Pokud nejezdis s odklopenou kapotou , tak to bude urcite nejake zviratko...zadny jiny rozumny mechanismus jak by se to tam mohlo dostat, me nenapada....
Taky mi tam neco vlezlo a potrhalo izolaci od motoru smerem do kabiny, ted hledam ten sprej, poradite nekdo?
Tapoty jsem tam mel uplne stejny jako ty Poky UI.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Můj motor vypadal stejně Poky .Můžu Vás ujistit, že je to zřejmě od kuny nebo od koček. Na to postačí sprej proti kunám a budete mít pokoj.
Stojí kolem 100kč a mají ho v auto kelly na Rondelu
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Právě koukám do nového ceníku pro Q2/2012 a vidím tam nový motor - 2,0 VCDi 96 kW/130 k.
Rozdíl ceníkových cca. 8 000 Kč mezi silnější variantou 2,0 VCDi 120 kW/163 je vcelku nízký.
Co vy na to?
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ černá Carbon Flash
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
na slovensku bol ten rozdiel tusim 200 eur a bolo to tak hned od zaciatku predaja orlanda.
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Tak jsem uz taky zasprejoval motor
Po zvirecich navstevach jsem umyl motor hadrikem a vodou a pak nastrikal nejakej sajrajt z Auto Kelly (161,-Kč) snad uz bude klid.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Dneska jsem parkoval v takove te hromadne garazi, ktere se stavi v suterenu novych domu. Meli tam nejake cidlovyfukovych plynu a po mem odjezdu to pry hlasi prekroceni limitu a vyzadovalo to okamzite opusteni garaze. Nejsem si vedom, ze bych tam nejak dlouho stal s pustenym motorem, proste jsem nastartoval, vycouval a odjel.
Nestalo se nekomu neco podobneho? Nemuze byt problem s emisema nebo s necim jinym? Spotreba se mi zda standarni, nic neobvykleho.
Diky
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ černá Carbon Flash
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy