Ze stejného důvodu nedorazím ani na Gazárku. Domů budu přijíždět vždy na víkend v Pá okolo 20:00 a odjíždět v Něděli v noci.
Zatím to je prý do konce roku, ale možná i na dýl.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
slidil píše:Tak já bohužel nedorazím.
Zaměstnavatel mě posílá pracovat do Němec...
[/url]
Ze stejného důvodu nedorazím ani na Gazárku. Domů budu přijíždět vždy na víkend v Pá okolo 20:00 a odjíždět v Něděli v noci.
A sakra tak to je škoda
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
slidil píše:Tak já bohužel nedorazím.
Zaměstnavatel mě posílá pracovat do Němec...
Tak to je smůla.. Už se nám to začíná rozpouštět.. ty jedeš do Německa, jedno auto je už v bazaru.. zajímá mě co přijde příště
Dane neboj vše dobře dopadne a účast bude dobrá snad nám klamne i počasí a bude to krasavec
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ www.chevroletorlando.webnode.cz
Gazárka je jen jako nouzové řešení, protože s ubytováním je to tam nanic, protože nemají chatky nebo spíše pokoje pro dva.Dosti lidí jezdí ve dvou, takže se musí řešit i na to kemp, aby to vyhovovalo všem
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Ahoj rád bych se zůčastnil zatím mi na termín srazu nic neprskli ale přijel bych jen v neděli na pokec a spanilou jízdu můžete mi prosím napsat v jakém čase mám dorazit děkuji
ááááá další černý kamarád
včera také převažovala černá
a už jsem poznal i Budvyka a těšíme se na ostatní
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg