Carthell Prg
Moderátor: Blue Lanos
Re: Club - Carthell Prg
Takže tady máte fotky
na shlédnutí: http://dannik91.rajce.idnes.cz/8.9.2012_-_Sraz_Letnany
ke stažení: http://www.edisk.cz/stahni/88166/8.9.20 ... .85MB.html
Děkuji za účast všem, rád jsem poznal další členy (nové členy Carthellu) .. za fotky mě nebijte, líp mi to prostě nešlo
na shlédnutí: http://dannik91.rajce.idnes.cz/8.9.2012_-_Sraz_Letnany
ke stažení: http://www.edisk.cz/stahni/88166/8.9.20 ... .85MB.html
Děkuji za účast všem, rád jsem poznal další členy (nové členy Carthellu) .. za fotky mě nebijte, líp mi to prostě nešlo
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
- Reklama
mě také spzka nevadí,stejně většina ji zná
Tome díky měli jsme to v plánu
Tome díky měli jsme to v plánu
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Dane super fotky
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Taky díky, hlavně jsem rád, že jsem se tam dokopal.. jsem totiž taky dost často líný
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
a malý ale šikovný .. těšim se do Litoměřic, jen musím pořádně vypucovat auto akorát nevím, kdy.. když to udělám moc dopředu, tak stačí aby lehce jedno zapršelo a je to všechno v.... výhoda stříbrných a podobných barev..
Daniku, klobouk dolů, naprosto super.... já jako polygraf smekám klobouk a těším se na další setkání
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
- Scorpion.11
Fotky jsou super a povedený, hlavně ta fotka s tou partou fotografů co honem fotila Jinak Carthell Prg nic moc-slabota Pražácí se moc nepochlapili Třeba příště zaplníte letňany
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Scorpion.11 píše:Fotky jsou super a povedený, hlavně ta fotka s tou partou fotografů co honem fotila Jinak Carthell Prg nic moc-slabota Pražácí se moc nepochlapili Třeba příště zaplníte letňany
Pomalu, ale jistě
Carthell Prg
Carthell Prg
Polygraf? To vědět dobředu, raději bych tu nic neprezentoval .. kdyby si tak věděl, v jakých podmínkách já s tím pracuju.. kdybych se konečně dokopal k tomu, se naučit s Photoshopem to by byla jiná "liga" .. ale děkuji za ocenění .. jak jsem už řikal, já jsem spíš přes to focení a ty výsledný úpravy, to ať si za mě vezme někdo, kdo fakt umí s grafickýma editorama.Honza H. píše:Daniku, klobouk dolů, naprosto super.... já jako polygraf smekám klobouk a těším se na další setkání
Dannik91 píše:Polygraf? To vědět dobředu, raději bych tu nic neprezentoval .. kdyby si tak věděl, v jakých podmínkách já s tím pracuju.. kdybych se konečně dokopal k tomu, se naučit s Photoshopem to by byla jiná "liga" .. ale děkuji za ocenění .. jak jsem už řikal, já jsem spíš přes to focení a ty výsledný úpravy, to ať si za mě vezme někdo, kdo fakt umí s grafickýma editorama.Honza H. píše:Daniku, klobouk dolů, naprosto super.... já jako polygraf smekám klobouk a těším se na další setkání
Naprosto v pohodě, když bude vůle a čas, rád tu něco poupravím, předělám apod... ale tohle je myslím si dostatečný
Carthell Prg
Carthell Prg
Dostatečný takže za 4. Super aspoň nepropadám.. jinak ti kdykoliv mužu teda hodit originál, aby ses s tim pohrál sám. Třeba po LT.Honza H. píše:Dannik91 píše:Polygraf? To vědět dobředu, raději bych tu nic neprezentoval .. kdyby si tak věděl, v jakých podmínkách já s tím pracuju.. kdybych se konečně dokopal k tomu, se naučit s Photoshopem to by byla jiná "liga" .. ale děkuji za ocenění .. jak jsem už řikal, já jsem spíš přes to focení a ty výsledný úpravy, to ať si za mě vezme někdo, kdo fakt umí s grafickýma editorama.Honza H. píše:Daniku, klobouk dolů, naprosto super.... já jako polygraf smekám klobouk a těším se na další setkání
Naprosto v pohodě, když bude vůle a čas, rád tu něco poupravím, předělám apod... ale tohle je myslím si dostatečný
Tak fotky paráda Dane
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