Poškrábané plasty v interiéru vozidla
Moderátor: Blue Lanos
Re: Poškrábané plasty v interiéru vozidla
v Aveu jsou taky tvrdý plasty ,ale tak choulostivý to zase není jediný místa který jsou dorýpaný jsou místa po zásazích odborníků v autorizovaném servisu,už nikdy je nenechám se v tom vrtat,poškrabali mě to hned druhý týden pom koupi jinak to leštím kokpit spreiem z Tesca a je to super furt jak nový
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
K tym plastom-chcem sa spytat ci este niekomu okrem mna tie plasty (hlavne akoby zadnej casti auta) vydavaju taky "pukavy" zvuk, je to take plastove "vrzganie", ked clovek napr. zide z chodnika a auto zaperuje. Neviem ako mam opisat ten zvuk, moja slovna zasoba na to nestaci... Poznate to niekto?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Ahoj, ja som zatial absolvoval iba dve testovacie jazdy a na jednej som bol prekvapeny ako vrzgali plasty a sedadlo vodica, ale zase na druhej jazde som sa prave na to zameral a tam som nepocul ani tuk. Asi je to kus od kusu. V piatok si idem prevziat svojho tatosa, tak som zvedavy. Uz sa neviem dockatKjub píše:K tym plastom-chcem sa spytat ci este niekomu okrem mna tie plasty (hlavne akoby zadnej casti auta) vydavaju taky "pukavy" zvuk, je to take plastove "vrzganie", ked clovek napr. zide z chodnika a auto zaperuje. Neviem ako mam opisat ten zvuk, moja slovna zasoba na to nestaci... Poznate to niekto?
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ 91kW
- Dimco Nubira 97
Len aby to nebol ten vŕzgací dúfaj že bolo vyrobené utorok stredu alebo štvrtok
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
ta kvalita plastů jak na poškrábání i vrzání bude u všech chevy stejná od Avea až po Orlando.Chce to dávat pozor a občas to ošetřit nějakým kokpitem.Ten plast vrže i podle okolní teploty v zimě to vrže o hodně víc jak v létě,to nevrže skoro vůbec
Edmund Burke
Edmund Burke
No presne, jak sa oteplilo tak uz to pomali mizne. Ale ono nevrze pocas jazdy, len ked zhupnem alebo vyhupne niekde.
Tomask-tebe to akoze absolutne vobec nerobi, ani puk? Myslis ze by sa tie plasty dali nejak spevnit aby to nerobio?
Tomask-tebe to akoze absolutne vobec nerobi, ani puk? Myslis ze by sa tie plasty dali nejak spevnit aby to nerobio?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Nevím jak se do dá spevnit ale u mého auta fakt nic mám to v kůži a ani sedadla neržou, ani plasty zatím fakt OK.
Jedine co mi vadilo byli škrabance, ale už jsem si zvykl. Nemám je moc ale spočátku mně to sralo.
Jedine co mi vadilo byli škrabance, ale už jsem si zvykl. Nemám je moc ale spočátku mně to sralo.
Carthell Prg
Přidávám se, mám normální sedadla a nic mi nevrže při jízdě ani při najetí na nějakou nerovnost ( což je mimochodem způsobeno tuhostí karoserie, a ať se na mě Ládinek nezlobí, Cruze není Aveo, tzn. že má podstatně větší pevnost karoserie v krutu, čili se tak nekroutí - dá se to nalézt v servisních tabulkách).
Tím ale nechci licitovat o "stejnosti nebo jinosti" plastů u Avea a Cruze.
Tím ale nechci licitovat o "stejnosti nebo jinosti" plastů u Avea a Cruze.
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
honzíku..............tuhost karoserie neřeším tady je řeč o plastech karoserie nevrže ani v aveu a ty plasty má crze úplně stejně špatný jako aveo vrže třeba slícování plastů,ne sváry pod sedadlem ale vím kam míříš
Edmund Burke
Edmund Burke
neříkám, že v Aveu vrže karoserie, to by bylo v pytli, jen jsem chtěl napsat, že není "tak pevné, karoserie se mírně kroutí a z toho důvodu mohou vrzat i plasty", což je mimochodem bolest celé řady aut.
Osobně ale proti Aveu nic nemám, v životě jsem v něm neseděl ( a tudíž ani nejel...).
Asi to budu muset vyzkoušet...
Osobně ale proti Aveu nic nemám, v životě jsem v něm neseděl ( a tudíž ani nejel...).
Asi to budu muset vyzkoušet...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
Tak Cruze je bezesporu větší brčko pevnější taky má myslím 5 hvězd jednou ho pořídím po faceliftu
Edmund Burke
Edmund Burke
Dobrý večer pánové,
mohu vás poprosit o radu. mám Cruze. mohu se vás zeptat, jestli se dá pořídit nový díl přihrádky (tak, která se otvírá). Mám ji strašně poškrábanou. Jinak nevím, jak to řešit. Je mi to moc líto skoro u nového auta. Prostě několik neopatrných pohybů u spolujezdce. Vypadá to příšerně. Prosím. Děkuju. Michal
mohu vás poprosit o radu. mám Cruze. mohu se vás zeptat, jestli se dá pořídit nový díl přihrádky (tak, která se otvírá). Mám ji strašně poškrábanou. Jinak nevím, jak to řešit. Je mi to moc líto skoro u nového auta. Prostě několik neopatrných pohybů u spolujezdce. Vypadá to příšerně. Prosím. Děkuju. Michal
Ahoj,najdi si téma Carmax a napiš panu Hudecovi
Jinak vítej tu
Jinak vítej tu
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
ahoj Chevy master.
děkuju. Michal
děkuju. Michal