olej

Chevrolet Lacetti (Daewoo Nubira 3)

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
duly

olej

Příspěvek od duly »

ma niekto zkusenosti s tymto?? vid odkaz http://www.xadoslovakia.com/7-revitaliz ... talizantom
Reklama

Jura

Re: olej

Příspěvek od Jura »

Podle mě absolutní nesmysl. Dávat motoru olej doporučené viskozity a doporučené nebo lepší výkonnostní třídy v předepsaných intervalech. Nezasírat takovýmhle svinstvem.
Jura Obrázek
Lacetti (vlastně "přechodný typ" Chevrolet Nubira) Sedan 1.8 CDX, MY 2004, barva 68U Melange Beige, od 2/2008 LPG
duly

Příspěvek od duly »

aky olej pouzivate v lacetti???
Jura

Příspěvek od Jura »

Do motoru 1.8 pouze 5W-40 výkonnostní třídy minimálně API SL, teď vlastně už jedině SM.
Za dobu, kdy auto mám, papalo oleje: Aral Tronic, Total Classic 2x, Mogul Racing, Q8 2x, Lidl 2x a ny další výměnu mám připravený Shell Helix Ultra, který mě za 4l stál jen 500Kč. Teď druhou sezonu jezdím na olej z Lidlu (jinak přebalený německý Pennasol) a úplně v pohodě.
Jura Obrázek
Lacetti (vlastně "přechodný typ" Chevrolet Nubira) Sedan 1.8 CDX, MY 2004, barva 68U Melange Beige, od 2/2008 LPG
Boeing737

Příspěvek od Boeing737 »

1 x v živote som dal aditívum a to do dieslu a stálo ma to 300 eur! Nikdy viac a nič!!!
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
Sifo

Příspěvek od Sifo »

Mne po lete žralo asi 3-4 deci oleja na 1000km.

Nalial som tam regenerátor motora, ktorý som kúpil v Tosa Liptovský Mikuláš. http://www.tosa.sk/ . Nemám obrázok, fľašu som zahodil. Vyrobené to bolo v USA, doviezli to poliaci a na SK to predáva Tosa. Stálo to 5,6eur/ks. Objem 450ml, regeneruje 4-5l oleja.

Mne to odporúčal kamarát, čo rozváža ich tovar aj iný kamarát automechaník.

Ono sa to nepremieša s olejom, ale po naliati do motora to ucpe poškodené miesta. Pri každej vymene oleja sa to má naliať znovu, ak sa problém neodstráni.

Najazdil som 1000km a vyzerá to, že to je v pohode.

Odporúčam, nemal som zatiaľ žiadné problémy.

Mám Chevrolet nubira combi 1,8/89kW benzín/LPG
Odpovědět

Zpět na „Lacetti (Nubira 3)“