Zvolávacia akcia na Aveo
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Zvolávacia akcia na Aveo
sdosty: ten ohřev pak jde manuálně zase vypnout ne? Oprava tyčí stabilizátoru trvá max. 20 minut ale ten čas musí nějak nastavit, aby měli z toho penízky
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
- Reklama
Jo ten ohřev jde vypnout i zapnout ručně takže to nejede neustále. Spíš to člověka rozčiluje než by mu to vadilo
Chevrolet Aveo bílý sedan
1,4l 74kw LTZ
1,4l 74kw LTZ
-a to je nové auto. Nemal by si odísť pokiaĺ to neopravia. Keď kupuješ,tak ťa lížu a teraz-ja som sa v podstate objednal na ďalší deň sám-oni len museli súhlasiť.
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
Vrátil som sa zo servisu,auto spravili,nič nebuchoce...dúfam,že to vydrží.
Servisný technik mi povedal,že to záleží od toho,kto a na akej ceste jazdí
Hovorím mu: na takej istej ako vy,alebo ten čo má iné auto...bolo ráno a nechcelo sa mi komentovať blbý argument.
Auto bolo hotové za cca.25 min-ako tu bolo písané a nie 1,5 ako mi povedali.
Kontrolujem auto a vidím,že pravá predná puklica nejako odstáva. Nechytám,volá technika. Vnútorné uchytenie puklice je zlomené. Chybu uznal,lebo vraj vidí,že je to ČERSTVO zlomené. Ok,stane sa,dajte mi druhú. Samozrejme nemajú a tak objednajú,zavolajú a mám prísť. Prosím? Bývam v NZ a to je cca.65 km tam a späť. Vraj aj tak prídem na výmenu oleja. Ok,ale teraz mám 5200 km. Dobre,tak mi dajte z nového auta. Servisák: "Ako by sa vám páčilo,keby ste si prišli kúpiť nové auto a nemalo by puklicu"? Ja: Ako by sa vám páčilo,že prídete do servisu a zlomia vám puklicu"?
Dobre-už urazene,pošleme vám to UPC. Ďakujem za riešenie,ktoré by malo byť samozrejmosťou-odpovedám.
Nuž páni. Normálne sa musíte blbo cítiť,ak niečo chcete vybaviť aj keď servis spravil chybu.
Nuž páni. Zaplatil som a očakávam adekvátne služby,či už mám Mercedes,Volvo,alebo bicykel,alebo Chevrolet, či Boeing. Postupne ich prevychovám Už nie je rok 1984. Kto chce podnikať,tak nech vie,že to nie je iba o zisku.
Predaj v NR kvôli cene a možnosti pozitívneho vyjednávania ceny
Servis, resp. prístup prijímacieho technika:
Auto kúpite len raz a predajcu už neuvidíte,ale servis.....
Servisný technik mi povedal,že to záleží od toho,kto a na akej ceste jazdí
Hovorím mu: na takej istej ako vy,alebo ten čo má iné auto...bolo ráno a nechcelo sa mi komentovať blbý argument.
Auto bolo hotové za cca.25 min-ako tu bolo písané a nie 1,5 ako mi povedali.
Kontrolujem auto a vidím,že pravá predná puklica nejako odstáva. Nechytám,volá technika. Vnútorné uchytenie puklice je zlomené. Chybu uznal,lebo vraj vidí,že je to ČERSTVO zlomené. Ok,stane sa,dajte mi druhú. Samozrejme nemajú a tak objednajú,zavolajú a mám prísť. Prosím? Bývam v NZ a to je cca.65 km tam a späť. Vraj aj tak prídem na výmenu oleja. Ok,ale teraz mám 5200 km. Dobre,tak mi dajte z nového auta. Servisák: "Ako by sa vám páčilo,keby ste si prišli kúpiť nové auto a nemalo by puklicu"? Ja: Ako by sa vám páčilo,že prídete do servisu a zlomia vám puklicu"?
Dobre-už urazene,pošleme vám to UPC. Ďakujem za riešenie,ktoré by malo byť samozrejmosťou-odpovedám.
Nuž páni. Normálne sa musíte blbo cítiť,ak niečo chcete vybaviť aj keď servis spravil chybu.
Nuž páni. Zaplatil som a očakávam adekvátne služby,či už mám Mercedes,Volvo,alebo bicykel,alebo Chevrolet, či Boeing. Postupne ich prevychovám Už nie je rok 1984. Kto chce podnikať,tak nech vie,že to nie je iba o zisku.
Predaj v NR kvôli cene a možnosti pozitívneho vyjednávania ceny
Servis, resp. prístup prijímacieho technika:
Auto kúpite len raz a predajcu už neuvidíte,ale servis.....
- Scorpion.11
S těma servisama či hlavně příjmacíma technikama je to bohužel všude stejné Buďto narazíš na technika s kterým vše vyřešíš a vyjde ti vstříct a nebo na vola kvůli kterému by jsi nejraději s autem odjel pryč do jiného servisu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Neviem ja osobne s NR som spokojný. ešte ani raz sa nestalo aby sme sa vrámci slušnostinedohodli.
