![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Moderátor: Blue Lanos
To takto narychlo neviem, musel by som sa s tym pohrat vo fotoshope a dat porovnavacky... Ale napr. jak mas ten spic z pruhov vzadu, ten by som zrusil a zasekol by som to rovno, ale podla toho lemu kufra jak ide od svetiel, tak aby bol cely znak na bielej folii. Pekne by vynikol. klucku od kufra by som nedaval bielu a na naraznik by som dal pozdlzny pruzok, jak mas vpredu a na bokoch...Dannik91 píše:Původně jsem chtěl ukončit pruhy na střeše, ale to vypadalo zepředu moc nastajlovaně a zezadu jak seriovka, to bylo hrozný a rovný pruhy má každej druhej, tohle nemá nikdo. Jen ten spodní pruh musím ještě předělat, neměl jsem už materiál, proto je ten pruh užší.
Jak by si to dělal ty? Zajímá mě tvůj nápad.
Všechno mam folii. Černý nebo bílý karbon. Drží to výborně i nějaký ten obrubník to už přežilo, ale pak jsem v létě najížděl na jedno letiště,tam byl přes cestu žlab na vodu, za tim z asfaltu příčnej práh, asi aby tam nikdo nevjížděl (byl tam zákaz vjezdu), já ale jel dál a najednou rachot jako blázen, jsem zastavil, auto zcouvalo do toho žlabu takže další rachot a potřetí abych se tam odsud dostal. Takže jsem to nehorázně vorval.Kjub píše:A ten spodny plast v predu mas streknuty, alebo foliu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |