Honza H. píše:Prrrr Já pracuju v ČHMÚ a 3denní předpověď držíme na 90 %
Tak to mi nepovídej .. podle obecných statistik, se dá počasí předpovídat na třetí den dopředu pouze s 30% pravděpodobností, takže jestli máte takovou úspěšnost tak to kloubouk dolů a já asi sleduju počasí všude špatně ..nejpřesnější je se ráno podívat z okna.. výborná věc je ještě meteoradar (mám ho i v mobilu) vždycky kouknu a hned vim, jestli už mam sundat prádlo ze šňůry nebo ještě ne
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Honza H. píše:Prrrr Já pracuju v ČHMÚ a 3denní předpověď držíme na 90 %
Tak to mi nepovídej .. podle obecných statistik, se dá počasí předpovídat na třetí den dopředu pouze s 30% pravděpodobností, takže jestli máte takovou úspěšnost tak to kloubouk dolů a já asi sleduju počasí všude špatně ..nejpřesnější je se ráno podívat z okna.. výborná věc je ještě meteoradar (mám ho i v mobilu) vždycky kouknu a hned vim, jestli už mam sundat prádlo ze šňůry nebo ještě ne
Obecný statistiky koho? jinak jestli v tom phonu nemáš zrovna naší aplikaci (Meteor)
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Honza H. píše:Obecný statistiky koho? jinak jestli v tom phonu nemáš zrovna naší aplikaci (Meteor)
Statistiky odborných knih a učebnic. Maturoval jsem ze zemáku + přímo o meteorologii jsem se taky učil, takže ještě takový úryvky mam v hlavě. Ale jak to nepoužíváš za chvíli to je víš kde..
V iPhonu mám iRadar app a jednou jsem si stáhl Meteoradar a to vubec nefungovalo nevim proč.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Honza H. píše:Obecný statistiky koho? jinak jestli v tom phonu nemáš zrovna naší aplikaci (Meteor)
Statistiky odborných knih a učebnic. Maturoval jsem ze zemáku + přímo o meteorologii jsem se taky učil, takže ještě takový úryvky mam v hlavě. Ale jak to nepoužíváš za chvíli to je víš kde..
V iPhonu mám iRadar app a jednou jsem si stáhl Meteoradar a to vubec nefungovalo nevim proč.
Tak pokud máte v plánu na víkend k obědu nějaké ty husy ,kachny a knedlíky tak si to ošéfujte na sobotu, protože začátek srazu je ve 13.00 v neděli ! v Lt na Lodním náměstí ! Pro ty, co pojedou přes Lovosice, tak spicha je ve 12.30 u Billy (v Lovo)
kachna.jpg (9.35 KiB) Zobrazeno 2045 x
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
Čau no já asi bohužel nedorazim Jedu do Ostravy na Dny Nato :X Ale až bude zas nákej Pražskej sraz tak přijedu Letnany sem nak nezaregistroval :/ mám je asi 15km Snad příště At se sraz vyvede
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg