Srovnání: Daewoo Tacuma, Hyundai Matrix, Opel Meriva
Moderátor: Blue Lanos
Srovnání: Daewoo Tacuma, Hyundai Matrix, Opel Meriva
http://www.autoweb.cz/srovnani-daewoo-t ... el-meriva/
K jednotlivým bodům:
Jízdní komfort-Podvozek vozu solidně tlumí nerovnosti, nejvíce místa pro posádku a zavazadla nabídne Daewoo Tacuma, ale nemá klimu a proto je poslední
Za volantem-Zrychlení Tacuma 12,2 sekundy s vymláceným podvozkem, Matrix o 0,5 sekundy déle, Meriva 14,5 s a proto je poslední
Cena, výbava a stav-Co chybí Tacumě? Přece klimatizace! A proto je poslední
Takže shrnuto, docela jsem se při čtení pobavil, nevím, kde sehnali Tacumu bez klimy, jsem ani nevěděl, že to existuje.
K jednotlivým bodům:
Jízdní komfort-Podvozek vozu solidně tlumí nerovnosti, nejvíce místa pro posádku a zavazadla nabídne Daewoo Tacuma, ale nemá klimu a proto je poslední
Za volantem-Zrychlení Tacuma 12,2 sekundy s vymláceným podvozkem, Matrix o 0,5 sekundy déle, Meriva 14,5 s a proto je poslední
Takže shrnuto, docela jsem se při čtení pobavil, nevím, kde sehnali Tacumu bez klimy, jsem ani nevěděl, že to existuje.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
- Reklama
Re: Srovnání: Daewoo Tacuma, Hyundai Matrix, Opel Meriva
Tak koukám že Tacuma má otočné sedadlo spolujezdce a dokonce sklopné stolečky pro druhou řadu sedadel To je na rozdíl od Orlanda hodně dobrá věc a myslím si že by to měl být i standart u každého MPV
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Je to tak. Já mám Tacumu již 6 let a spokojenost Vzadu je dostatek prostoru i pro tři dospělé.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
ahoj všem, co myslíte mám ho vzít za tuto cenu, je to dobrý kup?? děkuji za reakce http://auto.bazos.cz/inzerat/43342828/d ... -stary.php
podľa mňa cena nieje zlá navyše keď v tom je plyn, CDX by mal byť 2.0lukino.nj píše:ahoj všem, co myslíte mám ho vzít za tuto cenu, je to dobrý kup?? děkuji za reakce http://auto.bazos.cz/inzerat/43342828/d ... -stary.php
Nubira I 2.0 CDX
Tacuma 1.6 SX
Tacuma 2.0 CDX
Orlando 2.0 LT 120kw AT
Tacuma 1.6 SX
Tacuma 2.0 CDX
Orlando 2.0 LT 120kw AT
řekl bych že cena je fakt dobrá, synátor kupoval podobnou loni, ale měla už "Chevroletí čumák" a najeto asi jen 80000 km, 2,0 CDX kupovaná v ČR s kompletní servisní historií za 49000,- bez LPG. Klidně bych do toho šel.....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Pokud pan farář jezdil po rozbitých venkovských okrskách (teda ne že by to po Praze bylo lepší), asi to pomalu bude chtít nějaký investice do podvozku.
Ale jinak souhlas že je to hodně dobrá cena, zvlášť pokud je tam dva roky starý LPG.
Ale jinak souhlas že je to hodně dobrá cena, zvlášť pokud je tam dva roky starý LPG.
Tacuma 2.0 CDX, LPG D.T.Gas, 2004
Praha 9
Praha 9
- dusan orban
je to dobra cena,lpg ma,mozno dat neaku sumu do podvozku bral by som ju
Tacuma 1.6 16V lpg leganza 2.0 lpg Nubira vagon 1.6 lpg
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
také jsem neviděl Tacumu bez klimyblackjohn píše:http://www.autoweb.cz/srovnani-daewoo-t ... el-meriva/
K jednotlivým bodům:
Marabu
Daewoo Tacuma 2.0 + LPG -2001
Daewoo Tacuma 2.0 + LPG -2001