Cruze Station Wagon (neboli kombi)
Moderátor: Blue Lanos
Cruze Station Wagon (neboli kombi)
Tak už máme nějaký testy (i když konkrétně tento je nic moc říkající) http://www.autorevue.cz/prvni-svezeni-c ... em-porynim
Ta nová motorizace vypadá zajímavě...hlavně ta 1.7 diesel
Ta nová motorizace vypadá zajímavě...hlavně ta 1.7 diesel
Cruze HB LTZ 2.0 MY2013
- Reklama
Re: Cruze Station Wagon (neboli kombi)
Dnes vychazí časopis auto-tip s testem Chevrolet Cruze SW vs. Opel Astra ST
http://www.auto.cz/auto-tip-17-2012-che ... a-st-68891
http://www.auto.cz/auto-tip-17-2012-che ... a-st-68891
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Nemate nekdo sken? Kombik je peknej i to jak udelali upravy masky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No právě tou maskou dojebali co mohli a Cruze se mi přestává líbit Nevi proč to měnili když to bylo hezký. Asi chtěji dohánět hnujdaj s ti jejich vodnim dizajnem Když už po dlouhých letech bylo Lacetti a Cruze auta který nebyly korejsky vykulený, tak Cruze faceliftem zmrvěj
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
maska: hrůza - není na 6ti úhelníky, mlhovky: nevadí mi
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
mě se maska líbí.. 1000 lidí 1000 chutí
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
je nádherný a povedený
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Tak právě jsem se vrátil z testovací jízdy Cruze SW LTZ 2.0 VCDi a musím říct....MAZEC!
SWčko jsem původně neměl vůbec v plánu kupovat, chtěl jsem vyzkoušet hlavně ten motor. A řeknu vám, že těch 163 hřebců pod kapotou je znát (i když těžko toto můžete brát vážně od člověka, který přesedlal ze škody 120ky ..byť jsem měsíc řídit Dodge Avenger 2.4L)
Jel jsem v úplně fungl novým voze (první řidič), 90km/h rovinka, zařazená 6... a spotřeba ukazovala konstantně 6~7l/100km.
A interiér..ten je jedním slovem - krása (ve své kategorii samozřejmě). A můžu říct, že já jsem na design opravdu hafo náročný (když už jsem schopný si připlatit i 40k za ty cihlově kožený potahy právě do Cruze)
Prvně se mně faceliftovaný mlhovky podle obrázků moc nezamlouvaly a nechtěl jsem je nebo jsem spíše po nich nějak netoužil, ale co jsem to viděl nyní naživo, tak jsem změnil názor o 180 stupnů ... Takže bych rád vzkázal všem, kterým se facelift verze nelíbí (ať už předek či palubovka), aby se šli na něj podívat naživo a možná na tom budete podobně a taky se do něj zamilujete
Ted dokonce přemýšlím, že vezmu tuto verzi SW LTZ za 420k, kterou tam mají. Bezklíčové odemykání a startování (které zrovna je přítomno v tomto modelu) je též komfort, který za ty prachy stojí. Palubový počítač taky prošel upgradem a graficky a vůbec, co se udajů týče, vypadá o mnoho lépe. Akorát ta loketní opěrka by mohla být delší..v SW je kratší než u předchozích modelů. ..no ale aspon netrpí neduhem nemožnosti aretace
No tak ted jsem na vážkách jestli hatchback nebo SW..i když bych SW moc nevyužil, ale vzhledem k té nabízené ceně, bych oproti mé konfiguraci, kterou chci do HB, ušetřil minimálně 100k....no asi budu mít pár bezesných nocí a nad čem přemýšlet
SWčko jsem původně neměl vůbec v plánu kupovat, chtěl jsem vyzkoušet hlavně ten motor. A řeknu vám, že těch 163 hřebců pod kapotou je znát (i když těžko toto můžete brát vážně od člověka, který přesedlal ze škody 120ky ..byť jsem měsíc řídit Dodge Avenger 2.4L)
Jel jsem v úplně fungl novým voze (první řidič), 90km/h rovinka, zařazená 6... a spotřeba ukazovala konstantně 6~7l/100km.
A interiér..ten je jedním slovem - krása (ve své kategorii samozřejmě). A můžu říct, že já jsem na design opravdu hafo náročný (když už jsem schopný si připlatit i 40k za ty cihlově kožený potahy právě do Cruze)
Prvně se mně faceliftovaný mlhovky podle obrázků moc nezamlouvaly a nechtěl jsem je nebo jsem spíše po nich nějak netoužil, ale co jsem to viděl nyní naživo, tak jsem změnil názor o 180 stupnů ... Takže bych rád vzkázal všem, kterým se facelift verze nelíbí (ať už předek či palubovka), aby se šli na něj podívat naživo a možná na tom budete podobně a taky se do něj zamilujete
Ted dokonce přemýšlím, že vezmu tuto verzi SW LTZ za 420k, kterou tam mají. Bezklíčové odemykání a startování (které zrovna je přítomno v tomto modelu) je též komfort, který za ty prachy stojí. Palubový počítač taky prošel upgradem a graficky a vůbec, co se udajů týče, vypadá o mnoho lépe. Akorát ta loketní opěrka by mohla být delší..v SW je kratší než u předchozích modelů. ..no ale aspon netrpí neduhem nemožnosti aretace
No tak ted jsem na vážkách jestli hatchback nebo SW..i když bych SW moc nevyužil, ale vzhledem k té nabízené ceně, bych oproti mé konfiguraci, kterou chci do HB, ušetřil minimálně 100k....no asi budu mít pár bezesných nocí a nad čem přemýšlet
Cruze HB LTZ 2.0 MY2013
Rozhodne bych bral kombika
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Ked uz rozmyslas ci HB alebo SW, tak podla mna urcite SW...predsa len nikdy nevies kedy sa ti ten priestor navyse bude hodit
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně jdi do SW. Kombíkama jezdím už nějakou dobu a vždy se hodí větší prostor. Do klasiky bych už nešel
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Když nevíš jestli kombíka nebo HB tak vem sedana Je nejhezčí. Ale já taky do budoucna zvažuju jestli nevzít nějakýho kombajna.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Ano, sedan cruze pro chlapa na jezdeni do prace a kombika nebo mpv pro maminu, pak to je rozumne reseni
A pro babičku s dědou Sparka do Kauflandumilosh píše:Ano, sedan cruze pro chlapa na jezdeni do prace a kombika nebo mpv pro maminu, pak to je rozumne reseni
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC