Cruze facelift.
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze facelift.
Další info + foto
Chevrolet Cruze Station Wagon, modernizovaný sedan i hatchback
multimediální systém Chevrolet MyLink vypadá dost zajímavě.
Chevrolet Cruze Station Wagon, modernizovaný sedan i hatchback
multimediální systém Chevrolet MyLink vypadá dost zajímavě.
- Reklama
tak tak, no aj celkovy tvar palubovky bol upraveny.. je viac "nasikmo" takze dotykovy displej sa bude lepsie obladat, ako keby bol kolmy... celkovo, ide z toho velmi dobry pocit... btw, zda sa mi to alebo ma Sedan iny tvar zadneho naraznika?
Cruze LT BLACK 2.0 163k MT
Ano palubovka je pozměněná, taky jsem si všiml. Podle mě změna k lepšímu, vypadá to dobře.
A sedan má změněný zadní nárazník.
A sedan má změněný zadní nárazník.
mně se tedy interiérově líbí víc starý - vadí mi ta navigace dole - mám to tak teď ve Fabii a když člověk pořád pokukuje tak "dolů", není to pořádně ono... tak jak je umístěna teď ve starším je to daleko praktičtější...
jediný,co se mi líbí víc, jsou ty polokožený sedačky, teď je otázka, jestli budou opravdu i v nabídce
jediný,co se mi líbí víc, jsou ty polokožený sedačky, teď je otázka, jestli budou opravdu i v nabídce
no ono to nie je navigacia, ale multifunkcny dotykovy displej... takze ak by bol vyssie, bol by problem to ovladat...
Cruze LT BLACK 2.0 163k MT
- criistiiano
Ahojte som tu nový, plánujem kúpu Cruza ale potrebujem poradiť, váham medzi dvoma možnosťami (ide o 4 dverové verzie):
Cruze 1,6, LT Plus v bielej farbe po facelifte za 12 900 EUR (dodanie do 2 týždňov)
Cruze 1,6, WTCC LT v bielej farbe ešte so starou maskou za 13 100 EUR (ihneď k odberu)
Zaujíma ma aj cena či je to OK alebo sa dá s ňou ešte ísť dole ...
Cruze 1,6, LT Plus v bielej farbe po facelifte za 12 900 EUR (dodanie do 2 týždňov)
Cruze 1,6, WTCC LT v bielej farbe ešte so starou maskou za 13 100 EUR (ihneď k odberu)
Zaujíma ma aj cena či je to OK alebo sa dá s ňou ešte ísť dole ...
1,6 LT+, white sedan
Mnoo záleží od toho, čo uprednostníš. Či cenu s výbavou alebo dostupnosť. Ak ťa 2 týždne nezabijú, zober vyššiu výbavu. Ešte aj zarobíš...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Ked sa nevies rozhodnut hod si mincou. Alebo ked budes zaspavat mysli na oba a ktory sa ti prisnije ten zober.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Výbavy sú rovnaké, len WTCC má 17" kolesá, športové nárazníky a inú farbu interiéru. Takže je to skôr o tom či sa ti viac páči maska pred alebo po facelifte
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Fakt je LT a LT+ jedno a to isté?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Podľa porovania na http://www.chevrolet.sk sa LT+ a wtcc LT líšia len v tom v čom som napísal. Normálne hlavným rozdielom medzi LT a LT+ sú zadné parkovacie senzory a hliníkové disky a to tu majú obe výbavy.
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)