A čo povedali to aj splnili
A čo povedali to aj splnili
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Vyjadrenie:Chevrolet a GM
Dobrý den,
velice se omlouváme za tuto záležitost.
Vzhledem k použití nevhodných materiálů docházelo k rychlému opotřebení a následnému zvukovému projevu. Z tohoto důvodu společnost Chevrolet změnila dodavatele a k podobným problémům by již nemělo docházet.
Děkujeme za pochopení.
S přáním pěkného dne
Jitka Ibermajerová, DiS.
Chevrolet /GM
http://www.chevrolet.sk
Chevrolet Slovensko
Veľmi nás vzniknutá situácia mrzí. V každom prípade daný problém nemá vplyv na bezpečnosť auta.
Želáme pekný deň
Chevrolet Slovensko tím
Chevrolet Slovensko
Máme to potvrdené - technické oddelenie nám uviedlo, že napriek tomu že číslo dielu je rovnaké, tak sa jedná o inovovaný diel. Verím, že problém sa už nevyskytne. Príjemný deň
Dobrý den,
velice se omlouváme za tuto záležitost.
Vzhledem k použití nevhodných materiálů docházelo k rychlému opotřebení a následnému zvukovému projevu. Z tohoto důvodu společnost Chevrolet změnila dodavatele a k podobným problémům by již nemělo docházet.
Děkujeme za pochopení.
S přáním pěkného dne
Jitka Ibermajerová, DiS.
Chevrolet /GM
http://www.chevrolet.sk
Chevrolet Slovensko
Veľmi nás vzniknutá situácia mrzí. V každom prípade daný problém nemá vplyv na bezpečnosť auta.
Želáme pekný deň
Chevrolet Slovensko tím
Chevrolet Slovensko
Máme to potvrdené - technické oddelenie nám uviedlo, že napriek tomu že číslo dielu je rovnaké, tak sa jedná o inovovaný diel. Verím, že problém sa už nevyskytne. Príjemný deň
By měli změnit i dodavatele silentbloků na ramenech, vržou jak stará k.... Já v Chevrolet moc důvěry nemám, ale zase je to českým člověkem, věřím že v zahraničí je tomu jinak / nepočítám Slovensko tam to bude ještě horší než u nás/ vycházím čistě ze svých zkušeností a nikomu nic netlačím.......jen aby tu nebyla zase válka nějaká
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
ty silentbloky mě serou,pardon a ve středu to budeme nějako řešit,nevím jak ale něco se s tím dá prý udělat
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Je zaujímavé,že napr. v Rusku s tým /stabilizátory/ nikto problém nemá a tam je iný "tankodrom" miesto cesty.
Rozprával som sa priamo s majiteľmi v Rusku. Výbava horšia,motorizácii je viac /1.2 vôbec/...asi sa robia priamo v GM v Petrohrade.
Rozprával som sa priamo s majiteľmi v Rusku. Výbava horšia,motorizácii je viac /1.2 vôbec/...asi sa robia priamo v GM v Petrohrade.
Ládi v poho, celkovo prístup Chevyho k zákazníkovi je na pováženie. To je ako s tými nešťastnými prahmi a dverami na orlíkovi. Musia mať na to mrte reklamácií a moju takú istú zamietli pre poškodený tisíchran na bolcni dverí spolujazdca ( vraj s tým bolo manipulované )... čo ti poviem Ten prah Fancar vymenil na vlastné náklady. Keď si už predajcovia a servisy navzájom konkurujú, aspoň by mohli mať prepojenú databázu zákazníckych reklamácií a záručných opráv. Takto by sa dalo viacerým závadám predísť rýchlejšie. Rád by som vedel, na základe čoho sú tie zvolávačky ( asi po reklamačkách v zahraničí ), keď sme napr. my s orlíkmi nič nedostali
V Rusku jdou řešit reklamaci s promile a půl a Kalašnikovem za trenkama tam to je ráznější ty jdeš se smrsklou prdelí a 500stovkou v peněžence já taky tak chodímBoeing737 píše:Je zaujímavé,že napr. v Rusku s tým /stabilizátory/ nikto problém nemá a tam je iný "tankodrom" miesto cesty.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
ladinek píše:V Rusku jdou řešit reklamaci s promile a půl a Kalašnikovem za trenkama tam to je ráznější ty jdeš se smrsklou prdelí a 500stovkou v peněžence já taky tak chodímBoeing737 píše:Je zaujímavé,že napr. v Rusku s tým /stabilizátory/ nikto problém nemá a tam je iný "tankodrom" miesto cesty.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
...a bojíme sa aj niečo povedať
Komančské gény ešte nevymreli
Komančské gény ešte nevymreli
- Scorpion.11
V servisech zapomněli, že se říká "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej", takže pokud si neumějí vážit nás zákazníky tak pak raději podpořím soukromou sféru a zajdu k nějakému automechanikovi o kterém vím, že je na něho spolehnutí
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu