Moderátor: Blue Lanos
Potvrzuju. V Blatné jsem si už podruhé nechal dělat zakázkové kabely. Jejich přístup je příkladnýPetr Krtička píše:...nech si je poslat z Tesla Blatná. Jsou poměrně cenově přijatelné a moje zkušenosti s nimi výborné...
Petr Krtička píše:Pokud budeš kupovat kabely, nech si je poslat z Tesla Blatná. Jsou poměrně cenově přijatelné a moje zkušenosti s nimi výborné.http://www.tesla-blatna.cz/cs/
... tak to by ma teda zaujímalo, ako si skontrolujem zapalovanie a nastavím predstih???Radoslav Hološka píše:Ja som isiel posledne na 3 valce,ked mi do valca a na sviecku v tretom valci kvapkala voda z prasknutej hlavy valcov! Dufaj,ze Tvoj pripad to nie je a vymen sviecky podla predpisu vyrobcu,kable,skontroluj zapalovanie,nastav predstih.
To nieje tak veľa...rado_PT píše:musel som nudzovo menit kable v pondelok v BB v daewooservise.
Kable, sviecky(NGK), praca = 2 tisic.
asi jedine v serviseRoSta píše:... tak to by ma teda zaujímalo, ako si skontrolujem zapalovanie a nastavím predstih???Radoslav Hološka píše:Ja som isiel posledne na 3 valce,ked mi do valca a na sviecku v tretom valci kvapkala voda z prasknutej hlavy valcov! Dufaj,ze Tvoj pripad to nie je a vymen sviecky podla predpisu vyrobcu,kable,skontroluj zapalovanie,nastav predstih.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |