rozvody motoru první válecv nepálí
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
rozvody motoru první válecv nepálí
prosím o radu ze dne na den mi začal na nubiře 1,6 16 v jít motor jen na tři válce svíčka nová kabel nový pořád jede na tři válce první válec nepálí dneska sem zjistil při sundavání klínáku a deklu rozvodového řemene že mi nesedí rozvody přesně na rysky spodní šipku natočim směrem dolů na rysku tak na vačkách nejsou risky proti sobě ale jsou hozený o dva zubi ,když na vačkách dam risky proti sobě dole je šipka o jeden zub před ryskou je to důvod proč nepálí první válec rozvody sou děláný před rokem a půl dělali mi je v servisu auto celou dobu jezdilo až do ted kdy začal jít jen na tři válce před rokem to začalo žrát olej dnes sem koukal při sundání výfukové přírubi z hlavy že mezi v. svodama jsou záslepky nevim jak se to jmenuje mrazničky nebo tak něco tak z jedný mezi prvním a druhým válcem prolíná olej . CHci se zeptat jestli teda když mi nesedí risky na rozvodech jestli vždycky musí sedět na ryskách což tada asi jo a jestli to má vliv na válec který nepálí a ztrátu oleje ajak seřídit rozvody jestli dole dát šipku na risku a natočit vačky nebo vačky dát na rysky a natočit šipku na risku předem všem děkuji za rady
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozvody motoru první válecv nepálí
mam vazne obavy ze sa ti to stretlo...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
asi jo u prvního valce je výfukový ventil vyštíplí jr čtvrtka ventilu chybí nemá někdo náhodou hlavu na prodej
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
a nejaky ten ventil by ti nestacil ..??
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//