Brzdy - prehdrzavena trubka

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
ejne

Brzdy - prehdrzavena trubka

Příspěvek od ejne »

Ahojte

Do rodiny VW ktoru mam mi pribudol matizek ale mam maly problem . dnes som zistil ze mi brzdova trubka ktora ide ponad nadrz prehrdzavela a odtial pri kazdom zoslapnuti mi unika kapalina. viete poradit kde mozem zohnat tieto trubky a co by to mohlo stat?

JANo
Reklama

smire666

Re: Brzdy - prehdrzavena trubka

Příspěvek od smire666 »

Vyskúšal by som ( kým zlyhajú ostatné pokusy ) pána Hudeca z Carmax-u, daj si to tu do vyhľadávača a určite nájdeš všetko potrebné ;) :D
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
ejne

Příspěvek od ejne »

nasiel som nieco na allegre novu sadu trubiek medenych .... mysliste ze to sadne ? za tu cenu sa to oplati ak to sadne

bud toto to su len trubky : http://allegro.pl/przewody-zestaw-hamul ... 59290.html
alebo toto a to su aj hadicky potom k zadku : http://allegro.pl/przewody-hamulcowe-mi ... 59407.html

este budem dorabat aj posilovac ten uz amm tiez vyhliadnuty ale to sa neskor budem pytat.
Mikeš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikeš »

Brzdový trubky Ti dneska vyrobí na míru téměř v každým autoservisu.Stačí říct jakou chceš délku a jaký koncovky.(Mates má závit 10x1)
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Robert08

Příspěvek od Robert08 »

Myslím, že úplně všechno mají v CZ Drafelu.
Jinak pozor na správný typ, protože od nějakého výrobního čísla je přehozeno pořadí tuším u brzdového válce.
tedy jiné délky trubek.

Robert.
Daewoo matiz 0,8 rv.1999
ppp

Příspěvek od ppp »

brzdove rurky maju v carmaxe ale menit ich nie je ziadna sranda. Ja som sice na espere menil ale to bol motor a prevodovka vonku (nie kvoli brzdam) a aj tak to bol otras. Samozrejme, ze povodne trasy pre potrubie zachovanie boli s presnostou na cca 5cm, pretoze to inak neslo. Ale to boli ocelove rurky. Medene su maksie, to naohybaju v rukach na aute. Akurat aj ked tu poniektori uz medene rurky mali, otazka je co spravia v nasich slanych zimnych breckach. Pretoze som cital aj nepekne veci o medenych rurkach. Potom su este medniklove, ktore uz vydrzia, pouzivaju sa tusim dnes u audiniek a medvedikoch, pretoze su pevne ako ocel ale podstatne odolnejsie korozii, takmer ako nerez. Pritom su maksie ako ocel ale zase tvrdsie ako med.
A este nove rurky pri montazi pekne doskriebes ( v servise duplom) takze budu tiez rychlo hint, ale stale lepsie nez ostat pri deravych ako mas teraz.
ejne

Příspěvek od ejne »

noo tak trubky su uz objednane z carmaxu . zajtra ich mam uvidim ako sa ktomu dostanem ale dufam ze to uz neako zvadnem v garazi svojpomocne. ( kedze uz neake skusenosti s prerabkami a dorabkami mam na druhom clenovy rodiny VW passat 2,0 TDI - ktory somsi kompletne dorobil original vecami a patricne aj zdokumentovak a vlastne aj ku ktoremu pribudol tento Matizek 0.8 ktory pomaly zacinam tiez upravovat ) Kedze ta kapalina mi zacala svietit dole soroskou a do BB osm dosiel uz bez kapaliny takze natom sa neda uz chodit tak to chcem co najskor urobit s ostatnymi dorabkami ako je uz planovane servo budem mozno tiez otravovat :)

budem sa snazit ich doskriabat co najmenej aby vydrzali co najdlhsie. dufam ze sa mi to podary.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...měděný brzdové trubky mám na autě 10let ni problém, při montáži lehce nastříknutý ochranným spreyem na podvozek, tehdy jsem je měnil pro zničený - sešvejkaný převlečné matice do prasátek bubnových brzd.

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“