Nyny Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Nyny Cruze
Já jezdím každý den minimálně 80km takže blbů na silnicích potkávám spousty kameru si taky musím koupit, pak z toho udělám nějakou kompilaci ..akorát teda hodně nadávám a troubím, gestikuluju atd. když mě někdo nasere, takže to budu muset trochu vypípat..ty jseš ještě kliďas jak vidím ..
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
- Reklama
Včera večer se mi stala hodně nemilá věc. Protože bylo hezky, tak jsem po obědě vyluxoval auto a uklidil, pak jsem ho umyl a zaparkoval no a odpoledne se soused otáčel a nacouval mi do zaparkovaného auta
Ty černý fleky není špína, to je tak odřený a v jednom míste je nárazník i promáčknutej.
Takhle dopad jeho nárazník (bílej Ford Mondeo Combi) tady je vidět, čí auto je odolnější
Tady je vidět jak situace vypadala, já parkoval vlastně mimo cestu a on se tam otáčel. Nechápu proč se otáčel tak blízko auta, když je tam všude másta na tři tanky, ale co nadělám.
Tady je to dost promáčknutý dovnitř
Taky mám dokurvenou RZ, což si nedovedu představit jí měnit, protože to by znamenalo to nechat všude změnit a taky koupit novou ekologickou plaketu atd. Takže ji budu muset nějak opravit.
Co myslíte, bude se opravovat, nebo vymění celej nárazník?
Ty černý fleky není špína, to je tak odřený a v jednom míste je nárazník i promáčknutej.
Takhle dopad jeho nárazník (bílej Ford Mondeo Combi) tady je vidět, čí auto je odolnější
Tady je vidět jak situace vypadala, já parkoval vlastně mimo cestu a on se tam otáčel. Nechápu proč se otáčel tak blízko auta, když je tam všude másta na tři tanky, ale co nadělám.
Tady je to dost promáčknutý dovnitř
Taky mám dokurvenou RZ, což si nedovedu představit jí měnit, protože to by znamenalo to nechat všude změnit a taky koupit novou ekologickou plaketu atd. Takže ji budu muset nějak opravit.
Co myslíte, bude se opravovat, nebo vymění celej nárazník?
Naposledy upravil(a) Nyny dne ned říj 21, 2012 12:47, celkem upraveno 2 x.
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
tak to naserinká ještě že ti to řekl nebo jsi ho viděl
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Já ho viděl, stál jsem na zahradě asi 500m od auta. Najednou koukám, že tam jeho auto stojí napříč cesty a všichni okukujou zadní nárazník, tak sem si říkal, co tam tak dělaj a když jsem pak viděl, že koukaj i na můj přední, tak mi to bylo jasný. Pomalu s myšlenkou, že to se určitě nestalo jsem šel k autu, ale když jsem tam došel, tak jsem zjistil, že bohužel stalo
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
No mas suseda retarda ktory nevie soferovat....a ak ma senzory tak este vacsieho retarda... urcite to budes musiet vymenit cele aj predok aj zadok....spoluucast nech zaplati retard....
a ty si tam slahnes narazniky WTCC!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Scorpion.11
To nepotěší a ty starosti a lítání kolem opravy a pojišťoven (sám to znám) Auto máš nové, takže odškodnění 100%, v servisu si s tým asi hrát moc nebudou, takže to vymění za nové, ale zas na to budeš čekat nějakou dobu než to objednají a přivezou a potom zas pár dní nežli se to vymění a přestříká Škoda mluvit
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No senzory má, je to hold mladej kluk a auto má nově koupený a protože je to combi dlouhý jak tejden, tak s tím asi nemá odhad nebo co. Já si taky říkám, že ten nárazník vymění celej, protože dneska se nikdo s ničím nemaže.Kjub píše:No mas suseda retarda ktory nevie soferovat....a ak ma senzory tak este vacsieho retarda... urcite to budes musiet vymenit cele aj predok aj zadok....spoluucast nech zaplati retard....
No právě, to lítání kolem toho, to zas bude. A pak až to půjde na opravu, tak bejt jak dlouho bez auta, ach jo:-( Odškodnění bude určitě 100%, buď zaplatí 100% pojišťovna, nebo to doplatí viník, na to máme když tak naštěstí firemního právníka.Scorpion.11 píše:To nepotěší a ty starosti a lítání kolem opravy a pojišťoven (sám to znám) Auto máš nové, takže odškodnění 100%, v servisu si s tým asi hrát moc nebudou, takže to vymění za nové, ale zas na to budeš čekat nějakou dobu než to objednají a přivezou a potom zas pár dní nežli se to vymění a přestříká Škoda mluvit
No, uvidíme, v pondělí to začnu vyřizovat, tak dám vědět.
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Jo tak to nepotesi, nektery lidi vubec pri rizeni nepremyslim mladasove s mokrym ridicakem kor.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to je mi vážně líto. Mě by nesli nohama napřed. Já bych to nerozdejchal .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tak dnes jsem byl na české pojišťovně, kde je pojištěn viník. Likvidátor to omrk, nafotil ze všech stran, prohlásil, že to půjde opravit, napsal mi papír s tím, že ještě musím volat na jejich infolinku kvůli registraci případu. Pak jsem zaje do Chevroletu Jihlava, kde mi pán potvrdil, že to půjde opravit a, že lakovnu mají v Meziříčí (mimochodem tam jsem auto koupil) a, že buď to dám do Jihlavy a oni tam auto dovezou, nebo se můžu domluvit přímo tam. S tím, že musím počítat, ze oprava bude trvat tak týden.
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Kua...keď vidím fotky na prvej strane a teraz...
Inak nechceš vymeniť rám EVČ za rám vo farbe AL ?
Inak nechceš vymeniť rám EVČ za rám vo farbe AL ?
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
Kukni sa či nemáš poškodený absorbér ktorý je pod nárazníkom
Ja som mal skoro to samé a menili mi celý nárazník+absorbér
Ja som mal skoro to samé a menili mi celý nárazník+absorbér
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
Nech ti je útechou, že sa nikomu nič nestalo Auto sa opraviť dá, ak by degeš niekoho medzi autami zranil, bolo by to horšie...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )