Neony do spod auta
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Neony do spod auta
Chtěl sem se zeptat,máte tady s tim někdo zkušenosti?Já už je mam doma od vánoc a chci je teď někdy namontovat...Nejvíc mě děsí to,že se musí vrtat do spod auta a bujim se právě rezu a jestli sou hodně odolný a jak je to pak se zvedánim auta a tak???
- Reklama
Svobiku, ty ses takovej tuner, mrkni na www.tuning-forum.org do sekce tuning, uz se to tam probiralo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Svobiku, Ty si opravdu myslíš, že Nexie podsvětlená neonama bude vypadat pěkně?
Jinak je pravda, že neony vydrží méne, ale zase lépe svítí. Diody by měly více vydržet, svítí pěkně, ale nejsou to zkrátka neony....
Jinak je pravda, že neony vydrží méne, ale zase lépe svítí. Diody by měly více vydržet, svítí pěkně, ale nejsou to zkrátka neony....
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš návod bez vrtání tak my ho prosimtě sem nějak dej...kaso píše:Teraz existuje nieco lepsie ako neony.Su to silno svietiace diody v plastovej trubke.Ten isty ucinok ale su nerozbitne.Do neonu trafi kamienok a je po nom.Navod na montaz niekde mam musim pozriet.Mam dojem ze to bolo bez vrtania
-
- Kontaktovat uživatele:
A jak tam ma ten tahokov připevnit???SPEEDY píše:hele jestli tam dáš diody nebo neony to máš fuk neon ti vydrží taky dost jen ho musíš něčím chránit dosti to praská nevydrží žadný tlak ani náraz tak jestli ti mohu trochu poradit tak před neon dej jestě tahokov ten to ochrání před nárazem a taky před zloději nám je někdo šlohl
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Svobiku, slyšel jsem, že je dobrý ten neon schovat do průhledné gumové hadice, kterou seženeš v hornbachu, obi apod. Světlo to propustí, ale výborně to chrání...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tuten nebo příští víkend...Budu ti hodně vděčnej...Díkkaso píše:Kedy to budes montovat. Doma skener nemam skusim v robote.Do konca tyzdna.Je to presny popis +FOTO celej montaze aj zapojenia.S.v.o.b.i.k píše:Tak to zkuz přepsat nebo naskenovat...Pleasekaso píše:Svobik nasiel som navod ale kua je to rozpisane na 2 strany.Neviem ako to sem dostanem
-
- Kontaktovat uživatele: