Orlica
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Orlica
Ahojte,
aj ja by som sa k vám rada pridala a predstavila naše Orlandito Máme ho od mája tohto roku, najazdené niečo málo do 4000km, spotreba je na tak veľké auto priam ukážková a to 8,5 priemerka po meste. A môžem povedať, že teda nejazdíme zrovna šetrne. Je čierna metalíza, 1,8 benzín, výbava LTZ a trošku sme ho spestrili kolesami. Foto by som vám rada pridala, ale zatiaľ mi to nejde, no verím, že sa mi to v blízkej budúcnosti podarí.
// edit Milosh - foto pridano
aj ja by som sa k vám rada pridala a predstavila naše Orlandito Máme ho od mája tohto roku, najazdené niečo málo do 4000km, spotreba je na tak veľké auto priam ukážková a to 8,5 priemerka po meste. A môžem povedať, že teda nejazdíme zrovna šetrne. Je čierna metalíza, 1,8 benzín, výbava LTZ a trošku sme ho spestrili kolesami. Foto by som vám rada pridala, ale zatiaľ mi to nejde, no verím, že sa mi to v blízkej budúcnosti podarí.
// edit Milosh - foto pridano
Naposledy upravil(a) orlica dne čtv srp 23, 2012 14:26, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
- Reklama
Re: Orlica
Ahoj,
vítam ťa tu na foru a prajem veľa šťastných kilometrov.
Fotky uprav veľkosť pixelov na 800x600 a pojdu v pohode, do avataru musíš upravit foto myslím na 150x 150.
vítam ťa tu na foru a prajem veľa šťastných kilometrov.
Fotky uprav veľkosť pixelov na 800x600 a pojdu v pohode, do avataru musíš upravit foto myslím na 150x 150.
Carthell Prg
anooo... potrebovala som trošku pomoc, predsa len som "len" žena...tomask píše:Náš admin ti pomohl
Máš autíčko moc pěkné
a ďakujem, verím že kilometre budú len šťastné a bez nehody.
Uz chybi jen foto majitelky s autem
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
my sme auto kupovali kvôli synovi, stále hovoríme, že to je jeho auto ale jeho by teda pri tom aute veľmi ešte vidieť nebolo. Má 8 mesiacov, takže by bol na fotke prehliadnutený krpec krpatý.. ale veď možno budeme na zraze a bude to LIVE...milosh píše:Uz chybi jen foto majitelky s autem
Vítám tě na fóru a přeji hodně štastných kilometrů. K těm kolům by seděl ten červený interiér
Chevrolet Orlando 1.8 104kW LTZ MY2012 Olympic White
Volvo V70 2.5 TDi AT 103kW
Volvo V70 2.5 TDi AT 103kW
Ahoj vítej do klubu ty kola jsou petelice
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
my sme ho pozerali, ale veď tam okrem poťahov a jednej lišty nič červené nebolo a museli by sme na to autíčko dlho čakať, takto sme ho mali hneď, tak sme si povedali, že nám stačí takéto..Petr.L píše:Vítám tě na fóru a přeji hodně štastných kilometrů. K těm kolům by seděl ten červený interiér
Poky Ul píše:Ahoj vítej do klubu ty kola jsou petelice
všaaaaak.... ja som vyberala... a ďakujem za privítanie.
- BranislavL
super, vitaj, konečne ďalšie pekné auto... už sa to tu viac stmieva...
tie disky sú pekné, ja som také obdivoval na ORLANDE na Autosalóne v BA...
tie disky sú pekné, ja som také obdivoval na ORLANDE na Autosalóne v BA...
CHEVROLET ORLANDO LTZ; 2,0 VCDi 163k AT; NAV (2012)
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
Orlica, malá technická připomínka.
Všiml jsem si, že příspěvky cituješ. Pokud reaguješ na poslední příspěvek, tak stačí jenom kliknout v levo dole pod příspěvkem na tlačítko odpověď.
Citace zabírají hodně místa, reakce na poslední příspěvek nemusíš citovat.
Díky
Všiml jsem si, že příspěvky cituješ. Pokud reaguješ na poslední příspěvek, tak stačí jenom kliknout v levo dole pod příspěvkem na tlačítko odpověď.
Citace zabírají hodně místa, reakce na poslední příspěvek nemusíš citovat.
Díky
Carthell Prg
Jak se někde objeví ženská, hned se rojí chlapi. Tak se taky musím přidat a hlavně říct, že černou nemusím, ale k těm diskům jste lepší barvu nemohli vybrat . Tak ať jezdí bez problémů.
Já mám teď po 4000 taky po Brně 8,3l/100km. Ostatní si stěžují, ale nevím proč.
A aspoň Ti taky někdo poradí, já než jsem přišel na fotky, citace...To bylo blbých příspěvků. A nikdo mi TOMASKu neporadil. (nic ve zlém)
Já mám teď po 4000 taky po Brně 8,3l/100km. Ostatní si stěžují, ale nevím proč.
A aspoň Ti taky někdo poradí, já než jsem přišel na fotky, citace...To bylo blbých příspěvků. A nikdo mi TOMASKu neporadil. (nic ve zlém)
Tak to promiň ale já si toho nevšiml já věčšinou upozorňuji na místo bydliště
Jinak dříve nebo později by si to admin všiml a bral by hůl
Jinak dříve nebo později by si to admin všiml a bral by hůl
Carthell Prg