Čidlo teploty motoru
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Čidlo teploty motoru
Zdar chlapi, potřeboval bych pomoc:
Dneska mi spravovali nefunkční dobíjení - stálo mě to 3000Kč(můstek,ložisko) a zjistil jsem, že mi nefunguje ukazatel teploty. Tak než tam budu zítra volat, potřeboval bych vědět kde se to čidlo v motoru nachází.
Ď
Dneska mi spravovali nefunkční dobíjení - stálo mě to 3000Kč(můstek,ložisko) a zjistil jsem, že mi nefunguje ukazatel teploty. Tak než tam budu zítra volat, potřeboval bych vědět kde se to čidlo v motoru nachází.
Ď
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych Ti poradil, ale nevím. Každopádně čidlo měří teplotu vody, alespoň myslím.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... c&start=15
Tady na tom odkaze najdeš tema ve kterem sme s palikxem řešili to samé zboku nasazazený konektor (z BOKU!vypadá jako obyčejný autokonektor v plastovem krytě s dírou z boku) dostaneš ho tam s těží zespodu ale pokud máš hubené ruce tak i z vrchu, doporučuji ho zajistit šikovně silikonem nebo něčim, mě vypadl sám...
Tady na tom odkaze najdeš tema ve kterem sme s palikxem řešili to samé zboku nasazazený konektor (z BOKU!vypadá jako obyčejný autokonektor v plastovem krytě s dírou z boku) dostaneš ho tam s těží zespodu ale pokud máš hubené ruce tak i z vrchu, doporučuji ho zajistit šikovně silikonem nebo něčim, mě vypadl sám...
To já jsem o tom čidle věděl, ale potřeboval jsem zjistit kde se nachází. Osobně jsem ho neviděl, ale leze z něho jeden drát.Olda píše:Všechnu slávu palicxsovi, dokud mi to neřekl tak sem jezdil 3-4 měs. bez budíku, vyměnil termostat a 1xrozdělal palubkuPetr II píše:díky Oldo
byl to jeden drát pod alternátorem - chlapi ho tam zapomněli zapoji, teď je už vše OK
Já jsem se domníval, že čidlo pro jednotku dává nějakou hodnotu, a z té počítá rj jak směs tak signál do budíku, taky sem hledal kam patří ten kabel, ale v životě bych netušil že na takový kolíkPetr II píše:To já jsem o tom čidle věděl, ale potřeboval jsem zjistit kde se nachází. Osobně jsem ho neviděl, ale leze z něho jeden drát.Olda píše:Všechnu slávu palicxsovi, dokud mi to neřekl tak sem jezdil 3-4 měs. bez budíku, vyměnil termostat a 1xrozdělal palubkuPetr II píše:díky Oldo
byl to jeden drát pod alternátorem - chlapi ho tam zapomněli zapoji, teď je už vše OK
Re: Čidlo teploty motoru
Díky, bez vás bych to čidlo asi nenašel! Ukazatel teploty sem měl na nule od tý doby, co sem si nexíka koupil. Fakt stačilo zapojit jeden vypadlej kabel.
Alternátor sem sundavat nemusel, ale byl to boj, dostat konektor na ten kolík.
Alternátor sem sundavat nemusel, ale byl to boj, dostat konektor na ten kolík.
Daewoo Nexia, 1.5 DOHC, sedan, r.v. 97