aj ho vyplnim, v pkauto som nemal chut im vyplnat ten ich ktory si aj tak asi citaju len oni..
rastom1556 píše:K tomu vyhodeniu z STK.
V servise by som žiadal vrátenie peňazí za 4 garančnu.
Účelom pravidelných prehliadok je aby auto bolo spôsobilé pre použitie v cestnej premávke, keďže STK neprešlo nieje spôsobilé.
Žiadal by som na základe protokolu z STK na servise bezplatnú nápravu a zľavu 50% na ďalšiu garančnú prehliadku,
pretože na základe tejto skutočnosti predpokladám, že si prácu znova odvedú na 50%. (Alebo vrátenie 50% z ceny súčasnej zle vykonanej práce a bezplatnú nápravu.)
lenze oni ma v servise presviedcali ze vsak ziadny problem na tom aute nie je, auto ma take otacky ako ma mat...
ale nie je odveci sa sem tam naozaj povyhrazat a nieco vyzadovat, leto co si tie servisy dnes dovoluju, tak to akoze uz fakt nie je ani mozne...
lomngi píše:srebalat píše:no takze po samych pozitivnych prispevkoch skusim dat jeden iny, nechceli nechat nove auto(cca 15000 km) prejst dnes cez STK(a to bolo dve hodiny predtym na 4. garancnej prehliadke
)..
A bol si na,STK s kamerovim systémom alebo bez.
Keď bez tak otáčky by zdvihla nijaká obálka s eur. To je známe.
A aveo 4 garančka a len 15 tisíc. Tie otáčky potom preto také malé....
myslim ze bol bez, nevsimol som si.. ale nastastie som chytil ustretoveho uja nakoniec..
btw otackami ja osobne nesetrim
mojmu bolo odvzdy lepsie v tych vyssich..
smire666 píše:No nech si vymenia telef. čísla a nech si to STK so servisom vydiskutujú...
o tom nechceli ani pocut, to je chyba tych druhych, oni s tym nic nemaju, oni to robia uz roky, atd atd.., povedali si navzajom ze tam su asi mantaci a tym to haslo..