furt brzdí
Moderátor: Blue Lanos
furt brzdí
čau bando , mám ted kalose ale začal mi přibrzdovat předek ale že furt .... po čem jít díky za radu
- Reklama
Re: furt brzdí
nezdá sa ti pedál tvrdší ? skús vybrať doštičky , vyčistiť brzdič od toho prachu z doštičiek , vyčistiť tie pliešky v ktorých su uložene doštičky možno sa ti len sekli doštičkyblafuzo píše:čau bando , mám ted kalose ale začal mi přibrzdovat předek ale že furt .... po čem jít díky za radu
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
tak desky chodi.pedal tvrdej tak me napada jen ten brzdo tip na vej valec ,pac se hrejou obe strany stejne.kde hn koupit mate tip na vrakac?v praze dik
Radsej este skus vymenit komplet brzdovu kvapalinu a pozriet tesnost celeho systemu,trubky a hadicky prezriet a poriadne odvzdusnit a potom kupovat ...
Tak přesně tohle mě dělal Kalosek .Vyměnil jsem pístky s gumičkami v brzdičích.Byly orezlé pístky a drhly.Teď v pohodě.Oprava obou pístků 500kč za matroš a práce samodomo.
no tak pistky nechodej pismi kde si je koupil to byla sada?
Pístky a gumičky jsem koupil v Polsku,mám to k nim nejblíže a nejlevněji.Pístek origo,gumičky autofren. U nás třeba www.czdrafel.cz nebo někde v autodílech,je to běžně k sehnání.