Plastové drobné časti
Moderátor: Blue Lanos
- Ladislav
- Kontaktovat uživatele:
Plastové drobné časti
Zdravím všetkých.
Neviete niekto poradiť, kde by sa dali zohnať na Mateza plastové drobné súčiastky? V poslednej dobe mi toho nejak pomizlo... Mám na mysli také veci ako krytku matice uchycujúcu zadný stierač, či krytku šróbov v prednej lište pod predným sklom... Sú to síce drobnosti ale kazí to celkový dojem Najlacnejšie a najrýchlejšie na takéto veci bude asi vrakovisko, alebo sa dajú tieto veci niekde normálne objednať?
Neviete niekto poradiť, kde by sa dali zohnať na Mateza plastové drobné súčiastky? V poslednej dobe mi toho nejak pomizlo... Mám na mysli také veci ako krytku matice uchycujúcu zadný stierač, či krytku šróbov v prednej lište pod predným sklom... Sú to síce drobnosti ale kazí to celkový dojem Najlacnejšie a najrýchlejšie na takéto veci bude asi vrakovisko, alebo sa dajú tieto veci niekde normálne objednať?
Daewoo Matiz 0.8 (strieborná metalíza), r.v. 99, 85 000 km, čierna lesklá strecha, 13ky alu disky Dezent V dark, + stále plná hlava nápadov... :)
- Reklama
Re: Plastové drobné časti
Čau Laďo,
ja všetko kupujem od http://www.czdrafel.cz
Majú tam takmer všetko, značkové i OEM...
A som veľmi spokojný...
ja všetko kupujem od http://www.czdrafel.cz
Majú tam takmer všetko, značkové i OEM...
A som veľmi spokojný...
Daewoo Matiz M100 1999.
Honda PCX 125 model 2021.
Honda PCX 125 model 2021.
- Ladislav
- Kontaktovat uživatele:
Dík moc, pozeral som to a vyzerá to fajííín
Daewoo Matiz 0.8 (strieborná metalíza), r.v. 99, 85 000 km, čierna lesklá strecha, 13ky alu disky Dezent V dark, + stále plná hlava nápadov... :)
Já taky preferuji DRAFEL nejlepší je, že většinu seženeš originál a ještě za dobré ceny.
Daewoo matiz 0,8 rv.1999
- Ladislav
- Kontaktovat uživatele:
Teda páni, som milo prekvapený... Dnes som to prelistoval komplet cele, a našiel som mnoho vecí, o ktorých som si myslel, že objazdím kvôli nim vrakoviská po pol republike... Našiel som dokonca aj tie drobné plasty Ale čo ma potešilo najviac, dvojpáčka na palivovú nádrž a aj zadný kufor Skoro som sa rozplakal Je to môj sen odkedy jazdím na Matezovi a teraz si ho vďaka vám môžem splniť Ďakujem ešte raz
A ked v drafeli nieco nemaju, tak im treba zavolat alebo poslat mail a mnoho veci este vedia zohnat, len to nemaju vsetko nahadzane v eshope, predsa len v centralnych skladoch je toho omnoho viac a nahadzovat vsetko nema zmysel.
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=10&t=19442Ladislav píše:...
Ale čo ma potešilo najviac, dvojpáčka na palivovú nádrž a aj zadný kufor
...
ked Ti vykradnu auto mozno zmenis nazor na vyhodnost podobnej packydvojpáčka na palivovú nádrž a aj zadný kufor
Nějak mi uniká nebezpečnost páčky z hlediska vykradení...? Páčka je uvnitř kastle, stejně tak bowden. Pokud se zloděj dostane k páčce nebo bowdenu, znamená to, že už sedí uvnitř.misojogi píše:ked Ti vykradnu auto mozno zmenis nazor na vyhodnost podobnej packydvojpáčka na palivovú nádrž a aj zadný kufor
Carmax Vrbove.Ladislav píše:Zdravím všetkých.
Ked sa tam zaregistrujes mas aj zlavu a tam maju na matesa VSETKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.