Jedu na 3 válce!

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Shibby

Jedu na 3 válce!

Příspěvek od Shibby »

Mam problem asi se zapalovacima kabelama! (nevim cim by to mohlo bejt jinym svicky sem menil) :x Jizdim na 3 valce! :x potrebuju koupit novy zapalovaci kabely a nevim jakou znacku a kolim me to bude stat ! Mohl by mi nekdo poradit? (premejšlel sem o NGK ale nikde na netu sem nenasel na kolik by me sada vyšla! )
Reklama

Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Ja som isiel posledne na 3 valce,ked mi do valca a na sviecku v tretom valci kvapkala voda z prasknutej hlavy valcov! Dufaj,ze Tvoj pripad to nie je a vymen sviecky podla predpisu vyrobcu,kable,skontroluj zapalovanie,nastav predstih.
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Pokud budeš kupovat kabely, nech si je poslat z Tesla Blatná. Jsou poměrně cenově přijatelné a moje zkušenosti s nimi výborné.http://www.tesla-blatna.cz/cs/
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Petr Krtička píše:...nech si je poslat z Tesla Blatná. Jsou poměrně cenově přijatelné a moje zkušenosti s nimi výborné...
Potvrzuju. V Blatné jsem si už podruhé nechal dělat zakázkové kabely. Jejich přístup je příkladný :D
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Zdravim origo sada stojí kolem 2000.Kabely z tesly kolem 800 ale u matizků nam odchazeji.Espero na nich musí mít ty kovove návleky pak to snad vydrží. -i
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

Posielajú aj na Slovensko?
Petr Krtička píše:Pokud budeš kupovat kabely, nech si je poslat z Tesla Blatná. Jsou poměrně cenově přijatelné a moje zkušenosti s nimi výborné.http://www.tesla-blatna.cz/cs/
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Nevím, ale zkus se jich zeptat. Jinak musíš počkat do poloviny června, až na Slovensko pojedu. Mrkni se na ten web, měly by tam být i s návleky a je tam i cena.
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

Radoslav Hološka píše:Ja som isiel posledne na 3 valce,ked mi do valca a na sviecku v tretom valci kvapkala voda z prasknutej hlavy valcov! Dufaj,ze Tvoj pripad to nie je a vymen sviecky podla predpisu vyrobcu,kable,skontroluj zapalovanie,nastav predstih.
... tak to by ma teda zaujímalo, ako si skontrolujem zapalovanie a nastavím predstih??? :?
http://www.TAXAMETER.sk
Ford Mondeo 1,6 LPG
Ex: Espero 1,5 LPG
Zrušenie ESPERA a dovoz MONDEA...
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

Petr Krtička píše:Nevím, ale zkus se jich zeptat. Jinak musíš počkat do poloviny června, až na Slovensko pojedu. Mrkni se na ten web, měly by tam být i s návleky a je tam i cena.
NEPOSIELAJÚ... :cry:
Ford Mondeo 1,6 LPG
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

rado_PT píše:musel som nudzovo menit kable v pondelok v BB v daewooservise.
Kable, sviecky(NGK), praca = 2 tisic.
To nieje tak veľa...
Ja som kúpil sadu káblov za 1250,- Sk (pred 2 rokmi) a sviečky (NGK) cca po 200,- Sk t.j. spolu 2050,- Sk (asi)...
A musel som to urobiť sám... :?

Teraz to nejako dopraciem od bratov z Čiech, z Tesly...
snáď niekto helfne... ;)
Ford Mondeo 1,6 LPG
goror

Příspěvek od goror »

RoSta píše:
Radoslav Hološka píše:Ja som isiel posledne na 3 valce,ked mi do valca a na sviecku v tretom valci kvapkala voda z prasknutej hlavy valcov! Dufaj,ze Tvoj pripad to nie je a vymen sviecky podla predpisu vyrobcu,kable,skontroluj zapalovanie,nastav predstih.
... tak to by ma teda zaujímalo, ako si skontrolujem zapalovanie a nastavím predstih??? :?
asi jedine v servise :lol:
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“