MyLink
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
Re: MyLink
Ja mam skusenosti jedine z testovacej jazdy co som mal v Kombiku a sice to bol kratke tak si ho pochvalujem. aj tak co sa mi najviac paci je ten dizajn celej stredovej konzoly...uplne mi to pripomina PC bedne od Aliensware:)
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
Vypadá to moc pěkně......to by byl asi pěknej baťoh to nechat dodělat
Zkuste nekdo pls natocit video jake vsechny to ma funkce, dik.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný, pěkný. A jak velkej harddisk na hudbu to má v sobě ? Kdysi dávalo BMW nějakejch 20 nebo 40 GB a bylo to rozdělený napůl a z toho půlka pro mapy navigace. Takže to bylo málo.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
..není to dodělané - výbava LTZferry píše:Vypadá to moc pěkně......to by byl asi pěknej baťoh to nechat dodělat
Chevrolet CRUZE SW 1.8 LTZ - LPG
..je to bez hardisku, ale připojuješ flešku nebo smartphone. Mám 32flešku - takže pár filmů a hodně muziky. Jedinej malej zádrhel je že při jízdě se film odpojí, to se ale časem určitě vyřeší.....Krtek píše:Pěkný, pěkný. A jak velkej harddisk na hudbu to má v sobě ? Kdysi dávalo BMW nějakejch 20 nebo 40 GB a bylo to rozdělený napůl a z toho půlka pro mapy navigace. Takže to bylo málo.
-
no ja mam 500GB prenosny harddisk takze mam pocit ze tym je problem s hudbou a filmami uplne vyrieseny:)
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
..to je ještě lepší varianta než fleška.chester172 píše:no ja mam 500GB prenosny harddisk takze mam pocit ze tym je problem s hudbou a filmami uplne vyrieseny:)
-
jj a v dnesnej dobe to uz nie je vobec drahe...ja som kupil kvalitny Western Digital za 75e.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to to USBčko vezme. Hafo rádií harddisky nebere. Já po dlouhym pátrání sehnal rádio který zkousne flešky 32 GB a SD karty taky a nakonec jsem ztroskotal že přehraje max. 1000 písniček z jednoho média
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
-
hmmm tak to je blbe...a to ma ani nenapadlo...ja mam momentalne Pioneer radio a to mi bez problemov zobere aj HDD...urcite by bolo dobre vyskusat ako to ma Chevy zabezpecene, jediny problem kde by som videl by bol inac naformatovany system v HDD ako na USB, kedze na USB je prevazne FAT32 ak ma pamet neklame...
..včera jsem se pokušel přes smartphone odkaz propojit telefon s Mylinkem - zkoušel jsem navigaci zda by nešla přes obrazovku, ale nepochodil jsem - nemáte někdo zkušenosti.....
A skusil si to dat do viacerych adresarov ?Krtek píše:Pokud to to USBčko vezme. Hafo rádií harddisky nebere. Já po dlouhym pátrání sehnal rádio který zkousne flešky 32 GB a SD karty taky a nakonec jsem ztroskotal že přehraje max. 1000 písniček z jednoho média
Mne sa tak sprava LG TV pri prehravani, ale staci mat veci vo viacerych adresaroch.
Ten cca. 1000 kusovy limit je na adresar.
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG