a co s nima mas? presne? muzes vyfotit?goror píše:,u nas v Levoci je firma ktora robi komplet podvozky vystrekavaju to pod tlakom a potom davaju dinitrol cena asi 1500sk -2200sk robota je to na 3 hod.,to som si zistoval ,a s Presova mi dealer donesie ten penetrat aj to ubs,este ale neviem cim mam strreknut tie spodky dveri,
nátěr spodku auta
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
tie spodky dveri su hrdzave uz aj zvonku ,tak neviem ci aj to zafalcovanie co tam je neotvorim ked pojde ,a vybrusim to
cim by som to potom mohol strreknut rovno na plech dinitrolom 447 ?? alebo rc900 converust epoxy
cim by som to potom mohol strreknut rovno na plech dinitrolom 447 ?? alebo rc900 converust epoxy
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No tak to ses v hajzlu, to musis ocistit uplne na plech zevnitr a jak tam je ta natrena guma pres ty sfalcovane plechy, ta musi taky dolu a vycistit, normalne nalakovat a po laku, vystrikat ty dutiny, to je mysleno tak, ze kdybys tam nemel tapecirunk, tak vem stetku namocenou v konkoru a vytri to uplne cele a vsude ado vsech koutu, ono to bude ze dveri kapat, ale ten olej se dostane vsude a pak to zvenku umejes pri myti auta, ale zevnit to nechas, bude to jak nakonzervovane, tak ti to nebude pokracovat, jinak jo, ta rez je i uvnitr dveri, ale kdyz tam bude olej, zustane to takgoror píše:tie spodky dveri su hrdzave uz aj zvonku ,tak neviem ci aj to zafalcovanie co tam je neotvorim ked pojde ,a vybrusim to
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Neee, to nedelej, ocistiti to co pujde az ale na cistej plech, pak nalakovat a osetrit olejem, jestli si cetl ten navod na lanosclubu, je to stejne u vsech aut, ale kdyz nemas tu trysku na strikani, klidne to vytri tim olejem stetkou, nestyd se, tim nic nepokazis, uz si videl neco co je v oleji zreznout? Ona ta rez v tech dverich zustane, ale nebude se sirit, kdyz je nakontzervovanegoror píše:takze to nemusim ten falc otvarat??
AKRI - (byl) Muž z Ria !
dakujem ,usetril si mi dost roboty ,ten olej tam dostanem hoci aj striekackou
a tie natery tim dinitrolom tou 447 alebo Rc nemam robit?myslim ako prvy nastrek
a tie natery tim dinitrolom tou 447 alebo Rc nemam robit?myslim ako prvy nastrek
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
pockej, to tam nedostanes strikackou, bud tou tryskou, to jde z toho uplna mlha, to jinak nema smysl, kdyz to ojebes, to je prace na nic, ale nic jineho tam nedavej, ta 447 je urcena na podbehy a prahy, to neni na dutiny , to se dava kvuli opiskovani na prahy z venku, protoze je to i prelakovatelne!goror píše:dakujem ,usetril si mi dost roboty ,ten olej tam dostanem hoci aj striekackou
To RC je jakysi odrezovac, to je zbytecny, udelej to tak jak jsem ti radil, mame s tim zkusenosti, ver mi
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
neni zac, kdyby neco, ptej se, co budu vedet poradim, jeste jsem si vzpomnel, ze jestli mas ten falc prekrytej tou natiraci gumou, tak az ji odtranis, dej novou, staci natrit stetcem, poradi ti kazdy autoklempir cim to udelat, nebo ti kousek necha, abys nemusel kupovat kvuli kousku nejakou celou tubu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
moze sa to miesat s benzinom je to tam tak napisane,a potom zhustne ,ale myslim ze mi to tie dierky nezapcha lebo na spodku su dve drazky,len som chcel vediet ci ten rezistin vojde tiez dobre na tie haklive miesta
dik
dik