Roletka zavazadlového prostoru
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Roletka zavazadlového prostoru
Chtěl bych se zeptat, ale nevím zda je tady na tomto fóru i povoleno, obracet se na ostatní uživatele se žádostí o prodej nepoužívané části interieru nebo ND.
Stala se mi nemilá věc, manželka v zahraničí potřebovala něco vyššího vložit do kufru a proto vyndala zatahovací roletku....věc naložila, zavřela kufr a odjela, bohužel již bez roletky. Roletka zůstala na parkovišti...
Pokud by někdo roletku z CH. Orlanda opravdu nepotřeboval, rád ji od něj odkoupím....děkuji za nabídku.
Stala se mi nemilá věc, manželka v zahraničí potřebovala něco vyššího vložit do kufru a proto vyndala zatahovací roletku....věc naložila, zavřela kufr a odjela, bohužel již bez roletky. Roletka zůstala na parkovišti...
Pokud by někdo roletku z CH. Orlanda opravdu nepotřeboval, rád ji od něj odkoupím....děkuji za nabídku.
- Reklama
Re: Roletka zavazadlového prostoru
ja ji mam vyndanou, ale zbavovat se ji nechci. Pocitam ze asi nikdo. Ale zkus carmax (nahradni dily na chevrolet) myslum ze se budes divit jaky cenovy rozdil dostanes nez u prodejce. Myslim ze ti to zde doporuci kazdy.
dík za tip !!
Už v tom podnikám nějaké kroky, a cena je opravdu včetně dopravného o cca 25% nižší...
Už v tom podnikám nějaké kroky, a cena je opravdu včetně dopravného o cca 25% nižší...
Tak to ja bych se roletky klidne zbavil...mam zatmavene skla a myslim ze ji uz nikdy nandavat nebudu... stejnak se pod ni prd vejde Se pripadne ozvi pres SZ
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
No my sme ju dali tiež hned dole a rada by som ti ju posunula, ale už som sa ju snažila nájsť a fakt netuším, kam sme ju dali. Takže som taktiež bez nej. Nemám predstavu kde sme ju mohli tak dobre "odložiť"
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Jeden tip, kam s ňou...
http://www.orlando-forum.de/board5-alle ... #post37392
http://www.orlando-forum.de/board5-alle ... #post37392
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
ty jo docela divocina
hned, jak bude cas vyzkousim
Mám najeto 30000 km a jsem vcelku se vším spokojen ..... až na objem kufru a tu příšerně umístěnou roletku . Tak dlouho mě to štvalo (z předchozí Škody Octavie jsem byl zvyklý na kufr 550 l ), až jsem jí minulý týden "uskladnil" na půdě a udělal si svojí, jinak umístěnou "roletku" (v úrovni horní hrany opěradel). Získal jsem navíc cca 150 l krytého zavazadlového prostoru. Navíc se zvedá s víkem kufru, takže nemusím pořád ručně zatahovat ..... Teď už je spokojená celá 4členná rodina
- Přílohy
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ - kůže, tažné zař., béžová Daydream
www.architektonicke-modely.cz
www.architektonicke-modely.cz