Ale teraz vazne tiez si myslim ze bude uz cenovo vysoko a strati vyhodu v cene!Ale!!!Zas ak v tom bude silny motor a bude to dobre vyzerat najdu sa ludia co si radi priplatia!!Uz len koli tej krase

Moderátor: Blue Lanos
To se mi moc nezdá. PP proměřuje minimálně o 0,5 l v průměru .. vyjel jsi už někdy plnou nádrž? jsi si tím jistý? protože ty hodnoty co uvádíš mi přijdou dost nepravděpodobné a rovnající se spíše spotřebám dieslů.. Nejmíň jsem byl na 7,5 litrů když jsem na 54 litrů dal 717 km.. a nemyslím si že to nějak drtímstanley16 píše:ahoj , co sa tyka spotreby, ja si stazovat nemozem. Aspon podla PP. V meste som sa este nedostal v priemere nad 8 litrov v Bratislave. Celkovo mam v lete do 6,5 l. Dnes som isiel z Detvy do BA tam som vynuloval PP a vo Zvolene som mal uz 4,4 l. Potom dialnica po Sered a este 40km po ceste I.tr. a vysledok 5,6 l. Po dialnici okolo 120 km/h plus vypady pri predbiehani do 140.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |