tak kto co pouziva ako zimnu clonu ? na nete som nasiel tento eshop http://www.fusion.sk/auto-doplnky-tunin ... %5B%5D=202 a maju tu clony na daewa no chevrolet iba lanos ... :-/ rad by som si zadekloval aspon jednu mriezku aby sa mi rychlejsie zohrieval motor ale aby to aj nejako vyzeralo nie nejaky rozmoceny skaredy karton
nejake napady ?..
Chevrolet Orlando MY2012 LTZ 2.0 VCDi 120KW M6 CarbonFlash !
golias píše:já mám nápad! vem si ten karton a běž na psychinu to se dávalo na 120tky
No len počkaj na -20 stupňové teploty , potom som zvedavý kto bude mať aky široký úsmev .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
golias píše:já mám nápad! vem si ten karton a běž na psychinu to se dávalo na 120tky
ty si ma ale zotrel teraz ... asi sa pojdem vyplakat ... takychto k*k*t*v na forach mam najradsej ... pokial nemas k teme co povedat radsej sa nevyjadruj.
... zvysenie doby nahriatia motora pocitujem uz teraz a to su vonku 2 stupne ... pri -15 sa mi ani poriadne nenahreje pokial neprejdem 30 km na jedno nastartovanie mozno aj viacej ... zimna clona sa dava na vsetke dizly aj moderne v zime pokial chces mat skor nahriaty motor ...
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
hej no .. ja kukam na nete tak kukam ale nic oroginalne najst neviem ... tak asi budem musiet daco vydumat ... ale karton to asi nebude ... skor dajak tu mriezku zafoljiujem
ty si ma ale zotrel teraz ... asi sa pojdem vyplakat ... takychto k*k*t*v na forach mam najradsej ... pokial nemas k teme co povedat radsej sa nevyjadruj.
dobřééé
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
... zvysenie doby nahriatia motora pocitujem uz teraz a to su vonku 2 stupne ... pri -15 sa mi ani poriadne nenahreje pokial neprejdem 30 km na jedno nastartovanie mozno aj viacej ... zimna clona sa dava na vsetke dizly aj moderne v zime pokial chces mat skor nahriaty motor ...
ty si vole zneužívanej nebo co? Vem staré duchnu a nacpi ju za masku, pro jistotu víš. Nechápu co jste tady někteří za TUNINGÁŘE.