Chladící kapalina
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Chladící kapalina
Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá problém, s tím, že se mu ztrácí chladící kapalina. Už měli hlavu dole a já nevím co všechno, ale pořád na to nemůžou přijít, kde se to ztrácí. Díky za odpovědi.
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chladící kapalina
Ajajaj, zatim naštěstí ne. 1x za 2 roky výměna a pohoda bez dolejvání jedinýho deci.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
No, ono je to prý jediné auto, které jim to dělá. Znám všechny servisáky, a i lidi z prodeje a takový pešek
Mne po 4 rokoch sa začala strácať chladiaca kvapalina. Bolo treba vymeniť hadičky. alebo aspoň zrezať koncovky, či vymeniť zavit-bol tam len plastový - únava materialu.
Ak Vám to mechanik opravi, tak to priebežne kontrolujte, lebo po pár km treba dotiahnuť svorky, keď sadne hadica na koleno, tak sa svorka trošku uvolni a môže ešte trošku kvapkať, vizuálne to prekontrolujte. Po prípade sledujte, či nie je mláka pod autom
Ak Vám to mechanik opravi, tak to priebežne kontrolujte, lebo po pár km treba dotiahnuť svorky, keď sadne hadica na koleno, tak sa svorka trošku uvolni a môže ešte trošku kvapkať, vizuálne to prekontrolujte. Po prípade sledujte, či nie je mláka pod autom
- Jura
Jo, občas trochu, myslím tak do 1 dcl na 1000km. Přisuzuju to tomu, že je v autě LPG a sem tam to okolo těch spon na hadicích, které se musely přerušit kvůli vyhřívání reduktoru, asi ukápne. Ale pod autem žádná loužička, za autem žádná pára, v oleji voda není... Asi se ten únik stihne odpařovat. Tak nevím, ale nějak to moc neřeším. Prostě to cca jednou za měsíc zkouknu a když je potřeba, tu decku tam smrknu.
Je taká zmes v tube, stojí 2 eura v mototechne. Treba nasypať a nechať bežať motor 20 minút.
- Jura
Díky za radu, zatím raději ne. To radši občas trošku doliju, bojím se, aby mi ten sajrajt nějak neucpával třeba chladič, reduktor apod.Sifo píše:Je taká zmes v tube, stojí 2 eura v mototechne. Treba nasypať a nechať bežať motor 20 minút.