Jak namontovat autorádio?
Moderátor: Blue Lanos
Jak namontovat autorádio?
Nevíte někdo, jak se namontuje radio do Kalose? Díky
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Bych vyloupnul záslepku, zapojil Kalos-ISO redukci a zapojil rádio
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Radio
Vedle regulace topení, záslepky rádia a kastlíku pod ní vložíš plochý a podložený šroubovák do mezery a vyloupneš dvě ozdobné černé lišty vedoucí svisle kolem středového panelu. Jsou to ty vlevo a vpravo. Po vyloupnutí uvidíš šrouby a úchyty kastlíku a záslepky rádia, kdy tuto odšroubuješ a do rámu pod ní zaděláš libovolné rádio, už bez mezikusu a zapojíš buď korejský konektor do korejského autorádia, nebo si koupíš redukci na ISO a zapojíš dva ISO konektory a hraješ. Poté osadíš rámek rádia, jestli máš a docvakneš boční lišty a je hotovo!
Čau.
Jo a nezapomeň na anténu!
Čau.
Jo a nezapomeň na anténu!
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Kalos potřebuje redkuci ? Moje Nubira jí nepotřebovala. Vzal jsem Kenwooda z obchodu, nasadil konektopr na konektor v autě a už to hrálo. Já myslel že dnešní nový auta (r2000 a vejš) už maji jenom ISO konektory.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Musel by sis předělat napájení jsou tam dva kabely jeden je přímo na baterku a druhej je přes spínací skřínku a musel bys je spojit teda ten od spínačky propojit s tím od bateky a některý rádia to mají umožněno na kabeláži jen se jinak propojí konektopry a je to vyznačené většinou to tak má Kenwood ale i jiný
U vetsiny autoradii neni to problem.
Ja jsem u Pioneera v misto napojeni na cerveny kabel jesm prepojil na zluty, co vede primo od baterky a uz to bylo. Musim ricie, ze kabely take uz byly na to pripraveny, ze jinak to ani ne slo zpojit.
Co musisz udelat?:
1. Najit kabely 1 na spinaci skrinka - radio, 2 baterka -radio
2. Ted musis jen spojit dwa kabely od radia z tym co vede od baterky
Snadne to udzielas
Ja jsem u Pioneera v misto napojeni na cerveny kabel jesm prepojil na zluty, co vede primo od baterky a uz to bylo. Musim ricie, ze kabely take uz byly na to pripraveny, ze jinak to ani ne slo zpojit.
Co musisz udelat?:
1. Najit kabely 1 na spinaci skrinka - radio, 2 baterka -radio
2. Ted musis jen spojit dwa kabely od radia z tym co vede od baterky
Snadne to udzielas
Re:
Toto bych ještě zvládl, ale odkud připojit spínač zpátečky a ruční brzdu a kam umístit anténu od GPS, to se bez schémat nedá. Mít je, je to hračka. Nedá se to už někde sehnat?Ondras píše:Bych vyloupnul záslepku, zapojil Kalos-ISO redukci a zapojil rádio
Dlouho jsem o montážní knížce nečetl. Díky za radu
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak namontovat autorádio?
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov