Mám problém :
Sehnal jsem si třmeny na daewoo matiz , pustil jsem se do jejich generálky - ale nastal problém .
Po rozebrání brzd jsem zjistil že jedna vodící tyčka je zarezlá tak jsem sehnal ještě jeden jiný třmen z vrakoviště - poté co jsem ho dovezl tak jsem při přípravě na pískování zjistil že dutý šroub na přívod brzdovky má jiné stoupání závitu než ty původní .
Potřebuji s jemným závitem
Moje vidina je vše nové - pístky , gumičky , šrouby ( co drží třmen i ty duté ) , vodící tyčky , odvzdušňováky
Můžete mě někdo poradit kde objednat ? A jak objednat aby mě přišli s tím jemným závitem
Generálka třmenů
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Generálka třmenů
Vsak citaj!
V kazdej sekcii mas pisane o Carmaxe.
V kazdej sekcii mas pisane o Carmaxe.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
Tak jsem se do toho dnes pustil a to čeho jsem se bál nastalo
Zvhledem k tomu že jsem vše sehnal tady v ČR krom těch dutých šroubů a šroubů co drží třmen , rozhodl jsem se že použiju staré - před chvílí jsem se do toho pustil a dutý šroub na přívod brzdovky má jemný stoupání - i přez to že jsem to kontroloval že mám třmeny tipu "B" a že stoupání by mělo bejt stejný ale neni
Ví někdo jestli tam pasuje nějakej jinej - nějakej kterej nejlépe seženu zítra ??? Druhý auto mám na druhý straně republiky a potřebuju v pátek jezdit
Nebo jestli někdo nemá v okolí Milevska třmeny navíc a šrouby by prodal ?
Stojí mě to jenom na tom
Zvhledem k tomu že jsem vše sehnal tady v ČR krom těch dutých šroubů a šroubů co drží třmen , rozhodl jsem se že použiju staré - před chvílí jsem se do toho pustil a dutý šroub na přívod brzdovky má jemný stoupání - i přez to že jsem to kontroloval že mám třmeny tipu "B" a že stoupání by mělo bejt stejný ale neni
Ví někdo jestli tam pasuje nějakej jinej - nějakej kterej nejlépe seženu zítra ??? Druhý auto mám na druhý straně republiky a potřebuju v pátek jezdit
Nebo jestli někdo nemá v okolí Milevska třmeny navíc a šrouby by prodal ?
Stojí mě to jenom na tom
Chtělo by to upřesnit,jaký závit vlastně potřebuješ.Pokud je to průtokáč se závitem 10X1 nebo 12X1,tak tohle seženeš v každým krámě s autodíly.
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
jojo průtokáč .... s tím jemnějším závitem - zítra se pokusím dostat do města a pohledat po krámech ...
tak je to 10x1 a zas až tak sehnatelnej moc neni :-/
Ale pasuje tam ze 120tky škodovky - ani nevěděli že takovej průtokáč mají ...
Takže vyřešeno - teď noční šichta se skládáním ..
Ale pasuje tam ze 120tky škodovky - ani nevěděli že takovej průtokáč mají ...
Takže vyřešeno - teď noční šichta se skládáním ..
Ahoj,
k tomu bych jen dodal že zde http://www.czdrafel.cz/matiz-m1001998-2 ... rzdi%C4%8D
mají celý brzdič i s dekami a originál. Sice je rok od roku dražší ale pořád jsou jednou sem je jel koupit a z rovna předemnou je vykoupil nějaký pán tehdy byly 2000 kus. tak sem ty svoje rozhýbal do jednoho sem koupil opravnou sadu a v autodílech Krč mi prodali nové vodící čepy třmenu za 500Kč bylo na nich napsáno mercedes a pasovaly +/- autobus což je u autodílů Krč naprosto normální. Jezdím na tom dodnes.
Čau Robert.
k tomu bych jen dodal že zde http://www.czdrafel.cz/matiz-m1001998-2 ... rzdi%C4%8D
mají celý brzdič i s dekami a originál. Sice je rok od roku dražší ale pořád jsou jednou sem je jel koupit a z rovna předemnou je vykoupil nějaký pán tehdy byly 2000 kus. tak sem ty svoje rozhýbal do jednoho sem koupil opravnou sadu a v autodílech Krč mi prodali nové vodící čepy třmenu za 500Kč bylo na nich napsáno mercedes a pasovaly +/- autobus což je u autodílů Krč naprosto normální. Jezdím na tom dodnes.
Čau Robert.
Daewoo matiz 0,8 rv.1999
Já sehnal všechno , jen ne ty průchozí šrouby a šrouby který držej třmen na náboji ... ALe naštěstí jsem průchozí sehnal
Teď už je vše jak má být - jenom dodělat geometrii a vesele dalších 80 000 km jezdit
Teď už je vše jak má být - jenom dodělat geometrii a vesele dalších 80 000 km jezdit