno ktore moc toho nevydrzi.kup si osram light day a nebudu sa ti vypalovat.jarkovic píše:Ja som plusky kupoval pravidelne každé 3mesiace svietia super ale neviem prečo sa mi žiarovky často vypaluju viete niekto poradiť prečo... Ináč Night breaker plus super odporúčam
Nissan NV200 1,6 81kw
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
- jarkovic
- Kontaktovat uživatele:
Ahaaa dikes to som nevedel myslel som že je niečo v kontaktoch alebo také dačo
Chevrolet Aveo 1,4 16v, komfort, cervena farba, r.v.2009*****AVEO is the BEST
OPRAVA nie osram light day ale osram ultra life vydrzia dlho.
Nissan NV200 1,6 81kw
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Kia Pregio 2,7 D
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám ohledně žárovek zde:
Mám Aveo sedan T250 r.v. 2009 a mám dotaz. Výměnu žárovek na směrovky v předních světlometech lze pouze tehdy, když vyndám celý světlomet? Tedy povolit 3 šrouby, co jsou vidět shora, a pak vysunout a vyměnit? Chtěl bych tam dát LED žárovky, ale vzhledem k tomu, že je plexi čiré, tak je tam krásně vidět žárovka a to by mohlo být na STK asi problém, když budou vidět SMD LEDky, co myslíte?
Děkuji za odpovědi.
Mám Aveo sedan T250 r.v. 2009 a mám dotaz. Výměnu žárovek na směrovky v předních světlometech lze pouze tehdy, když vyndám celý světlomet? Tedy povolit 3 šrouby, co jsou vidět shora, a pak vysunout a vyměnit? Chtěl bych tam dát LED žárovky, ale vzhledem k tomu, že je plexi čiré, tak je tam krásně vidět žárovka a to by mohlo být na STK asi problém, když budou vidět SMD LEDky, co myslíte?
Děkuji za odpovědi.
AVEO sedan 1.4 16V, 74KW, r.v 2009, koupeno 6/2015, černá-karbon metalíza
Spotřeba: Nejlepší 5,6l / průměrná 6,3l
Spotřeba: Nejlepší 5,6l / průměrná 6,3l