Ahojte
Do rodiny VW ktoru mam mi pribudol matizek ale mam maly problem . dnes som zistil ze mi brzdova trubka ktora ide ponad nadrz prehrdzavela a odtial pri kazdom zoslapnuti mi unika kapalina. viete poradit kde mozem zohnat tieto trubky a co by to mohlo stat?
JANo
Brzdy - prehdrzavena trubka
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Brzdy - prehdrzavena trubka
Vyskúšal by som ( kým zlyhajú ostatné pokusy ) pána Hudeca z Carmax-u, daj si to tu do vyhľadávača a určite nájdeš všetko potrebné
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
nasiel som nieco na allegre novu sadu trubiek medenych .... mysliste ze to sadne ? za tu cenu sa to oplati ak to sadne
bud toto to su len trubky : http://allegro.pl/przewody-zestaw-hamul ... 59290.html
alebo toto a to su aj hadicky potom k zadku : http://allegro.pl/przewody-hamulcowe-mi ... 59407.html
este budem dorabat aj posilovac ten uz amm tiez vyhliadnuty ale to sa neskor budem pytat.
bud toto to su len trubky : http://allegro.pl/przewody-zestaw-hamul ... 59290.html
alebo toto a to su aj hadicky potom k zadku : http://allegro.pl/przewody-hamulcowe-mi ... 59407.html
este budem dorabat aj posilovac ten uz amm tiez vyhliadnuty ale to sa neskor budem pytat.
Brzdový trubky Ti dneska vyrobí na míru téměř v každým autoservisu.Stačí říct jakou chceš délku a jaký koncovky.(Mates má závit 10x1)
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Myslím, že úplně všechno mají v CZ Drafelu.
Jinak pozor na správný typ, protože od nějakého výrobního čísla je přehozeno pořadí tuším u brzdového válce.
tedy jiné délky trubek.
Robert.
Jinak pozor na správný typ, protože od nějakého výrobního čísla je přehozeno pořadí tuším u brzdového válce.
tedy jiné délky trubek.
Robert.
Daewoo matiz 0,8 rv.1999
brzdove rurky maju v carmaxe ale menit ich nie je ziadna sranda. Ja som sice na espere menil ale to bol motor a prevodovka vonku (nie kvoli brzdam) a aj tak to bol otras. Samozrejme, ze povodne trasy pre potrubie zachovanie boli s presnostou na cca 5cm, pretoze to inak neslo. Ale to boli ocelove rurky. Medene su maksie, to naohybaju v rukach na aute. Akurat aj ked tu poniektori uz medene rurky mali, otazka je co spravia v nasich slanych zimnych breckach. Pretoze som cital aj nepekne veci o medenych rurkach. Potom su este medniklove, ktore uz vydrzia, pouzivaju sa tusim dnes u audiniek a medvedikoch, pretoze su pevne ako ocel ale podstatne odolnejsie korozii, takmer ako nerez. Pritom su maksie ako ocel ale zase tvrdsie ako med.
A este nove rurky pri montazi pekne doskriebes ( v servise duplom) takze budu tiez rychlo hint, ale stale lepsie nez ostat pri deravych ako mas teraz.
A este nove rurky pri montazi pekne doskriebes ( v servise duplom) takze budu tiez rychlo hint, ale stale lepsie nez ostat pri deravych ako mas teraz.
noo tak trubky su uz objednane z carmaxu . zajtra ich mam uvidim ako sa ktomu dostanem ale dufam ze to uz neako zvadnem v garazi svojpomocne. ( kedze uz neake skusenosti s prerabkami a dorabkami mam na druhom clenovy rodiny VW passat 2,0 TDI - ktory somsi kompletne dorobil original vecami a patricne aj zdokumentovak a vlastne aj ku ktoremu pribudol tento Matizek 0.8 ktory pomaly zacinam tiez upravovat ) Kedze ta kapalina mi zacala svietit dole soroskou a do BB osm dosiel uz bez kapaliny takze natom sa neda uz chodit tak to chcem co najskor urobit s ostatnymi dorabkami ako je uz planovane servo budem mozno tiez otravovat
budem sa snazit ich doskriabat co najmenej aby vydrzali co najdlhsie. dufam ze sa mi to podary.
budem sa snazit ich doskriabat co najmenej aby vydrzali co najdlhsie. dufam ze sa mi to podary.
...měděný brzdové trubky mám na autě 10let ni problém, při montáži lehce nastříknutý ochranným spreyem na podvozek, tehdy jsem je měnil pro zničený - sešvejkaný převlečné matice do prasátek bubnových brzd.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico